Фермата сезон 5 тема 9

• 50 805
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 120
Joy Искрено се забавлявам с коментарите Ви! Желая Ви здраве и светли празници!
И ние много се забавляваме с всички с вас във Фермата. Simple Smile

# 121

Дано покрай забавлението и някои изводи си извадиш. За теб специално има доста градивни коментари.

# 122
Краси кажи ако можеш,Красимир или Веселка,ще имат ли дуел на голямата арена.

# 123
Много се радвам, че Красимира отпадна от Бети. Ако беше от Вили, по нямаше да съм доволна.Simple Smile
Игрите са си игри, имаше по нещо и за двете. Това което ми направи впечатление са кадрите между игрите, т.нар. 'надъхване". В лагера на Бети не казаха една дума против Красимира. При тези с Красимира обаче не беше така. Надъхваха я обиждайки Бети. Това ми е достатъчно за да съм сигурна, че правилно съм преценила хората дори само по излъченото в епизодите.
А на Красимира писаниците оставям без коментар. Да е здрава и да си гледа детето и пожелавам.
И аз се радвам, че Красимира отпадна. Тя не заслужаваше да бъде на финал. Видя се от дуела, че няма нужните качества. Като характер също не ми допада.

# 124
  • Sunshine state
Joy Искрено се забавлявам с коментарите Ви! Благодаря ви! Желая Ви здраве и светли празници!
Краси, жалко, че си тръгна и то от Бети.. Аз те харесвам много и ти желая щастие и любов за напред! ❤❤

# 125
  • Калгари, Канада
Леле, момичета, Краса си направила профил само за да ви каже, че я забавлявате. Който го вярва да си дигне малкия пръст на левия крак. 😂😂😂

# 126
  • София
Странното е, че тук всички скачат и плюят Митката, че баща му му дал бизнес наготово, че и данни от ТР вадиха, а Бети какво? Освен, че е родена със златна лъжичка в устата, не ползвала никога ГТ, не минавала през Люлин и Младост сакън да не изцапат аристократичната и душица, учила в чужбина... На хляба мекото търси и още как. Продължавам да смятам, че предложението, което отправи към Вили е гнусно и колкото и да е бъзик ме отврати от нея.

Митката никой не го плюе за това, че баща му му дал бизнеса наготово, а защото си позволява да критикува и да дава акъл как се започва и как се прави бизнес - сякаш това, с което се занимава, си е негова заслуга и го е създал сам.

# 127
Тя пък да не види нещо😆, ама поне не влиза в дълги и безсмислени обяснения като Паулина, че тя си направи доста мечешка услуга.

# 128
  • ново
Vivi, май не си чела внимателно темата  🙂

# 129
  • София
Е, колко внимателно трябва да чете човек точно пък тази тема? Simple Smile
Но ти, разбира се, може да ми посочиш мнения, в които "плюят Митката, че баща му му дал бизнес наготово".

# 130
  • София
Темата се следи не само от Красимира, но и от гаджето на Сами, а вероятно и от всички останали.
Значи.. Фермата е известна във форума, но и форумът е известен във Фермата. Ние сме звезди, момичета, звезди... Simple Smile

# 131
Този сезон, освен хормонално наситен и изпълнен с катарзиси,  се отличи и с изявени писателски напъни. За съжаление, зрителите не си падат по лексиконни хуморески,  затова се надявам писателският вирус да не зарази останалите фермери. Както отбеляза Мирон - да пееш под душа е готино, но не би искал никой да те чуе. Изразявайте себе си на воля, но под душа, уважаеми! 😉

# 132
Четат да..
Сами, много си готин, пиши ми на лични Joy
Най-много да ми пише милата Мила JoyJoy

# 133
Joy Искрено се забавлявам с коментарите Ви! Благодаря ви! Желая Ви здраве и светли празници!
Желая ти здраве,Краси и аз искренно се забавлявах как падна от Бети.С Митенцето сте си лика прилика.Бъдете щастливи

# 134
Четат да..
Сами, много си готин, пиши ми на лични Joy
Най-много да ми пише милата Мила JoyJoy
🤣🤣 ще те качи в инстаграм! 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт