Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 31

• 92 298
  • 780
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Днес правих бустер,назобиални и най-накрая се престраших за устни след снимките ви от др Чилингирова. Мнооого съм доволна,получи се точно това,което исках. Ще дам отзиви от бустера малко по-нататък Simple Smile

# 556
Момичета, честита нова година. Не пиша, защото не съм правила нищо ново. Преди три месеца писах, че ще правя нов вид плазмотерапия, която се казва Магелан. Лекаря ми каза, че щяло да има подпухване и тена малко се изменял За два три дни и трябвало да предвидя три дни почивка. Нямах такива и си направих обикновено prp. Започнах и с мазането на пигментни петна с крем pigmanorm, който на 11тия ден ежедневно мазане ме поизгори. Спрях го обелих се и петната онтово излязоха. На едно място дори ми се струва по-голямо. Сега ще ходя на ски и няма да мажа нищо. Искам да попитам по-опитните с пигментни петна, при някой случвало ли се е петното да стане по-силно след кратък курс С избелващ крем? Вие по каква схема мазахте? Иначе за новата година пожелавам на всички да имаме настроение и здравни показатели толкова добри, че да ни е до козметични и естетически корекции Simple Smile))

По-принцип петната са като айсберги. По-големи са под повърхността. При избелване с вит С, химичен пилинг и т. н. се излющва горната част на кожата. Петната излизат отново на повърхността и естествено са по-големи, може би и малко по-размазани дори. Правят се няколко курса пилинги, за да се измъкне петното изцяло. Ако ще ходите на ски - задължително защита от поне 50. При тази излющена кожа ще се сдобиете с нови петна и старите може да се влошат.

# 557
Каква е цената на скинбустера при Каляшева? Преди си мислих, че скинбустер е като мезотерапия, сега разбирам, че е като филър щом дава обем 🤔

# 558
  • Бургас
Може ли малко повече информация за хиалурон пена? Сама ли поставяш филъра с него?
Да. Без игла се поставя и е лесно. https://www.youtube.com/watch?v=XD0zr-KvGT8 Аз съм завършила и курс за козметик, но не работя това в момента. Моя е този https://www.amazon.co.uk/YILIAN-Hyaluron-Injection-Hyaluronic-Ne … 2C156&sr=8-34

# 559
Може ли малко повече информация за хиалурон пена? Сама ли поставяш филъра с него?
Да. Без игла се поставя и е лесно. https://www.youtube.com/watch?v=XD0zr-KvGT8 Аз съм завършила и курс за козметик, но не работя това в момента. Моя е този https://www.amazon.co.uk/YILIAN-Hyaluron-Injection-Hyaluronic-Ne … 2C156&sr=8-34

Благодаря, РЕД! А, ефекта като на филър ли е и колко е траен? И как се сдобиваш с филърите?

# 560
  • Gotham City
Здравейте! Бих искала да сложа ботокс на гневна бръчка и на чело. Можете ли да препоръчате добри специалисти в Пловдив? На 44 съм.

# 561
Албена Чолакова.
Многократно е препоръчвана.

Малика, не съм аз с Нефертити лифтинг-а, а Аурора. пост 56

Нека да сподели към днешна дата как е .

# 562
  • Gotham City
Благодаря, alethea!

# 563
По темата за състава на филърите- ето съвсем малко инфо за един от полимерите ползвани в тях:
Polyethylene glycol (PEG) is a petroleum-derivative compound that is made from ethylene glycol (ethane-1,2-diol), the main ingredient in antifreeze. PEG can be found in a number of other products, including skin creams and personal lubricants, and as a food additive for anti-foaming purposes.
От един филър макс. 30% е хиалурон, останалото е синтетична гадост.
Безопасността и ефикасността на филърите зависи и от начина на стабилизиране. Обикновено за тази цел се използва омрежващият агент бутандиол диглицидил етер (BDDE).
Поради неговата токсичност е прието, че колкото по-ниско е съдържанието му, толкова по-безопасен е продуктът. При малко количество омрежващ агент обаче се понижават дълготрайността и ефективността на филъра в тъканите.
Аз съм много критична към състава на козметиката, която ползвам. Тоест, не си мажа кофти съставки на лицето, още по-малко пък бих си ги убола подкожно. Колкото повече чета по темата, толкова повече ми се изпарява мерака да си слагам филъри и ботокс. Като добавим и проблема  с мигрирането и капсулирането, съвсем  се разубедих. А до преди месец умувах при кой специалист да отида за филъри. Ще заложа на други методи, неинвазивни и по-безвредни.

# 564
dora7511, уважавам решението на всеки да прави каквото му харесва с тялото и лицето си. Чудесно е , че сподели информация за фильрите, но ми се струва прекалено на всяка страница да писшеш, какво им е съдържанието в проценти

# 565
Писах отново, защото няколко коментара по-горе имаше коментар касащ състава им/запитване.

# 566
blue75, подкрепям мнението ти. А и като цяло е хубаво да се доверяваме на медицински лица, с необходимото образование, а не на видеа в youtube Simple Smile

# 567
dora7511, аз много благодаря за труда и подробното описание. На мен лично ми беше изключително полезна. Определено съжалявам, че не се поинтересувах от състава на филъра предварително.

пп. Медицинските лица са си баш търговци и имат интерес да те убедят, колко е безвредно и да те напълнят с каквото там работят. И не са особено словоохотливи по отношение на странични ефекти. Още повече проявяващи се след година-две.

Ако има как и на 20 годишни да ги слагат ….

# 568
Да не слагаме всички лекари под един знаменател. На мен  са ми казвали за евентуални странични реакции, когато сьм питала. Много от самите лекари сьщо имат корекции с фильри и ботокс. Някой лекари работят с определена марка и препорьчват нея, което сьщо ми се струва нормално, в противен случай трябва да препорьчат друг лекар

# 569
Блу, съгласна съм с теб. Скоро гледах видео дори на др Давин Лим му поставяха филър. Както многократно сме коментирали, всяко нещо крие рискове. Но в темата очаквах по-скоро да открия информация за добри специалисти и процедури. Ако някой може да даде информация за процедури, даващи сходни резултати с ботокс, скин буснъри и филъри, ще съм благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт