Отговори
# 75
Здравейте!
И аз да се включа най накрая!
Но нали сами се гледаме и нямам много време!
За коликите давам Еспумизан 3х20 по препоръка на педито!
Но за сега са по рядко дано така да продължават!
Колкото до обличането претоплих бебка ,
педито каза камизолка с къс ръкав , блузка , ританки и чорапки и сега сме целите на малки червени точици!
Сега отивам да видим какво ще каже педито с какво да ги махаме!

Честито на Калоянчо !

И Pearly темичката е страхотна Simple Smile

# 76
Ние от вчера сме с боди къс ръкав и Галко се чуства добре.Постоянно му пипам ръчичките и нослето и мисля че му е тъкмо така.
Да ви кажа свеки ми е много обидена и каза че нямала повече да идва.Казала вчера на мъжа ми.
Сега ако беше тук щеше да е облечено детето с жилетка,ританки и чорапки  Tired
Мъжът ми каза че не искал да заема страна да сме поговорили и да се разберем.
Ама не знам как е възможно това щото тя се сърди за ВСИЧКО...

# 77
Благодаря ви за пожеланията, момичета, аз наистина вече отивам към оправяне, все пак 10 дни минаха , откакто ме отвориха, трябва да зараства  Praynig

Maxin, незнам какво са ми направили, за да се инфектира така, според докторите в болничното заведение е от горещините , случвало се. Според други мнения (медицински пак) е трябвало да ми сложат дрен и да ме почнат с антибиотик веднага след операцията. Ама това там не е практика, нали гледах и другите , родили със секцио. Така че къде е истината , незнам. А ,чух също че може и да е непоносимост към вътрешните конци ... Знам ли...  newsm78

Fiona, би ли ми казала, ако помниш името на това хомеопатично лекарство ? Аз досега само със спирт, риванол и кислородна вода се промивам, но от вчера започнах и със смрадлика - само тампонирам върху отвора с едно напоено памуче. Така че бих чула какво ти е помогнало на теб, може и да го пробвам.

Мorskasirena , а теб къде те оперираха ??? 

Като чета за вашите проблеми със свекитата , чак ми е странно. На мен и майка ми и свеки все ми повтаряха да го държа по-разсъблечено детето, че съм щяла да го претопля. Аз му облека боди с дълго ръкавче , надолу е с голи крачета и чорапки, а те - да бъдело с късо ръкавче или потниче, горещо било . Като заспи детето, аз го завивам отгоре с една пеленка, все пак спи, тялото се отпуска, а те - не , щяло много да се загрее така, да съм го оставела без завивка. А завивката е бархетна пеленка в най-тежкия случай.  Разни хора, разни идеали, както са казали....

# 78
  • Варна
Coccinella мен ме оперираха ва АГ-то на ВИП етажа. По принцип на доктора,който ми прави секциото му имам пълно доверие, защото той ми прави и първото секцио и не съм имала никакви проблеми. Тъй като при мен е непоносимост към външните конци, по-скоро вината е на акушерката, която ми ги вади. Тя разбра, че не ги е извадила целите, защото каза, че крайчето се скъсало и станало малко и не може да го дръпне и.... толкова. Но аз си нямах представа, че може да се получи такава реакция. Мястото е съвсем малко, но продължава да излиза гной, заедно с малки парченца от конците. На мен ми донесаха тетра и аз ще започна да си правя компреси с нея. Надявам се наистина да не е сериозно и като се изхвърлят конците да се оправя.
Така, че е възможно пък ти да правиш реакция към вътрешните конци.

# 79
  • somewhere over the rainbow
Олее,ще се побъркам smile3514 smile3547
Наш'та кокона,моля ти се,се разбива от рев...т'ва нейното не е нормално вече. Не са само коликите,но какво ли й е newsm78 Да не би кърмата да не й стига или да не й харесва? newsm78 Незнам вече,но побърква и нас и цялата махала. В редките моменти,когато не пищи,спи...Но и съня й е неспокоен-шава,отвива се,пъшка Thinking,сумти и понякога изплаква насън. Давайте съвети newsm17
Иначе вчера направихме първата официална разходка. Ходихме в едно заведение близо до нас,но бяхме без количка /нямахме още,но от днес имаме newsm44/. Дая спа непробудно 3 часа на едно сепаре.  sleepuu Казах н сервитьорката,че вече само там ще я водим да спи. Явно въздуха навън и се отразява сънливо.
За количката-взехме Chipolino Vip Beverly,втора употреба,за 80 лв. Страшно е запазена,като нова. Как мислите,добра ли е цената /че мен хич ме няма по количките,просто вече беше крайно време да вземем някаква/?
И ние не се уригваме всеки път,защото ако я вдигна да се уригне,ще се събуди и става страшно-рев и никакво заспиване. Но пък за сметка на това как повръща,ако не се уригне...

