Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 31

• 92 287
  • 780
  •   1
Отговори
# 540
Моят филър под очите също се капсулира, не е мигрирал за щастие. Повече не бих сложила там филър, ще поддържам с бустери.
Иначе аз от бустера определено имам повдигане, ще направя края на месеца още един, за да се затвърди ефектът. Но не е подпухване, а точно лек обем, приятен.

# 541
Момичета, в кои зони сте слагали буустер? Аз имам хлътнатини под очите и ми прозират капилярите, правих мезо 3 процедури и ефекта беше супер, но държа 1 месец. Предложиха ми буустер да сложа под очите, защото филъра не бил добър вариант, особено защото съм на 22. Някой ако е слагал под очите буустер ще се радвам да сподели!

# 542
  • при Arctic Monkeys
Аз пък казвам от личен,горчив опит ,че мигрират, натрупват се, капсулират се и крайния резултат никак не е ок. Избягвайте евтини, трайни  и твърди филъри, бавно и трудноразградими, не смесвайте марки.

# 543
И аз трябва пак да сложа нещо под очи и вече не знам какво...с Раденсити 2 бях първия път.
Скинбустерите по колко време държат? С канюла ли ги слагат под очи?

# 544
Аз ще мога да дам отзиви към февруари. ще слагам бустер под очи на 15.01

# 545
И аз трябва пак да сложа нещо под очи и вече не знам какво...с Раденсити 2 бях първия път.
Скинбустерите по колко време държат? С канюла ли ги слагат под очи?

Мила, как ти понесе филъра? Имаше ли странични реакции, торбички под очите? Замислям се точно за него и затова питам. Сега какъв бустер ще слагаш?

# 546
На мен Реденсити 2 ми направи проблема, нито е евтин, нито твърд, подходящ за под очите, поставен при доказан професионалист …… Първоначално изглеждаше чудесно, 2 години по-късно, не чак толкова. За съжаление, не изчезна напълно.

# 547
На мен Реденсити 2 ми направи проблема, нито е евтин, нито твърд, подходящ за под очите, поставен при доказан професионалист …… Първоначално изглеждаше чудесно, 2 години по-късно, не чак толкова. За съжаление, не изчезна напълно.

Алекс, какъв проблем ти направи? Сега забелязва ли се още след толкова време?

# 548

Алекс, какъв проблем ти направи? Сега забелязва ли се още след толкова време?

Капсулирал се е и се е изместил. Аз го виждам.

# 549
На мен Juvederm ми се капсулира под очите. Voluma. Сега за бустера ще се доверя на д-р Трендафилова

# 550
Слагала съм си скинбустър под очите. Райкова ми го постави, на Рестилейн, изкара 6 м, може би малко повече. Поставя ми го на три пъти. В момента съм филър Рестилейн лидокаин, исках да е по-траен резултата. Със скинбустъра беше по-добре, защото нямам такива хлътвания и стои незабележимо. Филъра не стои гадно, никой не е забелязал, че имам, но малко повече обем сякаш има от необходимото.

# 551
Момичета, честита нова година. Не пиша, защото не съм правила нищо ново. Преди три месеца писах, че ще правя нов вид плазмотерапия, която се казва Магелан. Лекаря ми каза, че щяло да има подпухване и тена малко се изменял За два три дни и трябвало да предвидя три дни почивка. Нямах такива и си направих обикновено prp. Започнах и с мазането на пигментни петна с крем pigmanorm, който на 11тия ден ежедневно мазане ме поизгори. Спрях го обелих се и петната онтово излязоха. На едно място дори ми се струва по-голямо. Сега ще ходя на ски и няма да мажа нищо. Искам да попитам по-опитните с пигментни петна, при някой случвало ли се е петното да стане по-силно след кратък курс С избелващ крем? Вие по каква схема мазахте? Иначе за новата година пожелавам на всички да имаме настроение и здравни показатели толкова добри, че да ни е до козметични и естетически корекции Simple Smile))

# 552
Извинявам се за въпроса, но всеки ден ли ползвате слънцезащита или само с този крем пигманорм се мажете?

# 553
Момичета, какво имате предвид под "капсулирал се е" филърът? За този под очите по-конкретно ми е интересно какво може да се очаква.

