Ние сме с жилетчица тънка и ританки и вкъщи и навън.Искам да събличаме ама това дете си няма майка.Има само баща и баба
Нан ти как я обличаш?

Обаче пък всичко ще чака на мен

. 

Само подскачам около нея и се зверя, че ще ми прегрее детето и как утре ще го изведа по къс ръкав... бодито беше даже с дълъг ръкав отначало, но като видя че се стига до война с мен и направи отстъпка. Мъжа, той се съюзява със тъщата, какво да прави

Не бе пиене на глюкоза,не бе чудо.Имам чувството,че ако отида при сто доктора,всеки ше каже нещо различно
Не се притеснявай за бебче, то е добре, само дето е като китайче 

На вас случва ли се? 

Тази сутрин дори ми се намекна, че тя се молила всичко да е наред с детето и да не се стигне до "аз казах ли ти". Щях да
Лошото е, че и татито не ме подкрепя и съм във война със всички. Той пък само се чуди за какво да ме обвини когато дребния заплаче - или съм го облякла леко, или съм му направила по-голяма разходка, или кърмата ми била рядка, след това пък била гъста и въобще.... ужас!

Аз направих само копи-пейст и нямам абсолютно никаква представа как ще я обновявам!
Побеснях ти казвам.На мен гърдите ми тогава ужасно ме боляха защото бяха пълни и оле...
Хайде ти си...
(за тези с едно дете- четвъртото човече не е свекървата или майка ви