# 80
Нан нашият изкара така 3 дни.С голям рев.Не спи.  Tired
Като ходихме на лекар му слушаха гърдите и казаха че много му се бунтувал коремът.Имал обостени колики.Това било от това че сме нарушили режимът.Хранехме се на горе долу 3 часа.После почнах на поискване и така стана.Без да  кажа че сме нарушили режимът лекарката ми обясни че колкото по-често храня,толкова по-голям хаос става в коремчето.
Изписа разни работи и препоръча да спазваме режимът а не като го заболи коремче и да давам цица.
От вчера сме по-добре.Спим,той сам се буди на 2,5-3 часа и го храня.

# 81
  • somewhere over the rainbow
Рени,май и при нас ще да е това проблема newsm78 Никакъв режим ooooh! През нощта се буди през 4 часа,чат пат през повече. Днес например последно в 12 се събуди,хранихме се,михме се и до 17 ч никакъв сън. И тъкмо мислех да я храня,тя пък взе че заспа,уморена от рев. Сега едвам я събудихме за къпане. Разгеле събудихме я,тя пък като ревна,че е гладна. Айде първо малко цица за успокоение. И пак сън...пак будене...водата изстина...сега майка ми я облича,тя пак реве. А де Thinking
Иначе днес реших да я пробвам дали се наяжда.Изцедих 100 г кърма и я дадохме със шише. Изгълта я за норматив и след 20-тина мин. пак рев. Та...така си я караме ний. И на мен ми мина през акъла да я водим на лекар newsm78

# 82
Aма вие голяма почивка м/у храненията  Shocked
Педито каза 3ч най-много 3и1/2 и после да го будим.Ама то няма нужда да го будим щото той става на 2и1/2-3ч.
При нас проблемът беше че като ревне и аз всеки път му давам цицата.На час,час и 1/2.Все му я пъхах щото незнам кво му е.
Сега нещата се нормализираха.

Според мен отиди и обясни на докито как е.  Hug

# 83
Здравейте, майчета! Благодаря ви за поздравите!

Не съм се включвала няколко дни, че бях ни жива, ни умряла! Педито ни образува страхотен стрес, вследствие на който ми спря кърмата за едно денонощие, уморих си бебето от глад и нерви, а себе си от притеснения. От един съвсем невинен въпрос на мъжа ми "колко се очаква да е наддал Калоян за 1 месец" стана плевенска трагедия. Педито каза м/у 700-800 г, най-добре 1 кг, а вкъщи всички виждаме, че той толкова не е наддал. И като ме почнаха моите хора - детето стои гладно, трябва до го дохранваме, трябва да се цедиш, трябва да купим АМ, не се развива нормално, ти си виновна и т.н. и т.н.. Аз рева, а те ми солят на главата, че си играя със здравето на беби, че съм се водила по някакъв си форум, а не по опита на педито.. Просто ужас и безумие! И като капак, като ми спря кърмата - хем не мога да го накърмя, хем не мога да изцедя нищо да му дам, хванах ги майка и син на тясно в кухнята и им спретнах едно леко скандалче, че те са виновни за целия този хаос.. И уж обещаха вече да ме подкрепят, за да съм спокойна...

# 84
  • Варна
Здравейте момичета!
Нан и Рени ако знаете как ви съчувствам. Големия ми син беше такъв ревлив. Дано не са като него, но той до 3 години все ревеше.  Все намирахме причина да го оправдаваме. То не бяха колики, то не бяха зъби.... Сега обаче бебе Тошко пу-пу-пу е много кротък. Само яде и спи, а във времето в, което будува си гледка, маха с ръчички и крачета, издава си звуци..... Нашият проблем е, че иска вечер да яде, но педито каза да правим интервал от 6 часа. Тогава вече е трудно. Давам вода, залъгалка, но постоянно си мрънка и накрая като се умори заспива, но то скоро идва време да яде. Майка ми се кара, но ако му давам да яде и през ноща, после през деня не иска да яде. Буди се след 4-5 часа....
Ние се сдобихме с бебешки конюнктивит на лявото оченце. Педито каза, че често се среща при малките деца. Исписа капки и каза, че до 3 дни трябва да мине.
Ние вчера също излязахме за първи път на разходка, но за мъничко.
Чао от нас и приятен ден с малките душички!  bouquet

# 85
Ето ме и мен
в този горещ ден,
имам си мома голяма,
и аз съм юлска мамааааааа!!!!! Mr. Green

Как сте, мами? Колко много теми сте успяли да застъпите за толкова кратък период. Браво!!! Много сте полезни!

