Абитуриентски страсти 2020/2021

• 141 199
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 120
Много си красива на бала си Heart Eyes
Мисля и моята прическа да е горе-долу същата 😀

# 121
Да се отчета и аз до къде стигнахме.
В неделя се прибрахме от Турция. Ходихме на разузнаване до Одрин, Люлебургаз и Чорлу. Масово по магазините ни казваха, че новите колекции ги очакват в края на февруари, първите дни на март. Младежа нищо не си хареса. Не иска да бъде с костюм. Иска панталон и сако в различен цвят. И ни остана само разходката.

# 122
Момичета,дайте мнението си относно роклята, дали да е по тялото, или с тюл?
Момичето е със слабо телосложение, но се колебае между двете. Знам, че няма как да прецените точно без нейна снимка, но искам да ѝ помогна в избора.

# 123
Трябва пробване
Дъщеря ми искаше съвсем различно нещо от това, което взе. Нейните приятелки са били в същия магазин и са пробвали съвсем различни рокли и им седят различно.

# 124
  • София
Дали е слаба или по-пухкава не е единственото, което има значение.

# 125
  • Пловдив
И моята девойка мислеше едно, но взехме нещо съвсем различно. Трябва да се пробват различни модели, за да се види кое стои най-добре.

# 126
  • Варна
Момичето е със слабо телосложение, но се колебае между двете. Знам, че няма как да прецените точно без нейна снимка, но искам да ѝ помогна в избора.

По моему много слабичките девойчета се губят в по-пищна рокля. Знам, че повечето се виждат като принцеси,  бихте могли да потърсите много нежен вариант.

# 127
Аз първоначално взех с тюл, но не се харесах в нея, а и цвета който дойде беше различен.
Сегашната ми е с дантелено, полата е разкроена, но ми харесва 😄

# 128
Миналата година тръгнах за рокля тип “русалка”. Висока съм точно 1.60см и тежа 45 кг. Миньон с една дума. Отидохме с приятеля ми в Асеновград, вече започнахме с магазините и аз пробвам само рокли русалки, но се чудя какво ми липсва и не се харесвам. Влязохме в магазина от който си взех моята рокля. Исках да пробвам съвсем различна, жената ме накара да пробвам след това и тази , която купих. Пробвам аз с една физиономия и мисли в главата как ще изглеждам като торта. Роклята ми беше огромна, беше “стандартен” размер и след като ме защипаха с 1001 щипки, видях колко добре ми стои. От магазина ми обясниха , че съм дребна и много фина фигура и ми трябва “обем” поне мъничко. И наистина горе роклята ми беше с корсет, а долу се спускаше свободно роклята и изглеждах наистина добре. Разбира се това е моя случай, не съм шаблон за това. При всеки е различно и се чувства добре в различен тип рокля. Пожелавам успех с намирането на рокли и костюми!

# 129
  • Карлово

По моему много слабичките девойчета се губят в по-пищна рокля. Знам, че повечето се виждат като принцеси,  бихте могли да потърсите много нежен вариант.
Не съм съгласна. Една приятелка на дъщеря ми е доста слаба и височка. Беше с пищна и скъпа  рокля, най-красивата за мене миналата година, изглеждаше великолепно. Но много тежала ми каза, по тази причина в края на вечерта се преоблечи в рокля за клуб и на последната снимка в ресторанта е. с различна рокля.

И още нещо. Нашата концепция беше за рокля с тюл, но не и допадна и си взе със сатен. Същата рокля видях в нета с тюл и много простееше, никога не бихме я взели.

Само с мерене става преценката.
Скрит текст:

Това е роклята. И най-некадърното и представяне от моя страна.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 11:21 от ДамаТрефа

# 130
  • София
Много красив цвят.

# 131
Ами аз също мисля, че опитна продавачка може да предложи много варианти, и с мерене да се намери рокля, с която девойката да е щастлива Wink

# 132
  • out of space
Задължително мерене! Дъщеря ми мери една изключително красива рокля в нежно розово. Еми грам не й се връзваше с тена на кожата, направо изглеждаше като анемична.

П.П. Нашата рокля вчера е пристигнала в бутика, утре ще се ходи до там и ще видим дали ще се наложат разни дребни корекции Simple Smile

# 133
Ери, и при нас така се получи...моята щерка държеше на цвят праскова, но тя е с изключително бяла кожа и се губеше в нея!

# 134

Като изключим някои простички правила.. останадото е до пробване.

За слабичко девойче обичам много подчертана талия и не прекалено обемна пола.

Ако е нисичка прилепнала рокля трябва да е силен цвят, и трябва да се внимава с дългите рокли.

Всъщност ако е нисичка освен подчертана талия, обожавам тюлени поли до над глезена и много високи обувки..

Ако е висока.. прилепнала дълга рокля стои страхотно.. Wink

Общи условия

Активация на акаунт