Фермата сезон 5 тема 9

• 50 800
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 90
Марги не би избрала Дана при наличие на други жени за избиране. Нали са първи приятелки? Тя би хванала Веселка според мен..... Та нещо не го мислиш много правилно.

Ако дадат на Веселка имунитет без да е била на дуел й правят мечешка услуга, а отделно мисля, че водещите след 3 ти сезон и онова дядовото дето отиде на финал без дуел споменаха, че това повече няма да се случва. Та Веселка ще трябва да иде на дуел, не вярвам да иде на финал без дуел, нали промениха правилата за да не става повече така?

Красимир и Станислав на дуел ги виждам само при останали трима мъже в които трети е фермер и те се изправят един срещу друг без избор друг.

Веселка като се замисля само Дана има шанс да бие на нещо....да й направят една дарителска сметка и готово. Фермер на година не заслужава да е.

Да, но при Бети фермер, Веси с имунитет мисля, че е ясно кои ще са дуелистите жени - а именно Марги срещу Вили и майка й. Тоест тук идва момента, в който трябва да се мисли тактично и Вили пак да отиде на имунитет за ратай, за да не го спечели и Марги да спечели, при което те двете пак отиват ратай и единствения им избор е Марги.

# 91
Аз не съм гледала другите ферми,как се определя кой печели, няма ли битка м/у двама?

# 92
Мъжът ще е Краси според мен,само него всички го харесват.Иначе за жената е ясно.Пффф.
Аз не харесвам Красимир.Още ми сладни от любовната история, на която бяхме свидетели

# 93
Говорех за старите фермери.Вписа се и при чорбаджийте и сиромасите го харесват

# 94
  • Sofia
Аз нещо съм изпуснала.
Старите фермери ког ще кажат на кого дават имунитет?
Те нали си тръгнаха без да ги дадат да гласуват и аз реших,че тази година може и да не се дава имунитет от тях.

# 95
  • Вестерос
Няма да има имунитет. Говорят, че като влязат отпадналите и ще пратят Веселка директно на финал. От мъжете според мен ще гласуват или за Красимир , или за Самито

# 96
  • Sofia
А,ясно.
Мерси,Тиф! Hug

п.п.Нахълтах набързо и съвсем забравих да благодаря.
Лейди Годайва, bouquet за новата тема!

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 20:25 от avi10

# 97
  • софия
Накрая на епизода Красимира каза, че няма да има изненада в избора на претендент за фермер, т.е. Митко2. Бети като нищо ще го бие и ще стане фермер. Гласувах за мъжки дуел в анкетата, но така погледнато пак ще е женски.

# 98
  • Sofia
Митко2 има шанс да спечели битка единствено срещу Веселка , само тя му е в категорията.

# 99
И Веселка е силна,не е за подценяване! Иначе Димитър Калайджиев няма да стигне до финал и може би в момента е най-слабият  участник.

# 100
  • Варна
Много се радвам, че Красимира отпадна от Бети. Ако беше от Вили, по нямаше да съм доволна.Simple Smile
Игрите са си игри, имаше по нещо и за двете. Това което ми направи впечатление са кадрите между игрите, т.нар. 'надъхване". В лагера на Бети не казаха една дума против Красимира. При тези с Красимира обаче не беше така. Надъхваха я обиждайки Бети. Това ми е достатъчно за да съм сигурна, че правилно съм преценила хората дори само по излъченото в епизодите.
А на Красимира писаниците оставям без коментар. Да е здрава и да си гледа детето и пожелавам.

# 101
  • Вестерос
Ето в това клипче на Мирон https://fermata.btv.bg/video/jivotat-zad-fermata/zhivotat-zad-fe … 06ser6mqMQjhniBJU

се вижда как им обясняват предварително играта с пожара и как казват, че ще ги карат само лепките да си слагат

# 102
Дааа , и на мен ми направи неприятно впечатление, когато Митко-психолога надъхваше Красимира , като и обясняваше, че Бети на шестия пирон е умряла.
Сега като гледат предаването сигурно не им е кеф.

# 103
  • Вестерос
Хахаха творчеството на Митко 2, неизлъчвано

https://fermata.btv.bg/video/jivotat-zad-fermata/zhivotat-zad-fe … sionalistite.html

Неизлъчваният лесбийски разговор между Силвия, Велислава и Бети, Бетито разкрива, че е била с жена, а Силвия казва, че харесва да се целува с жени... на нас са ни показали продължението /края/ на разговора https://fermata.btv.bg/video/jivotat-zad-fermata/zhivotat-zad-fe … a-shtastieto.html
И така както е в цялост се вижда , че е бъзик, който тръгва от Бетито, а вие я изкарахте Велислава някаква хищница.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 21:15 от Tiffany А

# 104
Бети толкова грозно се предложи на Вили, за да оттърве кожата. Не мога да уважавам хора, които не държат на достойнството си. Бети може да е забавна, но търси лесния начин в живота с подмазване и низости.

Общи условия

Активация на акаунт