Фермата сезон 5 тема 9

• 50 831
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 165
За да работиш върху черти от характера си, трябва  първо да има някаква осъзнатост, че тези черти, по една или друга причина трябва да бъдат преработени. При татьов Митя такава осъзнатост липсва. Той не приема елементарна забележка,  какво остава за по- сериозна критика. Все такъв лигоч ще си остане вероятно, което е жалко, защото не е глупав.
Съгласна съм с теб за всичко,с тази разлика,че не смятам,че е умен.Той е един дървен философ

# 166
Аз с всички бих изкарала уикенд с изключение на Шопски, Дана и Вили, Веселка и тоя Милин, дето го изгониха.
Всички други са ми ок, дори и Митко и Красимира, нищо, че не съм им фен.
Ох, забравих и Венци, този човек, от всичките ми е най- натоварващ.

# 167
  • SF
Аз чета тук, че е лигоч, лигоч, но на мене не ми се струва лигав. Изобщо не мога да разбера даже кое негово действие така ви се е набило в очи.
Не е глупав, находчив е, остроумен е, бързи реакции. Да, прави се на интересен, но добре че го прави. Иначе ще е част от мебелировката.

# 168
  • out of space
Историята познава доста случаи на скорстно пропиляване на бащината парична подкрепа.

При Митко случаят изобщо не е такъв. Надгражда и развива бизнес според собствените си сили и усмотрение. Особено в икономическата обстановка в БГ е много трудно да се задържиш на повърхността, какво остава да умножаваш капитала.

Баща ми преди 20 години остави семейния ни бизнес в ръцете на мъжа ми. Получавали сме и ние коментари как на мъжа ми всичко му е наготово. Е, повярвайте, много рядко има дори половин почивна неделя!

# 169
  • София
Оценявам  го,че не ме питате  ''защо'' .Но, няма проблем да Ви кажа .Първо,всичко,което пишете съпада в голяма степен и с моите разбирания .НО.....от самото начало харесах Красимира.Харесах я като визия-намирам я за красива,както писах в предишни теми ( особено,когато се усмихва) Харесвам спортуващи  дами (но не като Вили), изглеждаше ми нахъсана(в началото) Видях и доброто, и не чак толкова доброто,което показа .Видях и осмислих всичко....Не знам , дали Ви се е случвало - да симпатизирате или да си харесвате някого, независимо от негативите,просто си го харесвате и толкова.Та така и аз (особено на фона на другите дами) ,харесах си я и толкова.Каквато и да е - на мен ми е симпатяга.

Мисля точно като теб!
Ако трябва да направим една измислена анкета-игра: ако имам избор, с кого (с кои) от участниците бих изкарала един уикенд? А може и с кого не бих се възползвала.
Това ще са Красимира, Митко Калайджиев, Поли, Краси, САМИ!, Бети, Иво Шопски.
Не бих се натоварвала с Вили, Венци, Дана, Станислав и Веселка.

Недей да пишеш името на Сами с главни букви и удивителна, че ще лъснеш в Инстаграм профила на Мила като поредната безнадеждно влюбена. Simple Smile

# 170
  • London
Митко 2... има проблеми с мързела, които идват от това, че цял живот са го глезили, общо взето обичайното поведение за богаташко синче. Изобщо не излезе от клишето, още ми е пред очите с оная кофа как седна да бърка на един стол, сложно е да си изправен….. какво да се прави.  Митко, ако не е баща му и за мияч на чинии не става с тоя мързел, на приказки силен и вилен, но да свърши нещо не го търси.  Та ще ги издържа бащата с Красимира, че и тя май, май не бърза да намира работа и те тека.... докато има балъци, ще има и тарикати, баща му на Митко да му мисли.Joy

# 171
Калайджиев излъга. Няма значение как и какво е направил с капитала, който е получил. Факт обаче е, че излъга, защото не е стартирал сам. Защо? Той си знае, обаче много олекна в онзи момент и, да, аз лично не го взимам насериозно от тогава.
Иначе е шегаджия. За едно кафе става, да се похиля малко с иронизациите му, но не и без да се запитам, дали не иронизира мен на следващото си кафе с други? Важно му е да е център на внимание, независимо средствата.

# 172
  • София
Просто Митко си вярва, че е успял благодарение на себе си и категоричните си качества, дето ги няма.
Богаташките деца масово растат разглезени лекета и категорично не понасят критиката.

# 173
  • London
Мили дами, само дето, ако Митко 2 се държеше по друг начин на нас изобщо нямаше да ни направи това впечатление дали е излъгал и тн. Примерно искаше се от него да покаже хъс за работа, не знам за вас, но за мен няма по-грозно от мъж лаладжия мързеливец! Не ми пука един мъж грозен ли е, беден ли е, въшлив ли е и тн и тн….., но мързел това в един мъж ме отвращава. Плюнката си на мързелив мъж няма да хвърля, това една крушка в стаята си ще се ослушва да смени едно 2 седмици. Такъв ленивец!  Най-много се плаша от това синовете ми да не са подобни плужеци и заради това още отсега впрягам големия да лакейства у дома, къщната работа я върши по-бързо и по-акуратно на 5 години отколкото Митко на 25.

# 174
  • при късмета
Калайджиев излъга. Няма значение как и какво е направил с капитала, който е получил. Факт обаче е, че излъга, защото не е стартирал сам. Защо? Той си знае, обаче много олекна в онзи момент и, да, аз лично не го взимам насериозно от тогава.
Иначе е шегаджия. За едно кафе става, да се похиля малко с иронизациите му, но не и без да се запитам, дали не иронизира мен на следващото си кафе с други? Важно му е да е център на внимание, независимо средствата.
Всъщност никога не е твърдял, че е стартирал сам. Няколко пъти каза, че му е било най-трудно и в емоционален и във финансов план, когато се е отделял от баща си. А това не е същото
От събота най-грозно впечатление пак ми направи Велислава. Съжалявала, че нямало да отиде на дуел с Красимира, а сама цели 2 пъти избягва тази възможност. Предишната седмица можеше да я избере за втори дуелист и като фермер, ако искаше тя да е на дуел с нея, нямаше да я изпраща като първи. В безкрайната си тъпота, тази жена мисли, че всички останали за прости като нея

# 175
Ами той вероятно е успял да го разработи благодарение на своите качества. Не може да му се отрече , че има такива.
Може би го е досрамяло да каже, че баща му е помогнал. Той си знае защо го премълчава.

Аз се опитвам да търся винаги + у хората , та никой не ми е толкова черен. Даже и Роман, койго за мен е сред най-атрактивните участници във Фермата.

# 176
Роман😆, толкова му стисках палци на него, жалко, че не спечели. Той е противоречив образ, определено, но на мен ми беше любимец.
Много интересни се очертават последните дуели при мъжете. Още не сме виждали Красимир на голямата арена, дано да го видим и него. Само той и Веска останаха бездуелни 😉

# 177
Очаквам Краса да издаде книга с нейните  клиширани стихчета.🤪

Поне си е оправила правописната грешка "отмен" 🤣

# 178
Пунктоацията, обаче, не е.

# 179
ма ко,
бъркаш. Още преди съединението, на прозорчето, когато Митко се обясняваше на Веселка, как бедните били мързеливи, затова - бедни. Тогава тя му отвърна, че на него му е лесно с еди колко си пари в сметката да стартира бизнес. Митко много възмутено отсече, че абсолютно сам е постигнал всичко и не е взел нищо от баща си.
Точно по това време се появи тук информацията от ТР и дълго време се пишеше за явното несъответствие.

Общи условия

Активация на акаунт