Скрит текст:
Скрит текст:
Анета, аз преди 11 месеца сложих Teosyal Redensity II под очите при Ванеска и, както и преди съм писала, съм повече от впечатлена и доволна от резултата! Имай обаче предвид, че цената, която са ти казали, е за 1мл, а вероятно може да е необходимо и повече - на мен мисля, че ми сложи към 1.5мл. Много естествено седи и много освежава лицето, забравяш за вечно уморения вид, който придават хлътванията под очите. А другият плюс - този филър е доста издръжлив. Както казах, при мина почти година, а все още изглеждам много добре. Струва ми се, че съвсем малко се е разградил. Вероятно още около година ще мога да изкарам преди да го подновя (но пък скоро съм замислила дали да не отскоча пак за устни и ще я попитам и нея за мнение).

Здравей !
На теб какво ти слага в устните. Ако ходиш пиши. Интересно ми е дали сега масово ще се предлага този новия филър на Теосиал-кис.

Поздрави

Миналата година точно Teosyal Kiss ми предложи и него ми сложи. Ако ходя пак - ще видим. Тогава явно не го масажирах добре и се бяха получили едни по-твърди места като уплътнявания или топчета, за които се притеснявах, че няма да изчезнат, дори като се разгради филърът. Е, притесненията ми се оказаха неоснователни, за което се радвам. Simple Smile За 5-6 месеца всичко напълно се разгради и никакви топчета не останаха.

Първо да попитам, имала ли си друг вид, не разграден напълно филър от който си имала нещо подобно и преди ?

Второ, това с масажирането, направо... един ти казва да не пипаш, да не масажираш, друг ти казва лек масаж, трети да масажираш силно. А и масажа се прави по определен начин. Само с единия пръст-външния, другия с който държиш отвътре е само като опора. Това доктор ми го е казал и показал как се прави. Но пак, защото се появиха топчета. Иначе преди това, каза без масаж, освен на контролния преглед на следващия/по следващия ден, когато отидох за да се види какво се случва, и то от него.

И трето, нормално ли е човек да си сложи филър в устните (и не само), да даде не малко пари за това и от там насетне да започне да чака да се разгради, защото се е получило нещо което не е трябвало и което не му харесва. Да не можеш да се зарадваш на това което си направила за себе си... и да си щастлива, когато вече всичко се е разградило и с него е изчезнало и това нещо, било топче, по-твърда повърхност и т. н. Не знам какво слагат, как го слагат, но не е нормално някой да си тръгне от кабинета на доктора и да е нещастен, защото е решил да направи нещо "хубаво" за себе си. AngryAngryAngry
"Разсъждавам" си на глас, момичета...
Първо и единствено слагане на филър в устните ми беше. Не ме разбирай погрешно, аз си се харесвах. Удебеляванията и "топчетата" само ги усещах с език или ако натисна с пръсти на конкретното място, но не са се виждали, нито са стояли грозно. Бях се наплашила от снимки в нета на разградени филъри, но останали след тях топчета, които стояха като някакви грозни израстъци по устите на жените. За щастие, на мен не ми се случи. И помен няма от тези неща вече.
За масажите и аз се чудя... принципно Ванеска ми беше казала да се масажирам, аз обаче го правих много нежно и внимателно. Като отидох на контролния преглед тя бая здраво ми "понамачка" устните и станаха направо божествени и супер мекички. После си ги масажирах и сама известно време доста по-силно, по начина, по който тя ми показа.

# 554
Момичета, честита нова година. Не пиша, защото не съм правила нищо ново. Преди три месеца писах, че ще правя нов вид плазмотерапия, която се казва Магелан. Лекаря ми каза, че щяло да има подпухване и тена малко се изменял За два три дни и трябвало да предвидя три дни почивка. Нямах такива и си направих обикновено prp. Започнах и с мазането на пигментни петна с крем pigmanorm, който на 11тия ден ежедневно мазане ме поизгори. Спрях го обелих се и петната онтово излязоха. На едно място дори ми се струва по-голямо. Сега ще ходя на ски и няма да мажа нищо. Искам да попитам по-опитните с пигментни петна, при някой случвало ли се е петното да стане по-силно след кратък курс С избелващ крем? Вие по каква схема мазахте? Иначе за новата година пожелавам на всички да имаме настроение и здравни показатели толкова добри, че да ни е до козметични и естетически корекции Simple Smile))
забелязва се потъмняване при мен винаги, дори и с лазери, които съм правила. Докторката ми го обясни един вид избивали към повърхоста Simple Smile Не съм ги преборила вече 9г. Миналото лято мазах с един крем, но се намира изключително трудно и се изчистиха веднага, после правих новият лазер в Дерма акт и пак цифнаха, много ме е яд.
Щом ще ходиш на ски задължително мажи 50 фактор, то и в ежедневието, де.

Общи условия

Активация на акаунт