Фермата сезон 5 тема 9

• 50 803
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 105
Не мисля,че е бъзик, ако наистина са били с жени и правят подобно предложение. Бети пробва всички начини, за да отклони дуел с Вили. Да видим кой ще я изкара от играта.

# 106
  • София
Гледах клипчето на Мирон - когато обикаля фермата докато участниците ги няма, и си помислих.... тези животни, които отглеждат там месеци наред - никой не ги извежда, май. Никаква паша, въпреки поляните наоколо. Особено кравите - ден след ден стоят вързани в тези тесни клетки в оборите. Доста нехуманно отношение. Домашните животни на истинските фермери не живеят така.

# 107
  • ново
Странното е, че тук всички скачат и плюят Митката, че баща му му дал бизнес наготово, че и данни от ТР вадиха, а Бети какво? Освен, че е родена със златна лъжичка в устата, не ползвала никога ГТ, не минавала през Люлин и Младост сакън да не изцапат аристократичната и душица, учила в чужбина... На хляба мекото търси и още как. Продължавам да смятам, че предложението, което отправи към Вили е гнусно и колкото и да е бъзик ме отврати от нея.

# 108
Ами тези не са истински фермери. Повече ги дават да строят, отколкото да отглеждат животни или зеленчуци примерно. Там са за едни пари или приключението.

# 109
  • София
Да, ясно. Ама.... горките животни, все пак.

# 110
В няколко епизода преди даваха как извеждат овцете и кравите на паша,но не те се грижат за тях там и тогава.Или поне аз така съм разбрала.Редовно ги дават да чистят празните от овце обори.Сега като е заградено май ги пускат и отвън.Иначе за кравите скоро не са давали.Даже споменаха,че едната е болна и после нищо.

# 111
Гледах клипчето на Мирон - когато обикаля фермата докато участниците ги няма, и си помислих.... тези животни, които отглеждат там месеци наред - никой не ги извежда, май. Никаква паша, въпреки поляните наоколо. Особено кравите - ден след ден стоят вързани в тези тесни клетки в оборите. Доста нехуманно отношение. Домашните животни на истинските фермери не живеят така.

Мисля, че ги вадят на паша. Скоро показаха, че ги прибират вечерта в кошарата, ако не се лъжа Вили и още някой ги насочваше. Може би не излъчват тези моменти.

# 112
  • на село
Животните извеждат и си има хора, които се грижат за тях, не биха рискували да оставят изцяло  на грижите  на фермерите.
Като видя да доят кравите с една каничка от един литър ...😊

# 113
Трябваше да направят някаква задача да се хващат двама от фермерите и да водят животните на паша. Всеки ден в моето село водехме козичките да ги разкарват по поляните и си ги прибирахме вечерта. Щеше да е интересно, как ще се справят, нещо по-така, да разчупят. Ако четат тук, да го имат в предвид за догодина. Няма да им искам % за идеята Grinning Grinning

# 114
хаха, освен Фермер и ратаи да има също пастир сред длъжностите Wink

# 115
  • Вестерос
Тази година явно не ги извеждат всеки ден, предни години ги извеждаха всеки ден, правеха им заграждения на поляните на близо до фермата

# 116
В Папараци дават сега за някой от излезлите участници

# 117
За Красимир съм за победител,но е време да го видим и него на арената.

# 118
  • London
Е, разкажи какво дават де?

Аз лично съм да няма имунитети и амулети.... нека всеки стигне финал на база собствени физически и умствени качества, а не на подаяния. Просто не е честно, колкото и да си харесван от фермерите това не е начина, особено ако другите компоненти на играта ти куцат.

# 119
Joy Искрено се забавлявам с коментарите Ви! Благодаря ви! Желая Ви здраве и светли празници!

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 00:24 от Красимира Цочева 648669

Общи условия

Активация на акаунт