Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 31

• 92 861
  • 780
  •   1
Отговори
# 285
  • тук-там
Някой с мнение за Аглея Дерма в Пловдив? Имат добри намаления до края на годината.

# 286
Аз слагах револакс дип в устните и издържа точно 2 седмици

# 287
Това не мога да го повярвам, дали не хиперболизирате?  След 2-4 месеца ок, ама 2 седмици. .

# 288
4 пъти слагам различен филар и 4те път държи 2 седмици. Включително И жуведерм.Ако издържи поне 1 месец ще съм на 7то небе.Другата седмица пак ще сложа и след 2 седмици ще кача снимки ако е останало нещо

# 289
Ама и моята уста вечв 10 дни се променя..Беше мн.пухкава,сега постепенно се връща към по-нормални размери.Утре съм на корекция, да видим къде какво ще допълваме.

# 290
https://www.instagram.com/p/B6IDe0VBUpS/?utm_source=ig_web_copy_link

Лоши последствия от работа на Етугов .

# 291
# 292
Ужас! А до сега чувах само позитиви от приятелки за него. А и изглеждаха страхотно.

# 293
Навремето, когато д-р Ванеска ми каза, че не може да ми гарантира, че няма да ми станат топчета от филър, мислех, че се презастрахова. Обясни ми, че дори и 5 пъти да ми слага един и същи филър без проблеми и странични ефекти, няма гаранция че на 6-тия път всичко ще е ок. Никога не се знае как ще реагира организмът при поредното вмешателство. Отделно, че непрекъснато реформулират продуктите.

За д-р Етугов също имам само чудесни отзиви за професионализъм и отношение от моя близка роднина. Видяла съм с очите си резултата работата му при премахването на няколко бенки на лице и определено съм впечатлена. Явно никой не е застрахован. А пък ние, в желанието си да изглеждаме млади, подценяваме рисковете.

# 294
При мен филъра в устни държи мааакс 2 мес.
Различни филъри, различно количество, различни лекари.

# 295
  • Sofia
Само при мен ли линкът не работи. newsm78

alex_jp, понеже и аз се интересувам от премахването на бенки (много малки по размер), би ли споделила малко повече за работата на Етугов върху твоята роднина?

# 296
Blаck Cat, според мен беше доста сериозно изрязване, шиене и доста дълго възстановяване. Известно време ходи с лепенки, особено в началото беше доста стресиращо. После няколко процедури с лазер. Сега близо година   по-късно само на едното място си личи и предстоят още 1 или 2 процедури с лазер. На другите 2 места не се вижда нищо, кожата е гладка и здрава.

# 297
  • Sofia
Ясно, благодаря! Аз няма да ги махам с изрязване. Явно при твоята роднина е ставало въпрос за по-големи като размер бенки (или даващи заявка да са опасни); моите са по-скоро приличащи на лунички.

# 298
Ясно, благодаря! Аз няма да ги махам с изрязване. Явно при твоята роднина е ставало въпрос за по-големи като размер бенки (или даващи заявка да са опасни); моите са по-скоро приличащи на лунички.

Да, големички бяха, затова и съм толкова впечатлена от крайния резултат.

# 299
Снимката е свалена и във фейсбук.

Коментарът за устните в каква връзка беше? Обезобразена е заради инфекция при слагането на конци. Какви количества, к'ви 5лв?

Общи условия

Активация на акаунт