Дългото чакане след трансфер - Тема 79

• 46 483
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
Обади се на доктора. Може да измисли нещо и да те успокои.

# 196
  • София
Казаха ми, че щом не е червена кръв е дори нормално. Много често се получавало в първия триместър. И няма какво да се направи на този етап, аз съм на висока доза прогестерон и няма какво друго да ми предпишат. Така, че остава да чакам... Но чак Понеделник съм на преглед.

# 197
Момичета, днес пуснах кръвен тест.
12.6 IU/L. 7 ден ми е на 5 дневен ембрион. За мен това си граничи с нула, говорих с лекарката, каза че имало и бременности с по-ниски стойности и в петък пак да отида. Сдухах се много цял ден чакам тези резултати и накрая пак не знам какво се случва Sad

# 198
Chuhaleesi, според мен е рано. Все пак е едва 7 ден.  Стискам палци!

# 199
Аз се сдухах защото нямам никакви симптоми, нито зацапвания, нищо...на 3 4 пъти малко ме пристегна като пред цикъл и това беше. По календарче трябва след 3 дни да ми дойде. Избиха ми пъпки, гърдите ми се напрегнаха и някак.... всичко е като преди цикъл. В петък пак ще отида и мисля, че вече трябва да е ясно... Ще си пия хапчетата още 2 дни пък каквото стане. Много много тъпо Sad Sad Sad

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 19:59 от Chuhaleesi

# 200
12.6 IU/L. 7 ден ми е на 5 дневен ембрион. За мен това си граничи с нула, говорих с лекарката, каза че имало и бременности с по-ниски стойности и в петък пак да отида. Сдухах се много цял ден чакам тези резултати и накрая пак не знам какво се случва Sad
Chuhaleesi, виж  1-ва страница на темата и се успокой. Relieved

# 201
  • София/Севлиево

Аз имах резултат 14 и нещо след първия ЗЕТ и бременност ,която за жалост приключи в 8 г.с.,но имах тромбофилия,за която не знаех.Не знаех и че Естрофем и Утрогестан допълнително сгъстяват кръвта,а също и че високи дози естроген при мен водят до ранни спонтанни аборти.Ако знаех тези неща щях да предприема мерки и нещата сигурно щяха да се развият по друг начин.Повтори теста в петък и ти желая успех!

# 202
  • София
Елислава, как установиха при теб, че естрогените водят до спонтанен аборт? Само заради тромбофилията ли или се прави някакво друго изследване?

# 203
Здравейте, записвам се в темата - досега само надничах Simple Smile Трансфер на една 5-дневна и диагностигирана с PGS снежинка вчера Nature Snowflake Имам генетични и имунологични проблеми и 2 предишни загуби в ранна седмица и се надявам множеството лекарства този път да са правилните и да помогнат Hands Pray

# 204
  • София/Севлиево
Елислава, как установиха при теб, че естрогените водят до спонтанен аборт? Само заради тромбофилията ли или се прави някакво друго изследване?

Посредством други изследвания.Пусках си разчитане на генома към 23andMe и след това ММ се разрови из разни статии и изследвания и излезе това.Аз дори не ги усвоявам като хората, въпреки че сега отново съм в подготовка за ЗЕТ с тях.

# 205
Chuhaleesi, моята бременност започна с ЧХГ - 17 на тест на 7-ми ден след трансфер на 5-дневни ембриони, синът ми скоро ще навърши 4г. Успех!

# 206
Ей момичета, голяма работа сте, с ръка на сърце ви казвам, че емосиона ми от дъното сега се удари в тавана....
И от хормоните ще да е, егати ревливото същество се оказах, стисках стисках 2 месеца и днес вече ми беше дъното.
Благодаря ви :* :* :*

# 207
Здравейте , 2-ри ден след трансфер съм (на 2 ембриончета  късна морула )  нормално ли е да не усещам нищо .
На предния трансфер ( на 1 ембрионче )имах постоянни придърпвания в яйчниците и дори болки ,много подут корем , замаеност  ( теста беше отрицателен ) .
И аз така като теб нямах никакви симптоми, за разлика от първия си положителен опит, за това не издържах и на 10ден направих тест - положителен. Все още нямам никакви симптоми (15 дни след трансфера) , в четвъртък съм на първи преглед и постоянно се притесняваме дали всичко е ок.
С теб сме заедно в четвъртък. Успех и стиснати палчета от мен.

# 208
Успех! Стискам палци всичко да е наред!

# 209
  • София
От всичко, което изчетох по въпроса, дали правивилно съм разбрала, че не е фатално да имам придърпване и пробождане в яйчниците (особено изразено в ляво). На 26.11 ми беше трансфера на 2, 5 дневни, а на 5.12 е деня на истината. Втори трансфер ми е. Миналия път ме болеше кръст мускулите на краката, а за сега е само това пробождане, но почвам да се филмирам пак.
Според мен би било добър знам това, особено щом го усещаш от едната страна. Аз например знам къде ми поставиха ембриона- в ляво и смятам,че усещам сега от време на време леко бобоцкване, а на моменти и ПМС.
Няма как да се усеща нещо, което не се вижда с просто око. Все едно да усещаш всичките бактерии по тялото.

Момичета, 1000000  пъти сме го писали - симптоми след трансфер няма, на този етап няма какво да ги причини! Ако имате различни усещания, те се дължат на лекарствата.

Общи условия

Активация на акаунт