Фермата сезон 5 тема 9

• 50 799
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 75
И Красимира не си вдигна ципа.Минал е двубоя така или иначе,на Бети стратегията беше по добра и победи.

# 76
Целият дуел беше пълен смях. Защо в нито една игра нямаше рязане или цепене на дърва, или поне нещо, при което играчите да разчитат на силата на ръцете си... Отговорът е ясен: Защото Елизабет има слаби ръце. И после да не ми казват, че И и А не дърпат конците на цялото предаване. Много се дразня на такива манипулации. Догодина предлагам да се тегли жребий от всички възможни игри преди дуела и каквото се падне това да е.

# 77
  • София
shokomen,Дуел на Веселка не предвиждам.Забравяш,че старите фермери тази седмица ще имунизират един мъж и една жена.За мъжа не знам,но жената се подписвам,че ще бъде конярката от село Борима Simple Smile

# 78
И аз залагам на ВесенцетУ. Simple Smile

# 79
Мъжът ще е Краси според мен,само него всички го харесват.Иначе за жената е ясно.Пффф.

# 80
Веселка ще иде директно на финал. Ще гласуват за нея отпадналите. Да ѝ дадат шанс.
Според мен,Шоко
Скрит текст:
Станислав ще отпадне от Красимир

# 81
Чакам с нетърпение новата седмица и ми се иска Бети да стане фермер най-накрая и какво ще направи в нейната седмица.

# 82
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен не ми хареса момента на разговора между Красимир и Станислав,стори ми се голяма актьорска игра от страна на Красимир,с цел да търси симпатии у зрителите.Дори в един момент се оглеждаше в камерата.

Все пак съм той да победи,но нямам против това да е Веселка.Всички останали - Не. Naughty

Според мен Красимира ще избере Митко2,който пък въобще не иска да е фермер и ще симулира фермерски дуел.Затова и казват в анонса,че Бети играе срещу себе си.

# 83
  • София
Целият дуел беше пълен смях. Защо в нито една игра нямаше рязане или цепене на дърва, или поне нещо, при което играчите да разчитат на силата на ръцете си... Отговорът е ясен: Защото Елизабет има слаби ръце. И после да не ми казват, че И и А не дърпат конците на цялото предаване. Много се дразня на такива манипулации. Догодина предлагам да се тегли жребий от всички възможни игри преди дуела и каквото се падне това да е.
Не смятам, че игрите са били подредени. Бети винаги е казвала, че на точност не е добра и имаше проблеми с това и преди. А игрите бяха 2 за точност и тя не се справи. Реално дори и да имаше някоя за сила, тя пак щеше да й сложи 1 точка.
И във фб има коментари как Бети не се била закопчала, ама удобно се пропуска, че и Краси не се е закопчала.
Абсолютно честно си победи. Бети не се представи отлично, но Красимира беше по-зле, а и Бети и алманахът щеше да вземе.

# 84
  • София
Сега го изгледах отново и наистина Краси не се е закопчала, но понеже има прескочени секунди, не ми е направило впечатление. Куртката не беше отворена, но при гасенето се забелязва как е отворена отдолу, докато на Бети си беше отворена. Бети си я е взела тази игра. Обаче за избора на игрите - на колко от тях имаше стени за катерене (визитката а Бети е със стена). Точността не беше ок, но при тези игри и късмет трябва. Общо взето продължавам да съм на мнение, че си бяха нагласени игрите.

# 85
Веселка ще иде директно на финал. Ще гласуват за нея отпадналите. Да ѝ дадат шанс.
Според мен,Шоко
Скрит текст:
Станислав ще отпадне от Красимир

Почвам да мисля схеми.
Скрит текст:
Според мен тази седмица отпадат Вили и Дана от Маргито като Марги става ратай и избира  Дана,, всичко това при фермер Бети. Другата отпада малкия Митко срещу Красимир като до колкото се вижда от спойлера Красимир е бил първи дуелист, всичко това при фермер Станислав най-вероятно. Остават 7 човека, от където следва дуел между Станислав и Веселка заради обяснимите причини, които казах в предишния пост и остава топ 3 мъже - Митко ИТ, Сами и Красимир и топ 3 жени - Бети, Марго и Веселка. Вече как и за кого са гласували не мога да предположа, но от спойлера за финалистите според мен мъжкия е между Сами и Митко ИТ, а женския между Марго и Бети и от там е ясен крайния резултат Grinning Силно се надявам за промяна в женския състав за финал, но ще видим

Това според мен ще се случи в следващите 3 седмици.

# 86
А коването и разковаването? Близките на Красимира коментираха, че това е нейната сила. Обаче Бети се представи отлично. Но спокойно могат и нейните подръжници да твърдят, че тенденциозно е дадено нещо, което е лесно за Красимира.
Хубаво е да се губи с достойнство, а не да се търси под вола теле.

# 87
  • London
Марги не би избрала Дана при наличие на други жени за избиране. Нали са първи приятелки? Тя би хванала Веселка според мен..... Та нещо не го мислиш много правилно.

Ако дадат на Веселка имунитет без да е била на дуел й правят мечешка услуга, а отделно мисля, че водещите след 3 ти сезон и онова дядовото дето отиде на финал без дуел споменаха, че това повече няма да се случва. Та Веселка ще трябва да иде на дуел, не вярвам да иде на финал без дуел, нали промениха правилата за да не става повече така?

Красимир и Станислав на дуел ги виждам само при останали трима мъже в които трети е фермер и те се изправят един срещу друг без избор друг.

Веселка като се замисля само Дана има шанс да бие на нещо....да й направят една дарителска сметка и готово. Фермер на година не заслужава да е.

# 88
Очаквам Краса да издаде книга с нейните  клиширани стихчета.🤪

# 89
Според мен тази седмица ратай ще е Веселка и съответно дуелист и може би ще дръпне Дана .

Общи условия

Активация на акаунт