Фермата сезон 5 тема 9

• 50 788
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 60
Джоли, честито🌷! Да ви  е жива и здрава малката принцеса!

Голям майтап снощи- лудото Ленче елиминира амазонката😁! На това му се казва изненада.  Нямах фаворит в този дуел, но Красимира се държа много арогантно и заслужено загуби. Приказката за големия залък не е случайна. Бетката се постара, а и браво на стратезите в нейната агитка. Добрата стратегия е 60% от спечелването на битката.
Новият фермер сигурно ще е Бетито, защото Красимира ще посочи татьов и в зависимост от игрите, може и да се пребори Елизабет. Ако е тя, очаквам Маргото  ратай и дуелист.
Ако е той, Митака ще е ратай и дуелист.
Ако не вземат щитовете, де.
Лейди, благодаря за темата🌷😊

# 61
От промото за понеделник оставам с впечатление,  че Бети ще играе сама дуел за фермер. Втори участник няма, вероятно тя играе сама, колкото да докаже, че е достойна за фермерство. Ще видим.

За какво да играе сама?По вероятно е просто да не дават кой е противника,  за да не разбираме кого е посочила Красимира за фермер.

# 62
Благодаря за темата, Лейди!🌷
Джолева, честита радост! ❤

От останалите съм за Красимир!
Красимира каза, че няма да има изненади с  избора ѝ за кандидат- фермер, за мен това означава, че е посочила Митко. Очаквам той да победи и да направи мъжки дуел.

Отивам да гледам пак промото и интервюто с Краселката!
ТАТИНОТО да победи?!  Дълбоко се съмнявам,че може . А Дано,Но На Дали ! Ако Краси го посочи за фермер и ако трябва да се бие с Бети.......не знам......Особено,ако битката е по - засукана и се иска друг вид прецизност, то Бети ,каквато е пъргава и събрана,като нищо ще му я отмъкне ,за жалост:disappointed:....Така че,Митко 2 ,по-добре да не се бие:thinking:Relieved.....Краси да посочи КРАСИМИР и той да завърти рулетката.Иначе ....Scream

# 63
Честита победа на Бети!
За мен равностоен дуел, но и двете бяха с мнооого по-бавно темпо в сравнение с първите си дуели.
Краси каза, че няма да има изненада в избора ѝ за фермер, т.е. Митачето ще мъсти на Бети...
 Успех на Краси, вярвам, че ще се справи с всичко, което ѝ предстои. Ако е възможно да общува с феновете си в инстаграм на български Wink Smiley

# 64
  • Sunshine state
Хм, нямам представя кого ще посочи Краси за фермер. Дано дуелът да е женски и да отпадне Велислава или Веселка. Доволна ще съм.

# 65
Скрит текст:
Благодаря за темата, Лейди!🌷
Джолева, честита радост! ❤

От останалите съм за Красимир!
Красимира каза, че няма да има изненади с  избора ѝ за кандидат- фермер, за мен това означава, че е посочила Митко. Очаквам той да победи и да направи мъжки дуел.

Отивам да гледам пак промото и интервюто с Краселката!
ТАТИНОТО да победи?!  Дълбоко се съмнявам,че може . А Дано,Но На Дали ! Ако Краси го посочи за фермер и ако трябва да се бие с Бети.......не знам......Особено,ако битката е по - засукана и се иска друг вид прецизност, то Бети ,каквато е пъргава и събрана,като нищо ще му я отмъкне ,за жалост:disappointed:....Така че,Митко 2 ,по-добре да не се бие:thinking:Relieved.....Краси да посочи КРАСИМИР и той да завърти рулетката.Иначе ....Scream
Нали видяхме Красимир като завъртя рулетката последния път какво стана. Simple Smile

# 66
Верно не му се получи на Краси тогава. Той беше афектиран, а и не е гросмайстор явно. Но пък има толкова много други добри черти. То пък и само със стратегии не може, трябва и емоции.

