Абитуриентски страсти 2020/2021

• 142 003
  • 1 601
  •   1
Отговори
# 330
Ние бяхме поръчали плата, предястия, хайвери, миди, панирани сиренце, салати, после плата меса, и тортата от вън, щото беше тематична! За 23 човека платихме 800 лв, без тортата

# 331
И за мен е много, освен това не искам меню, а всеки са си поръчва...днес гледах един ресторант, утре друг....ще видим

# 332
  • гр.София
При нас е по 35 лв куверта на човек! Салата, плата с месо и гарнитура, топли предястия, студени мезета, вода, едно малко питие, безалкохолно и торта. Алкохол ние си внасяме, без бира и вино. Миналата година запазих още.

# 333
А да заведението запазих половин година предварително, защото държах на точно определено, елегантно! Само да кажа, че много храна остана...на нас отказаха всеки да поръчва, защото щяло да стане бавно!

# 334
Здравейте! Моля да ми препоръчате магазин/и за мъжки абитуриентски костюми в София!

# 335
Втората рокля - с точките - ми харесва повече. Много повече.
Първата ми напомня сутиен и жартиери. Simple Smile
Flash,
С уговорката, че аз не възприемам и двете рокли, ако трябваше да избирам все пак, мнението ми напълно съвпада с това на Vivi. Първата наистина изглежда като перде и отдолу сутиен и жартиери.

# 336
И за мен роклите не са моето, но аз съм консерва...ако беше поискала щерката щях да се съглася! Моят стил е синята рокля, така си представям рокля за бал... Но и за мен втората е по добре!

# 337
  • софия
Здравейте! Моля да ми препоръчате магазин/и за мъжки абитуриентски костюми в София!
Ние взехме от Мони в Мол Сердика. Много компетентни и мили. Всичко взехме от там. Направиха корекция на сакото и на панталона.
Правят отстъпка 20% за цял сет.

# 338
  • Варна
Хаха, перде. Да не съжалявам, казваш. От двете злини по-малката е избрала.Laughing
Благодаря, че сте искрени. Hug
Почти нарочно реших да сложа снимките, първо, така или иначе не я купува за да я крие. Да, роклята не е типична бална, цветна, романтична и т.н. .
Моята първа реакция беше - ммм, твърде готик ми идва. Но като я видях с нея, виждала съм я с общо в 10тина други модели рокли, си помислих - това е тя, такава каквато е на този етап от живота си. Не е цветна, леко различна, меланхолична, сериозна, един организиран хаос. Или я харесваш или не - няма средно положение, но я запомняш.
Толкоз в обяснителен режим. Smile

# 339
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ние взехме от Мони в Мол Сердика. Много компетентни и мили. Всичко взехме от там. Направиха корекция на сакото и на панталона.

днес в ринг мола видяхме, че андрюс има до -70% за пълен комплект (предполагам и обувките).
има и други магазини за мъжка мода там, както и в Парадайз.

# 340
Flash ти познаваш детето си, с каквото се чувства добре, с него да е! Роклята е оригинална, ще бъде различна и запомняща се!

# 341
  • София
Теодор, Андрюс, Кардучи, Монни, Маниак, Парушев

Усетихте ли как прехвърлихме отчетната тема тук? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 342
  • София
Ние след като минахме през Андрюс(където нищо не му стоеше добре и само обясняваха, че може да се направи корекция), Peek and Clopenberg, Monni( където също трудно му напаснаха сет с много компромиси), накрая отидохме на Пиротска, където има доста български костюми и му стояха по-добре и този който взехме му стоеше като излят и освен дължината на панталона нищо друго не трябваше да се коригира. Сигурно затова си го хареса детето, защото излезе от пробната широко усмихнат, като видя как може да стои без да прави компромиси. Та препоръчвам и там да разгледате магазините. Сигурно си зависи и от структурата, но е важна и кройката.

# 343
О, бяха големи бонбончета но ги върнах. 10см и дойдоха в повече.
И понеже не страдам от суеверия 😂,  да не съчинявам по картинки ами да си ги покажа. Картинките.
Тази рокля искаше най-много но е взета както споменах.
Скрит текст:

Та ето с коя рокля избра да отиде на 25ти.
Скрит текст:

И май не я виждам с лак и блясъци.

С точките е страхотна!!!

# 344
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

по някаква причина не иска да оправи полегналите Тодорки Sad

Общи условия