Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 31

• 92 718
  • 780
  •   1
Отговори
# 225
  • при Arctic Monkeys
https://www.zajenata.bg/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%B0%D0%BD%D0 … )-news119822.html
Тази жена защо изглежда така. Ужасно е.Замислям се да поспра да слагам филъри. ☹

# 226
Много пъти е по желание на самите потребители да изглеждат по даден начин.
Невинаги проблемът е в лекарите.
Аз досега имам само положителни последствия от филърите.

# 227
  • София
То е ясно, че ако всички се подуваха, филърите им се стичака, капсуловаха, засягаха им нерви и вени и прочее, то тази индустрия отдавна нямаше да съществува. Въпросът е, че аз не бих се осмелила да разбера от кой процент съм. Да не говорим, че имунните заболявания понякога са "потайни" и няма как да знам дали нямам такова. Иначе съм доста суетна, но здравето ми е на първо място.

# 228
  • при Arctic Monkeys
Аз съм споделяла за мустаците си от филър. Още си седят, имам чувството че този револакс освен че не е поставен правилно, се е капсуловал, тъканта стои твърда. Мисля за курс безиглени мезотерапии гуна, като алтернатива на иглите. В момента правя и йога за лице. Ако няма полза,няма да има вреда.

# 229
Момичета, някоя от вас с впечатления от Априлайн филър за устни?

# 230
И аз досега имах само положителни отзиви от филърите. Но тази година не знам какво се случи - двама лекари, на които имах доверие, прекалиха с количествата Anguished И се получи пресилено.

# 231
Кои са те?

# 232
Д-р Ванеска и д-р Георгиевски Confused

# 233
За шия незнам за липофилинг,трябва да се консултираш с лекар,аз обмислям плазмолифтинг на шия.Гърдите ги правих с импланти.

# 234
При Ванеска не ми допада, че плюе по работата на колегите си. Въобще не й казвам кои са и не влизам в диалог. Мълча си, да си свърши работата, и да си ходя. Иначе трябва да й обясня, че когато те са практикували с усхех, тя се е учила как да държи иглата - може и при тях да е било. Аз никога не съм ходила при "кварталната козметичка" да ме боде и никой доктор освен нея не се е изказвал лошо за предишния. Най-неподходящият и бездарен начин да създаваш име като злепоставяш някой друг.

Само да уточня, че ми е ок как работи, доволна съм засега.

Веднъж чаках повече от час преди мен беше онази Джуджи от при Гала с някаква "стерилна процедура". Друг път чаках 30 минути. Абе с часовеге малко ...ама като почти навкякъде.

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 21:15 от Doro

# 235
Здравейте,исках да знам дали някой от вас е останала доволна от процедури за избистряне на тена,изчистване на белези и зачервявания.Независимо от цената,но с позитивни резултати,ще съм много благодарна ☺
Здравейте, изпуснах новата тема, но се записвам с 2 сесии микронийдлинг и с подновен ботокс в челото. Първият микронийдлинг определено подобри тена и текстурата на кожата ми- изчезна един вдлъбнат белег от шарка, както и доста от пигментите ми петна и белезите от акне. В момента се възстановявам от втората сесия в понеделник, която според др Георгиевски ще е последна. Определено изчисти белезите ми, махна се неприятната текстура с изразени пори и неравности, кожата е с изравнен тен и е доста свежа. Неприятна е като процедура, но е по-скоро дискомфорт, а не болка.
Освен това разградих неравномерно усвояващият се филър в устните ми и утре съм на подновяване. Въпреки, че имах малко, бях неприятно изненадана от това как изглеждам без.
След празниците се навивам да се престраша за ринопластика и най-накрая мамопластика.

# 236
Възстановявам се от бвзоперационна ринопластика във Vogue clinic. Засега съм много доволна, чакам подуването да спадне. Докторът предложи да направи контролен преглед, когато евентуално може да се доизпипа резултата.

