Абитуриентски страсти 2020/2021

• 142 627
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Остана девойката да си избере бижута и е готова. Роклята я взехме преди новата година-първата харесана и премерена.
За обувки и чантичка повече обикаляхме. Единият цвят беше сребрист-мъка, нищо не ѝ харесваше. Купи си едни супер елегантни сандали от Меркари, сребристи, ама ходенето с тях е зор.
Тези дни ги видядхме нейните обувки-в другия цвят, розов нюд. Пробва ги и засия-тези са. Хем елегантни, хем удобни.
На самия ден ще почерпим роднини в ресторант.

# 271
Оригиналност, орииналност, ама коалата стига само до 15кг. Ще ме разнасят комшиите, че съм се стиснала за първородното.
Ми наеми кафява мечка...300 кг не ти мърдат

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 20:24 от mimi.7299

# 272
  • София
Добре звучи, и на мен това ми се върти като идея
Лошото е,че ние ще сме 15на човека. Не знам подходящо място за почерпка, сепаре в ресторант, примерно, не знам. Просто не се сещам къде.
Ако имате препоръки от опит, за София...може да ми пишете
Може да видите "Щастливеца" на ул. Сан Стефано, на удобно място в центъра е, има паркинг, близо е до метро, вътре е просторно, има по-големи маси за петнайстина човека и е малко в стил френски барок Simple Smile

# 273
Оригиналност, орииналност, ама коалата стига само до 15кг. Ще ме разнасят комшиите, че съм се стиснала за първородното.
Ми наеми кафява мечка...300 кг не ти мърдат

Аз щях да предлагам бяла мечка, но ти си ме изпреварила Grinning Grinning Grinning

# 274
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кенгуру!
докато подскача ще разбърква коктейлите Wink

# 275
Ето и аз идвам  да ви кажа за "кризите" у нас.

При нас завършва племенницата ми.

И така пращаме линкове, гледаме, обсъждаме и все нещо има, все нещо не и́ допада. Майка и́ обикаля с нея, без нея...  докато накрая девойката ми каза..
- Откажи ми без никакъв ангажимент, но много ми се иска да те помоля за синята ти рокля. ( От миналото лятото за една сватба).

Аз казах да веднага въпреки че роклята е скъпа и за племенницата ми трябва да се отреже, но ако това е което иска, ще и́ я дам с радост.

Майка и́ писнала, че е носена ( изпрана е на химическо) и за възрастна жена... 🙄

# 276
Много е красива, а и изглежда удобна. Голяма работа, че е носена, предразсъдъци са това. След химическо е пак все едно нова.

# 277
Чудна е...! Тамън за бал, жалко, че ще се разделиш с нея, но детето е по важно!

# 278
  • София
На мен много ми харесва. Стилна, елегантна, ненатруфена и различна от стандартното: горе дантела, долу тюл или сатен, а и като кройка. Ако това на снимката е момичето и като цвят и подхожда на тена и косата.

# 279
  • София
И на мен роклята ми харесва за бал. Различна е от масовката, а цветът е разкошен.

# 280
Много е хубава наистина роклята. И аз бих се зарадвала много ако ми я поиска племенницата, с радост се разделям с дрехи и обувки за нея.

# 281
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:

И така пращаме линкове, гледаме, обсъждаме и все нещо има, все нещо не и́ допада. Майка и́ обикаля с нея, без нея...  докато накрая девойката ми каза..
- Откажи ми без никакъв ангажимент, но много ми се иска да те помоля за синята ти рокля. ( От миналото лятото за една сватба).

Аз казах да веднага въпреки че роклята е скъпа и за племенницата ми трябва да се отреже, но ако това е което иска, ще и́ я дам с радост.

Майка и́ писнала, че е носена ( изпрана е на химическо) и за възрастна жена... 🙄

роклята е чудесна, а детето, което предпочита изчистена линия, без чалгаджийско излъчване е прекрасна и разумна млада дама.

опитвам се да разбера майката, може би и на мен би ми било тежко детето да не иска аз да му купя роклята, с която ще "навлезе в живота", но в края на краищата основното е то да е доволно и щастливо с избора си.
а ако е заради "какво ще кажат хората", тогава не я разбирам.

# 282
  • нейде там, където ....

Още един глас "за" идеята. Много са хубави - и роклята, и моделът.
Някога и аз бях взела роклята на братовчедка ми, от нейния бал, но не ми стискаше да я отрежа и накрая бях с друго.

# 283
  • Велико Търново
Роклята е много хубава.
Явно имате мното силна връзка.
И в живота на моите деца сестра ми има много специално място.

# 284
Какво ще кажат хората - ами няма да им казвате, освен ако родата не я помни от сватбата! И пак не е задължително да се бие тъпан...

Общи условия

Активация на акаунт