Изи, сменяй педито с някой, който мисли като теб. Аз нямам проблеми и с двете баби, чак да не повярва човек, ама педи като дойде и им разби на пух и прах теориите, подкрепи ме във всяко едно отношение и те к'во да кажат. Сега само се съгласяват и ми викат, че аз си знам.  Mr. Green И така си стоим почти голи (по много тънко боди с къс ръкав и крачол, без чорапи и дори излизаме на балкона Mr. Green), ядем на поискване, храним се и нощем, не даваме вода освен по една лъжичка след хранене, гушкаме се колкото си щем без страх от "разглезване" и дори я взимам да спи при мен без да чуя гък от която и да е баба. Ама педи я свърши тая работа. Да е жива и здрава Максинката, че ми я препоръча!

Равче, накара ме да се чувствам герой.  bowuu Ние се кърмим легнали от втория ден, когато засука. В болницата имах яко главоболие от спиналната упойка и не можех да стана, та ни се наложи по този начин и на Йоана й хареса. Най-често така се кърмим. Не ни е толкова топло и на двете, пък и коремчето й се опира в мен и коликите се облекчават.

"Почивката" ми свърши. Чао, момичета! Ще си пишем пак! Целувам ви!

# 86
Oх,милата Пърли какво си преживяла  Tired
И сега хич ли кърма вече нямаш?
Ама как разбрахте колко е наддал? Мерихте ли го?
Щото аз не мога да разбера докато не го изтеглихме.Не може наизуст  Naughty

Някои ще ми обясни ли как става тва кърмене легнали    newsm78

# 87
Zdraveite mami i ot men.

Az imam goliam problem s babite. Postoianno mi se mesiat,deteto dokato se razpla4e i ve4e baba go e vzela na race, otmeniat me i v grijite za beba i az vse oste nemoga da se opoznaia s deteto si.Na moiata maika i kazvam i tq me razbira,no na svekito kak da kaja? Ne iskam da obidia nikogo ili pak da mi se sardi, a tatito vse oste ne se e varnal ot pat i nemam nikakva podkrepa. Ve4e neizdarjam. Znam,4e za vsi4ki e goliama radost, no nemogat da me lishavat ot tova az da se grija za deteto si. Dobre,4e q kyrmia ina4e svekito i v tova bi me zamestila s udovolstvie.
Nie se rodihme 2.800 i zatova se hranim i nostno vreme,trabva da navaksvame. Za dve sedmici sme ka4ili 600 grama i e porasnala s 3 sm:) Prez denia beba si propuska edno hranene,no az ne q budia,zastoto korem4eto trabva da po4iva. Zasega e spokoina, gledka si, izdava zvuci,no ne pla4e.
4ao za sega i lek den na vsi4ki.
Izviniavam se,4e pisha s latinski bukvi

# 88
Здравейте!
От нас нищо ново!Ядем спим  сменяме пампи и така в кръг!Вчера имахме първа разходка!Пъпчето още седи!А утре си тръгва мама и няма да си имам подкрепа вече!Оставам с Свеки и тати!Ужас!И двамата са ужасни!

# 89
Здравейте и от нас  Hug
Ние нямаме проблеми с бабите,майка ми е при мен и ми помага.
Но мойта сладка беба е от мързеливите бебета и неиска да суче,а само се залъгва с цицата  Sad Не се наяжда,и аз направих грешката да й дам от шише,и сега е още по-трудно дори ми се струва невъзможно да засучеее.Моля помагайте със съвети  Praynig Асе,помагай,че ми е неудобно пак да те притеснявам по телефона  Embarassed От 13:00 часа ми виси по циците и резултата е нулев  Crazy не знам какво да правя,да й дам ли пак от шише???Стига съм се оплаквала.Поздрави на всички мами и цунки на сладките бебоци  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт