Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 31

• 92 865
  • 780
  •   1
Отговори
# 300
  • при Arctic Monkeys
Всяка инвазия крие рискове. От инфекции и други непредвидими рекации на всеки организъм. Явно се случва и при добрите лекари, и при не чак толкова добрите. Лошото е,че не предупреждават за тях.

# 301
Здравейте, знаете ли къде в Пловдив поставят хиалоронова киселина на достъпни цени. Там където съм гледала за 1 мл е 400 - 500, което ми идва много. Благодаря предварително! 😊

# 302
  • Бургас
Конците, Етугов ли ги е слагал?

# 303

Снимката е свалена от стрницата. Имате ли я, за да ни изпратите да добием представа? Чак обезобразена ли е... много плашещо,...

# 304
Подута, оттекла, със затворени очи от оттока,  като да се пръсне кожата.

# 305
Аз пък искам да ви питам след лазерна епилация на интим да има изгорели участъци кожа. При мен това стана, боли и не прилича на нищо подобно. Бих пуснала снимка, но не знам дали е удачно.  Аман от лекари...

# 306
  • при Arctic Monkeys
След лазерна епилация където и да е никакви изгаряния не трябва да има. При нормална процедура има зачервяване,което отшумява за няколко часа. Аз имам на крака си малка синка,явно пукнат съд,който така и не се възстанови,но е колкото върха на топлийка.

# 307
Аз пък искам да ви питам след лазерна епилация на интим да има изгорели участъци кожа. При мен това стана, боли и не прилича на нищо подобно. Бих пуснала снимка, но не знам дали е удачно.  Аман от лекари...
Може ли да кажете студиото кое е, би било полезно вярвам.

# 308
Мрн ме изгориха след IPL в Хил Клиник преди години.

# 309
Скин лайн. Бях в четвъртък. Много боли, мажа с кремове и така. Ще мине, надявам се без белези, но не би трябвало да става така. Който иска, мога на лично да му изпратя за какво иде реч!

# 310
  • София
Здравейте ,момичета някъде в България да знаете да практикуват този метод  за дърпане на очите "лисици очи"

# 311
Аз имах жестоко изгаряне на интим,  в едно "студио"в Бургас на ул Кирил и Методий. Естествено, че грам внимание и реакция от тяхна страна, но както и да е.

После са ми писали разни момичета също с изгаряния, но като моето не съм виждала. Та. ...трябва да пазиш участъка сух. Забравих с какво мажеш, но отгоре винаги слагах лепенка водоустойчива и така месец. Минава. Не знам твоето как е, ако е леко самО ще мине. Аз имах мехур и като падна кожата ....на входа на влагалището. ....бях мн притеснена

# 312
Аз мажех с вдин кортикостероид, в клиниката ми го дадоха като ме видяха слвд 2 дни..Нещо с А..беше..бяла тубичка със синьо..

# 313
  • София
Миналата седмица махах бенки в клиниката на Денкова. Едната явно беше много дълбока и имах доста голяма дупка,малко се шашнах даже като се видях,но лекарката каза да не се притеснявам,че ще се затвори. Затвори се наистина,зарастват си нормално за сега Simple Smile

# 314
Здравейте ,момичета някъде в България да знаете да практикуват този метод  за дърпане на очите "лисици очи"
В Бг не, в Турция-да. Моя приятелка мин.месец си прави. Да,  дръпнати са очите, но е като постоянно отекла.
Отделно, че режат в основата на косата и там стоят като петънце без коса.

Общи условия

Активация на акаунт