Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 31

• 92 406
  • 780
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, дами! Някой може ли да ми препоръча естетична корекция за носа? ☺

# 571
Някой може ли да ми препоръча хирург УНГ, който да работи със Здравната каса, за София става въпрос?

# 572
  • София
Добра информация,но смятам,че за всеки продукт на този свят може да се изкара такава и да се намерят доводи за отрицателния му ефект. Темата е за корекции и отзиви от лекари и процедури. Ако някой търси довод сам за себе си за да не направи нещо,ще си го намери. Не мисля,че е нужно да се спами и да се убеждават всички участници в темата (повечето,от които инат филъри) какво проклятие са те. Много ненужно ми се вижда..

# 573
  • при Arctic Monkeys
Блу, съгласна съм с теб. Скоро гледах видео дори на др Давин Лим му поставяха филър. Както многократно сме коментирали, всяко нещо крие рискове. Но в темата очаквах по-скоро да открия информация за добри специалисти и процедури. Ако някой може да даде информация за процедури, даващи сходни резултати с ботокс, скин буснъри и филъри, ще съм благодарна.
За съжаление, май няма такива. Плазмолифтинг, който май не е особено траен. Липофилинг, като и от него се получават понякога неравномерно разграждане,мигриране и т.н....

# 574
  • Бургас
Здравейте, дами! Някой може ли да ми препоръча естетична корекция за носа? ☺
Какво ще коригираш? Ако искаш само повдигане-може и с филър. Гърбица ли ще махаш?
Аз си стесних ноздрите и скъсих носа при Иво Парунов в Бургас, 2014 г. Оправи ми функционално запушването на лявата ноздра със същата операция.

# 575
  • София
Вярно ли е, че след повечето естетични ринопластики ( не по повод функционални проблеми) се получават проблеми с дишане, хъркане и прочее?

# 576
  • Бургас
Вярно ли е, че след повечето естетични ринопластики ( не по повод функционални проблеми) се получават проблеми с дишане, хъркане и прочее?
При мен няма проблем. Не ми е чупена костта и не съм махала гърбица. Знам, че при по-инвазивна намеса се получават подобни, но и винаги има риск. Доктора ме наблюдаваше цял месец, защото при разреза на лигавицата от вътре може да се засегнат клетки, наруши чувствителност, засегне обонянието дори... Слава-богу ми се размина.

# 577
Момичета, някой правил ли е повдигане на вежди с Aptos конци:
https://www.instagram.com/p/B7Dp_eWDnKI/?igshid=ojeo0erwhfo

# 578
  • Бургас
Момичета, някой правил ли е повдигане на вежди с Aptos конци:
https://www.instagram.com/p/B7Dp_eWDnKI/?igshid=ojeo0erwhfo
Ще следя и аз. Веднага ми попадна това, обаче https://www.webmd.com/beauty/video/thread-lift-downside
и това https://www.dailymail.co.uk/femail/article-3473741/Woman-reveals … -d-car-crash.html

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 23:46 от РЕД

# 579

Аз имам естетична ринопластика. - премахване на гърбица, стесняване в горния край към очите ако ме разбирате и съвсем леко повдигане на върха. Нямам никакви проблеми

# 580
  • при Arctic Monkeys
Аз имам проблеми, нощем винаги носа ми е запушен. Но така си го харесвам,че съм съгласна на всичко:blush:

# 581
Близо седмица след мезоботокса споделям, кожата като цяло е по-свежа, без пори. Лекичко повдигане май виждам или така ми се ще.
Хичда не е съм освежена, освен да се моля да се задържи поне 3 мес.

# 582
Близо седмица след мезоботокса споделям, кожата като цяло е по-свежа, без пори. Лекичко повдигане май виждам или така ми се ще.
Хичда не е съм освежена, освен да се моля да се задържи поне 3 мес.
Само на шия и контур ли правихте, каква е цената на процедурата?

# 583
Да, долна челюст и няколко бодвания в шия.
Цена 250

# 584
А с какъв продукт работихте и при кой лекар?

Общи условия

Активация на акаунт