Отговори
# 240
Мами, някоя от вас която изцежда може ли да ми каже, дали смесва две изцедени кърми от различните гърди направени в период от 3 часа?Защото аз от едната цедя по 20тина мл. а после от другата повече и се чудех могат ли да се смесват?Иначе до сега ги държа и давам отделно  newsm78

# 241
Момичета,кой беше писал за проблем с нагнояване на очето?Просто не ми се рови назад ,за да търся.Днес Алекс се събуди с гной по мигличките и едвам си отвори окото;(Преварих лайка и го измих с марличка,но май нещо няма ефект Sick

# 242
  • някъде
Пипи и при нас с бебо е така. Като го нахраня към 21.00-21.30 и след това трябва да яде в 00.00, но аз го чакам сам да с събуди- което обикновено става към 1.00-1.30 и след това се храним към 5.30-6.00 часа. Но една нощ се събуди в 00.30 и не можа да издържи до сутринта, та затова се хранихме и към 4.30 и после към 6.30. Не мисля че е голя проблем- то ако е много гладен няма да ме остави на спокойствие.
Честити месечинки на двете сладки бебчета!  bouquet Hug baby_neutral

# 243
  ura newsm67  bigdance2 Честити ни месечинки на Анна на мама Максин и на моята малка сладка Мадлена!
Да са ни живи и здрави и много да ни радват и да ни слушкат!
Благодаря на всички за пожеланията, да ви се връща!
  love001

# 244
Честити  месечинки на прекрасните ни бебчета на мама Максин и Пламебг.Мили майчета пожелавам ви да са ви живи и здрави рожбите и много,много да ви радват.Хиляди целувки на порасналите ни месечинки   Heart Eyes

# 245
Здравейте момичета  Hug
Днес ми е адски кофти ден.Нещо ще се разболявам.Галко е адски крив.Целият е в млечици.Плачка докато суче.От кво незнам още.Предполагам че го болят устничките.  Tired Днес взех Дактарин ще пробвам.
Диди Имах такъв период много ми бяха меки ама бебчо си папка.Без проблем 20-30 мин яде.Сега се пълнят напоследък че и ме наболяват.Не изцеждам че ще текна  още повече Naughty
Знаете ли дали е противопоказно да кърмя когато съм с температура?

# 246
Ренка, мисля че не трябва да кърмиш ако имаш температура, защото повръщат. Беше ми го казал някой, но немога да го твърдя със сигурност За всеки случай звънни на педиатъра да го питаш.

# 247
А нещо за сваляне мога ли да пия  newsm78

# 248
Нямам време да чета в детайли, за което ви се извинявам. Няма да пиша по повдигнатите напоследък теми, но все пак...
Просто исках да благодаря на Изи и Кети за подкрепата днес, особено на Кети.  Hug Много съм ви задължена, милички! В крайна сметка бебка се прибра у дома суха, нахранена и спяща. Слава Богу! Само дето майка й беше в шок. Буквално! Почувствах се най-лошата майка на света, защото не бях подготвена за тоя сценарий. Е, поне опитах да стана част от мероприятията по случай ССК. Надявам се и Еви и Коки да са се прибрали у дома също така спокойни и неразбрали каква буря преживяха.  Praynig Жалко, че времето не ни остави никаква възможност да си се порадваме и наснимаме (бях се подготвила с всевъзможни фотоапарати hahaha).
Макси, книгата ти обаче не преживя бурята като Йоана и стана гьол вода, прилича на баничарски тефтер. Съжалявам! Embarassed Все пак имах желание да ти я върна и то в подобаващо състояние.  ooooh!
Честита ви месечинка! Да нацелуваш Аничка от нас с Йоана. Утре ще ви звъннем да ви чуем.
Асе, да кърмиш определено не е геройство, съгласна съм. Колкото и да е изтощително понякога, това са едни от най-милите ми мигове с беба. Толкова е спокойна и сладка, когато е с мама и папка.  Heart Eyes Един въпрос: в крайна сметка походът състоя ли се? Нищо не отразиха в медиите.  newsm78 А и с това отвратително време.... #Cussing out
Хайде, приятна ви вечер на всички, да си нацелувате бебоците, те са ни най-прекрасното нещо... Heart Eyes

# 249
Мисля че всички лекарства се предават в кърмата. Но аз направих вчера следното: понеже адски ме болеше глава, след кърмене изпих един солпадин и на следващото я нахраних от шише със изцедена от преди кърма. Та след този 6 часов интервал предполагам че се  е абсорбирало лекарството.
Ако искаш пробвай така.

# 250
zdraveite mai4eta, kogato imah temperatura zaradi na4alen stadii na mstit v ednata garda, doktora mi kaza,4e moga da karmia, ako temperaturata mi e pod 38grad.. Vzemah paracitamol i Eferalgan za da smakna temperaturata.
Za o4enceto - izmiva se s pamu4e natpoeno s prevarena vodi4ka, sled tova mu kapvah edna kappka karma. Za niakolko dena se opravi.
Leka ve4er na vsi4ki

# 251
Рени,аз кърмих с температура 38.4,тогава пих парацетамол,и всичко по препоръка на лекар.чтчемпературата я вдигнах от гърдите,имах бучки  в едната,но всичко се оправи.Сигурна ли си че температурата ти е от настинка,внимавай да не е от гърдите,че е страшно ?!

# 252
Момичета,черпя ви виртуално-днес имаме годишнина от сватбата 1г. ,пожелавам на всички ви да имате щастливо,та дори по-щастливо семейство като моето (не се съмнявам че го имате)!
Рени,честита месечинка на Галин,да ти е жив и здрав,и много много да ви радва.

# 253
Няма проблем да кърмите с температура. Още по-хубаво е да кърмите, когато сте болни. Така предавате директно на бебето изготвени от вас имунни телца и то не се разболява. Grinning Синеочка, друг път пий Панадол (чист парацетамол на Панадол) и си кърми спокойно Grinning И не слушайте някакви бабини дрънканици за вкисната, пресечена, или каквато и да е кърма. От тмпературата ви е зле на вас, а не на кърмата или бебето Wink

# 254
Честита месечинка на Галин!Да радва много мама и тати!

Честита годишнина на Попова -спомням си нещо , което си пишехме по лексиконите като малки- Пожелавам ви да вървите по пътеката на живота , покрити с воала на любовта и завързани с панделката на щастието !
При нас положението с коликите се оправи-редувам една лъжичка от Бебезана и 15 капки от Саб симплекса , пия от чая на хип за лактацията(нали има анасон  икопър).Не знам кое помогна, но помогна още от първия ден!
С кърменето съм малко притеснена-София суче не повече от 15 мин, а някой път и 10 и заспива и не мога да я събудя изобщ,  или ако я събудя само селигави и не иска да сучео.Но си спи по 2-3 часа след това- което ме успокоява донякъде, че се е наяла.Тази седмица сме при педиатърката за контр.преглед и ще видим тая работа.
С тези памперси е ужас- пропускат и това си е!!На денонощие имам поне 2 пропуснали.И не е да не ги слагам правилно, защото щаха всички да пропускат?!?С Памперс 2 сме- не е и да са и малки.
Да ви се оплача и от подложките за гърди- докато накърмя бебка(редувам гърдите) другата гърда ми тече и пълни подплънката- като отида след това да си я сменя-  някой път мирише много странно.С подплънки на Авент съм.Някоя случвало ли и се е така?

Общи условия

Активация на акаунт