Към дамите запознати с радиочестотния лифтинг RF, къде бихте препоръчали да птида в София? Имтересувам се от стягане и дефиниране на контурите на лицето, но четох в английски сайтове страшни истории на жени, коитo наблюдават нежеланата реакция от стопяване на мазнини в лицето, коео ги кара да изглеждат още отпуснати и възрастни. Някои от тях бяха на възраст, която не предполага голямо отпускане, а вместо добър резултат накрая се получава лице, което видимо е по-зле от преди процедурата. Ималше лекарски комемтари, които посочиха твърде високата температура като причина. Уплаших се малко и затова искам да избера професионалист, на когото може да се разчита за безопастност и работи с добри машини.

# 237
Възстановявам се от бвзоперационна ринопластика във Vogue clinic. Засега съм много доволна, чакам подуването да спадне. Докторът предложи да направи контролен преглед, когато евентуално може да се доизпипа резултата.

Към дамите запознати с радиочестотния лифтинг RF, къде бихте препоръчали да птида в София? Имтересувам се от стягане и дефиниране на контурите на лицето, но четох в английски сайтове страшни истории на жени, коитo наблюдават нежеланата реакция от стопяване на мазнини в лицето, коео ги кара да изглеждат още отпуснати и възрастни. Някои от тях бяха на възраст, която не предполага голямо отпускане, а вместо добър резултат накрая се получава лице, което видимо е по-зле от преди процедурата. Ималше лекарски комемтари, които посочиха твърде високата температура като причина. Уплаших се малко и затова искам да избера професионалист, на когото може да се разчита за безопастност и работи с добри машини.
Би ли разказала малко повече за тази безоперационна ринопластика и съответно цени. Благодаря!

# 238
  • Бургас

За София не съм наясно, там ходих само на Дубло Ес при Етугов (за контур), но въпреки скъпата процедура, ефект никакъв не видях. В Бургас обаче ходих на някъкъв апарат 6 процедури, всяка седмица по една (във вторник ми беше последната), та на нея има лек ефект на увисването за сега и чакам да минат 2-3 месеца за да видя дали ще се разгърне още (и ако се случи значи това е моята процедура)
Пиша за да обясня какво ми обясниха, машината има 4 накрайника и според лицето и това какво искаш да постигнеш се избират, загряването също. Аз съм с изпито лице и точно стапянето на малкото мазнини които имам ме притесняваше, човека ми обясни, че затова има различни накрайници и този който сташпя няма да иползваме. Доволна съм за сега не виждам стапяне, а подобрение има и понеже при мен отпускането на кожата е съвсем малко, но ме дразнеше виждам и ефект от повдигането (иска съвсем малко още за да се прибере съвсем) и се надявам с разгръщането това да се случи. Общо 6те процедури бяха 630 лв мисля (платих ги наведнъж в началото), не е болезнена, няма дискомфорт, само леко зачврвяване около час -два след процедурата. Не помня името на машината, тъй като имат няколко апарата и коментирахме кой за какво и каква възраст и степен на проблем е и избрахме ...

# 239

Кой филър сложихте в носа?
Има ли много подуване и неприятно ли е като усещане?
Утре съм на консултация точно за това, тук във Варна и се интересувам дали става за повдигане на връхче . Имам и малко за запълване....

Цитат на: [b
NiaV [/b]link=topic=1158183.msg39821123#msg39821123 date=1576195029]

Здравейте, изпуснах новата тема, но се записвам с 2 сесии микронийдлинг и с подновен ботокс в челото. Първият микронийдлинг определено подобри тена и текстурата на кожата ми- изчезна един вдлъбнат белег от шарка, както и доста от пигментите ми петна и белезите от акне. В момента се възстановявам от втората сесия в понеделник, която според др Георгиевски ще е последна. Определено изчисти белезите ми, махна се неприятната текстура с изразени пори и неравности, кожата е с изравнен тен и е доста свежа. Неприятна е като процедура, но е по-скоро дискомфорт, а не болка.
Освен това разградих неравномерно усвояващият се филър в устните ми и утре съм на подновяване. Въпреки, че имах малко, бях неприятно изненадана от това как изглеждам без.
След празниците се навивам да се престраша за ринопластика и най-накрая мамопластика.

Кой филър разгражда и при кого го беше поставяла?
Къде си се насочила за ринопластика и мамопластика?

Общи условия

Активация на акаунт