Фермата сезон 5 тема 9

• 50 809
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 135
  • London
Забавляваме се ние, вие се излагате основно на екран.

# 136
  • Вестерос
Тази година наистина голям наплив от участници в темата Grinning

# 137
  • София
Форумът е институция, хораааа....
Мненията тук си имат своята тежест.
Всъщност хич не е лесно да четеш истините- как изглеждаш отстрани в очите на хората. Simple Smile

# 138
Да бе. Обаче влизат само тези дето са се поизложили.

# 139
  • София

Аха Stuck Out Tongue Winking Eye
Може да поспорим кой е по-известен и влиятелен Бг-мамма или Фермата 😂
Да се регистрираш в този форум и да напишеш в тема, в която те оплюват, а ти да твърдиш, че се забавляваш е меко казано комплексарско. Всъщност може и да е много взривоопасно! 😁

# 140
Жената не си е направила профил, не си мислете, че сме толкоЗ важни, ама ха!
Влязла си е, чрез фб акаунта, както впрочем и Поли.

Красимира, успех ти пожелавам и весели празници! Съжалявам , че отпадна от Бети, не харесвам нейното лакейско поведение и не смятам, че такива хора заслужават да спечелят.
Не смятам и че ти трябваше да спечелиш, защото от един момент нататък не даваше всичко от себе си в работен план. Даваха те основно да пушиш.
Не одобрявам клишираното писмо и начинът, по който се раздели с бащата на детето си. Мисля, че от уважение към него можеше по друг начин да постъпиш.
А не с копирането писмо на Елена от ББ2. И да..всяко чудо за 3 дни, но някои се помнят с години.

Пожелавам ти да успееш да намериш себе си и да бъдеш щастлива. В крайна сметка всички това искаме, а и заслужаваме.

# 141
  • Вестерос
Иронията ти , Краси, мен ме забавлява. Успех! Grinning

# 142
Прочетох писмото на Красимира.
Не знаех, че Фермата е "мястото, което чисти души"!
Всъщност телевизията е вече чистилището на стаените зад ъгъла на живота си българи.
Книгите си имат ЧИТАТЕЛИ
Телевизиите си имат вече ЧИСТИТЕЛИ
Вече съм по телевизора!
Вече съм известна!
Време е да разперя криле!
Въпреки, че използва ефира за разрешаването на свои лични драми, все пак ѝ пожелавам да е щастлива и достойна българка от тук нататък!

# 143
Да бе. Обаче влизат само тези дето са се поизложили.
Ако не си бяха показали мръсното бельо,никой нямаше да рови в него

# 144
Joy Искрено се забавлявам с коментарите Ви! Желая Ви здраве и светли празници!
И ние много се забавляваме с всички с вас във Фермата. Simple Smile
Всъщност в някои моменти е пълна скука и досада. Особено пък като се разциврят.... и се почнат клишетата.
Този формат е за силни хора, физически и психически, нали? Не за някакви кифли и кроасани. Не е Искрено и лично или Женени за един ден или от пръв поглед или как беше там. Някои хора да си ходят на психолог и да си пият хапчетата по-добре, отколкото да използват телевизията за емоционална тоалетна.

# 145
Моля се само Шопски да не реши да се регистрира. newsm43

# 146
  • София
Е, не мога да разбера как всички искате Сами да ви пише, а никоя не си пада по Митко Татин..
Това сега какво означава- че Красимира няма вкус ли? Simple Smile

# 147
Е, не мога да разбера как всички искате Сами да ви пише, а никоя не си пада по Митко Татин..
Това сега какво означава- че Красимира няма вкус ли? Simple Smile
А, може и Красимир да пише що?
Виж Митето да си кротува там, да са щастливи с Красимира и така.

# 148
Митето визуално е симпатяга, но с този нрав и поведение, няма шанс да ми хареса. Не, че Сами е росна китка в отношението си към жените, но е вечно усмихнат и позитивен, това ми допада у него.

# 149
  • SF
Митко Калайджиев много се натъжи от отпадането на Краси. Стана ми мъчно за него. Той се развълнува и дори не можа да го прикрие.
Не показаха раздялата им.
Краси, ако четеш тук, много си ми симпатична и ти пожелавам успех! Предай поздрави на Митко - страхотно забавно момче е. И не го казвам заради театрите с имитациите, които ви играеше. Погледът му върху ситуациите ми е интересен, забавен и оценявам, че е бил находка за продуцентите.
А иначе... всеки, който се покаже по телевизията, трябва да си изтърпи полагащото му се нехаресване и неодобрение.
Аз съм подготвила такова за Вили.

Общи условия

Активация на акаунт