Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 31

• 92 551
  • 780
  •   1
Отговори
# 420
Неравномерно разграждане може да се получи във всеки момент независимо дали продължаваш да поставяш филъри или не. Слагала съм 5-6 пъти в устните, нито веднъж не ми се е разградил филъра неравномерно, така че да има ясна асиметрия. При мен по-скоро изчезва яко дим и наведнъж.

# 421
Аз пък искам да попитам има ли някой впечатления от апарата morpheus8? И да си помрънкам пак,че сега покрай повече ядене на въглехидрати се събуждам с подпухнало лице,но по-лошото е,че под едното око ясно се   очертава филъра,слаган преди 3,5 години. Не вярвам да има останала хк, чудя се дали не е от другите съставки. Също се чудя дали радиочестоти биха го разградили /включително ако издуването е от съставките,  различи от ХК/.

# 422
Ясно, защото първия филър беше Apriline, а сега сложих 0,5мл Teosyal RH 2. С първия проблеми нямах, но лекаря ми каза, че този е по-добър и просто от два дни не спирам да мисля как се разгражда, като са два вида филъри в устните ми.

# 423
Аз пък искам да попитам има ли някой впечатления от апарата morpheus8? И да си помрънкам пак,че сега покрай повече ядене на въглехидрати се събуждам с подпухнало лице,но по-лошото е,че под едното око ясно се   очертава филъра,слаган преди 3,5 години. Не вярвам да има останала хк, чудя се дали не е от другите съставки. Също се чудя дали радиочестоти биха го разградили /включително ако издуването е от съставките,  различи от ХК/.
И на мен филъра се очертава, и по зле става.
Пробвах апаратни процедури, и ефект 0!
Колкото и да е ужасно - такя ще е до края на живота ми. ХК отдавна я няма и това са някакви други вещества помащтни,които ми съсипаха лицето.
Нито RF помогна, нито HIFU

# 424
  • София
kalina_malina какъв филър си слагала?

# 425
Колкото и да е ужасно - такя ще е до края на живота ми. ХК отдавна я няма и това са някакви други вещества помащтни,които ми съсипаха лицето.

Да разбирам от мненията ви, че съвсем правилно са ме спрели преди да си сложа филър под очите.. Аз нямам никаква тъкан там, само полу-прозрачна кожа и повърхностни капиляри (изглеждат като тъмни кръгове).. Посъветваха ме да направя първо мезотерапия околоочен контур и ефекта беше видим, направих 3 процедури и ефекта на избистряне и оплътняване седя около месец, което при 150 лв на процедура е много малко според мен.

Докторката ми каза, че в моя слузай най-добре да заложим на скинбуустер light на Restylane, който давал дълготрайни добри оплътняващи резултати, но не отежнявал така като филър. Ще пробвам след няколко месеца.

Ако някой е правил такава процедура ще се радвам да сподели.

# 426
  • Бургас

Wow! Сега разбирам за подобни усложнения! И аз слагах 2 пъти под очите, и бях доволна за около месец. Търся друг вариант, защото без грим не мога да изляза-синеят чак торбичките.

# 427
Скинбустър слагат напоследък , за да се избегнат усложнения с филъри.

# 428
Още един въпрос, вие чували ли сте, че не е хубаво ако си започнал с един вид филър и след някакво време искаш да допълниш, да сменяш марката?
Ей сега прочетох в един сайт и се притесних, макар че попитах лекаря дали има проблем и той каза, че двата филъра са съвместими..

# 429
Маци,  радвай се на пухкавите си устни, празнувай си светлите празници и ограничи четенето в интернет  Blush
Няма чак такива драми с филърите в устни - стига да не се прекалява с честота и количествата и винаги при проверени лекари и добре информирани Simple Smile

# 430
Маци,  радвай се на пухкавите си устни, празнувай си светлите празници и ограничи четенето в интернет  Blush
Няма чак такива драми с филърите в устни - стига да не се прекалява с честота и количествата и винаги при проверени лекари и добре информирани Simple Smile

Благодаря ти, весели празници ти пожелавам! 😊

# 431

Благодаря ти, весели празници ти пожелавам! 😊

Не е хубаво да се смесват различни филъри, защото са с различна консистенция и колкото и добър професионалист да е доктора ти, на 99% ЩЕ станат буци. Или чакаш поне 8-9 месеца след единия да сложиш друг на друга фирма, или разграждаш стария напълно и слагаш нов, ако не искаш да си на топчета и с крива уста.

# 432
  • Бургас
Не е хубаво да се смесват различни филъри, защото са с различна консистенция и колкото и добър професионалист да е доктора ти, на 99% ЩЕ станат буци. Или чакаш поне 8-9 месеца след единия да сложиш друг на друга фирма, или разграждаш стария напълно и слагаш нов, ако не искаш да си на топчета и с крива уста.
Не искам да те разочаровам, ама само в джуките си ги броих-7 различни филъра за последните 5 години. Нямам бучки, буци и устата ми не е крива. Пак трябва да слагам, даже, ама догодина.

# 433
  • София
Здравейте!
Интересувам се от естетически много добре направен бондинг на зъби в София.
Задавам въпроса си тук,понеже понеже пак си е естетична корекция,а и темата е доста четена😊
Моля ако някой си е правил да сподели.
Може и на ЛС.

# 434
  • Пловдив
Не искам да те разочаровам, ама само в джуките си ги броих-7 различни филъра за последните 5 години. Нямам бучки, буци и устата ми не е крива. Пак трябва да слагам, даже, ама догодина.

Подрепям написаното. От 5 години слагам ХК в устните, малки количества, не търся обем а хидратация и хубава форма. Слагала съм различни марки. Устните ми никога не са били криви. Непосредствено след поставяне усещам като топчета (не се виждат, само аз си ги усещам), но това минава за около 2 седмици. След това устните са чудесни. Никой от близките ми не знае, че слагам ХК в устните, не търся видим ефект.

Общи условия

Активация на акаунт