# 67
  • London
И аз съм за Красимир, но ми се ще скоро да има 1-2 дуела за да затвърди заслужаването на наградата. Има хора с по два дуела като Бети…. Веселка и Красимир с ни един. Мисля, че трябва да има баланс по отношение на тези неща. Татин според мен му е ред да си ходи, не харесвам разните му там връщанки пък и той с нищо не показа, че се възползва от шанса, който не го хвана той не го би, че и само поляга и посяда в тая Ферма.

# 68
Верно не му се получи на Краси тогава. Той беше афектиран, а и не е гросмайстор явно. Но пък има толкова много други добри черти. То пък и само със стратегии не може, трябва и емоции.
Ама аз също му симпатизирам, само напомних как тогава оплете конците.

# 69
И аз съм за Красимир, но ми се ще скоро да има 1-2 дуела за да затвърди заслужаването на наградата. Има хора с по два дуела като Бети…. Веселка и Красимир с ни един. Мисля, че трябва да има баланс по отношение на тези неща. Татин според мен му е ред да си ходи, не харесвам разните му там връщанки пък и той с нищо не показа, че се възползва от шанса, който не го хвана той не го би, че и само поляга и посяда в тая Ферма.

Даже само Бетка е с 2 официални дуела, на които е победила. Другия, който е бил на арената 2 пъти е малкия Митко ама първият път загуби, а вторият спечели и не го броя първия изобщо. Та за метода на отпадане - ето малко припомняне от миналата година. Значи трябва да останат 3 жени и 3 мъже. В момента са 9 човека, т.е. има 2 седмици, в които отпадат двама = 7 участника. Последната седмица е тежката елиминация там, или образно казано тогава се  режат главите. Нали сега има 7 участника - избират се тия участници, които не са играли още на голямата арена/най-вероятно Веселка ще е така/ и тези които са имали в началото дуел и повече са нямали, то те отиват на дуел с цел най-малкото да имат поне 1 победа или победата да бъде скорошна, за да може малко или много заслужено да стигне до финал ако стигне. Така стана с Нури от миналата година, който накрая чак си игра първият дуел, защото никой не смееше да го викне срещу Жорката, който пък първият му дуел беше още в началото и чак накрая с Нури. След като мине този дуел между двамата участника/може мъж и жена да са/ отпада този един и остават 6 човека. От тук нататък влизат старите фермери - избират един мъж и една жена за директно към финала и останалите 2 жени се бият на дуел за място на финала, същото става и при мъжете и ето ви ги 4мата финалисти.

П.С - ето 9те участника към момента - Веселка, Вили и Дани, Митко ИТ, Митко, Станислав, Марги, Сами, Красимир и Бети.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 17:41 от shokomen

# 70
Тези от вас, които сте гледали предни сезони, кажете какво става накрая когато има 10 участника, а само 3 седмици. Няма как да се отстраняват само с дуели.

Така беше в последният сезон:
В момента са 8 фермери.Остават още два дуела на голямата арена.В последната седмица са 6 участника няма фермер на седмицата.Влизат отпадналите участици от сезона и гласуват за двамата участници(по един мъж и една жена) които според тях най-много заслужават да са на Финал.Двамата събрали най-много гласове отиват директно на финала.Останалите четирима(две жени и двама мъже) се изправят на дуели(мисля,че бяха през ден)на малката арена(бяха по 3 битки)като загубилите напускат Фермата в деня на загубата.Победителите се присъединяват към избраните финалисти от отпадналите фермери и така формират финална четворка Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 18:05 от hyndia

# 71
Хора сега като се замислих, дали не е възможно да има евентуален дуел
Скрит текст:
между Веселка и Станислав, тъй като Веселка изобщо не е стъпвала на арената, а Станислав е участникът с най-ранен дуел спрямо другите участници.

# 72
Благодаря за новата тема.
Бети им изгони жените и пораздуха сапунката.Браво на момичето.А сега,ако успее и да пооскубе перчема на татин Митко в битката за фермер (вярвам,че може),ще съм още по-доволна.
Точно:wink:

# 73
Оп изтървах ви .

# 74
  • София
Аз се вмъква само да пимрънкам, че в третата игра, Бети не си закопча защитното облекло, а САМО го залепи, което не знам дали е по правилата... Някак изключително нагласено ми се видя.

Общи условия

Активация на акаунт