Дългото чакане след трансфер - Тема 79

• 46 462
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета предстой ми ЗЕТ искам да попитам ако се наложи да пътувам сама след трансфера дали ще е ок с влак или автобус, никой нищо не ми каза първия път
Аз на твое място бих останала една нощ в клиниката. Не ми се струва ок да се пътува в деня на трансфера, не случайно веднага след трансфера трябва да лежиш поне два часа, след което в следващите три-четири дни основно почивка.

# 166
  • София
Здравейте момичета предстой ми ЗЕТ искам да попитам ако се наложи да пътувам сама след трансфера дали ще е ок с влак или автобус, никой нищо не ми каза първия път
Познавам момиче, което след трансфера тича (буквално) да хване автобуса София-Варна и има близнаци.

# 167
  • София
Аз имах един документ след трансфера, в който пишеше, че е добре да си почивам на този ден. Доки ми каза ако ще ставам да вървя, то да е само за кринона. Иначе да си лежа, да съм седнала пред TV и да я карам леко, да не вдигам нищо тежко и да не правя рязки движения, включително и следващите няколко дни ме посъветва да я давам по лежерно. В деня на трансфера мога да пътувам с кола ако разстоянието е не по дълго от 2-3 часа. Аз обаче не исках да рискувам. Останах до края на деня в хотела и на следващия ден на обяд ми беше полета.

# 168
След всичките ми трансфери(четири) съм пътувала по 300 км. с кола,последния след няколко дни ще стане на годинка.

# 169
Здравейте, записвам се на втори ден след трансфер на един бластоцист. Малко ме гризе, че се съгласих да върнат само един (имам вече 1 детенце и проблемна шийка, заради което лекарят препоръча да върнем само едно ембрионче). Миналия път върнаха две и едното се хвана. Щеше ми се и сега върнем две, но се разколебах и послушах лекаря. Дано съм взела правилното решение. Успех на всички!

# 170
Здравейте, записвам се на втори ден след трансфер на един бластоцист. Малко ме гризе, че се съгласих да върнат само един (имам вече 1 детенце и проблемна шийка, заради което лекарят препоръча да върнем само едно ембрионче). Миналия път върнаха две и едното се хвана. Щеше ми се и сега върнем две, но се разколебах и послушах лекаря. Дано съм взела правилното решение. Успех на всички!
Знам как се чувстваш,защото и аз го преживях. Имам едно детенце с много трудна и проблемна бременност и на този трансфер решихме да върнем 1 ембрион. След няколко дни ме обзе това чувство,че трябваше да върнем два за да имам по-голям шанс. Е да, ама Бог си знае работата- все още не съм ходила на доктор,но направих тест на 10ден след трансфера-чхг-116! Не се отчайвай и вярвай,че ще се случи чудото!
Какъв проблем имаш със шийката и как се справяш с него? По време на първата бременност лежах постоянно, именно заради скъсена шийка. Умирам от страх този път да не е същото, мога ли да го предотвратя по някакъв начин?

# 171
Здравейте , на някоя от вас връщали ли са 1 бр. или 2 бр 5 дневни - ембриони - късна морула 🙄  имали изобщо шанс за бременност.

# 172
Здравейте , на някоя от вас връщали ли са 1 бр. или 2 бр 5 дневни - ембриони - късна морула 🙄  имали изобщо шанс за бременност.
Защо да няма, не го/ги отписвайте предварително. Късмет на теста!

# 173
На мен бластоцист. Не знам дали има разлика с късната морула,защото имах един замразен на 5ден и един на 6.
Чувала съм,че успеваемостта на 5 дневните ембриони е доста по-голяма от тези, върнати на 3-ти.

# 174
Знам как се чувстваш,защото и аз го преживях. Имам едно детенце с много трудна и проблемна бременност и на този трансфер решихме да върнем 1 ембрион. След няколко дни ме обзе това чувство,че трябваше да върнем два за да имам по-голям шанс. Е да, ама Бог си знае работата- все още не съм ходила на доктор,но направих тест на 10ден след трансфера-чхг-116! Не се отчайвай и вярвай,че ще се случи чудото!
Какъв проблем имаш със шийката и как се справяш с него? По време на първата бременност лежах постоянно, именно заради скъсена шийка. Умирам от страх този път да не е същото, мога ли да го предотвратя по някакъв начин?
Благодаря за куража! На теб ти пожелавам лека бременност. Моята шийка е скъсена и деформирани заради конизация. През първата бременност поисках да направим превантивен серклаж в 15-16г.с. и не съжалявам - изкарах до 4 дни преди термин.

# 175
Здравейте , 2-ри ден след трансфер съм (на 2 ембриончета  късна морула )  нормално ли е да не усещам нищо .
На предния трансфер ( на 1 ембрионче )имах постоянни придърпвания в яйчниците и дори болки ,много подут корем , замаеност  ( теста беше отрицателен ) .

# 176
Здравейте , 2-ри ден след трансфер съм (на 2 ембриончета  късна морула )  нормално ли е да не усещам нищо .
На предния трансфер ( на 1 ембрионче )имах постоянни придърпвания в яйчниците и дори болки ,много подут корем , замаеност  ( теста беше отрицателен ) .
И аз така като теб нямах никакви симптоми, за разлика от първия си положителен опит, за това не издържах и на 10ден направих тест - положителен. Все още нямам никакви симптоми (15 дни след трансфера) , в четвъртък съм на първи преглед и постоянно се притесняваме дали всичко е ок.

# 177
И аз така като теб нямах никакви симптоми, за разлика от първия си положителен опит, за това не издържах и на 10ден направих тест - положителен. Все още нямам никакви симптоми (15 дни след трансфера) , в четвъртък съм на първи преглед и постоянно се притесняваме дали всичко е ок.

Благодаря за отговора !
Пожелавам ти всичко да е наред !
Успех ! 🍀

# 178
  • София
От всичко, което изчетох по въпроса, дали правивилно съм разбрала, че не е фатално да имам придърпване и пробождане в яйчниците (особено изразено в ляво). На 26.11 ми беше трансфера на 2, 5 дневни, а на 5.12 е деня на истината. Втори трансфер ми е. Миналия път ме болеше кръст мускулите на краката, а за сега е само това пробождане, но почвам да се филмирам пак.

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 09:53 от Др. Кой

# 179
На мен днес ми е 6 ден след трансфера (нали не се брои денят на трансфера, а от следващия?)
Нищо не усещам, само онази вечер нещо като малко стягане като пред цикъл и то защото лежах в покой и някак си се бях вторачила в себе си. Ако бях някъде навън нямаше и да забележа. Утре е денят на истината при мен. Не искам да прибързвам с "пиклив" и да се фриквам.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт