Фермата сезон 5 тема 9

• 50 824
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 150
  • London
Аз си имам моята теория, че доста от влизащите го правят именно за да минат към графата ''известни за 3 дни''. Особено онази част която са наясно, че пари няма да видят. После са много доволни дори и да ги плюеш, важно е да се шуми и да си ''известен''. Това са масово жените в тая ферма, а и във всички досега с малки изключения.....

# 151
Аз пък, будалата, бих взела участие в такова състезание, но ме притесняват камерите и никога не бих се записала.
Не желая да съм известна.

# 152
И аз така, Емили, обаче гледам, че Гуспата има някакъв проект за подобен на Фермата лагер с екстремни игри и в нещо такова бих взела участие.

# 153
24 часа , ме нямаше  и какво съм изпуснала ?! Краси писала във форума ?!  Ами чудесно ! Добре дошла ! Бях ти лют  фен от началото до последната минута , но ти ме издъни !  Да паднеш от Бети - стига бе,човек !  С каква заявка влезе......какво стана?! Тази промяна ,този катарзис,който преживя вътре,много  те  демотивира по отношение на  играта  и всичко това, много си  пролича.Но аз тъпо и упорито бях зад тебе.....и накрая ....Бети ! Дано да си намерила пътя към себе си и щастието ! Дано !

# 154
Защо си мислите, че Бети е слаба? Помните ли за фермер на седмицата, след отпадането на Поли, се състезаваше с Красимир. Колко време издържа да държи кофата с вдигнати ръце, даже и той се озори. Не мисля, че е слаб участник, Красимира не ми изглеждаше силен такъв. Вили е силен състезател, Маргото не знам, едва ли е много пъргава, как ли ще мине по висящите въжета?

# 155
Не подценявам Бети , просто предпочитах - Краси !                                                                                                                         Иначе да - Бети е жилава,пъргава - никой не й го отрича .

# 156
Не подценявам Бети , просто предпочитах - Краси !

Бих попитала "защо", но няма. В началото Красимира ми харесваше - външно, а и като човек, в смисъл че харесвам такъв тип - по-малко външна емоция, по-обрани като поведение. За първи път се разочаровах когато стана случая с лъжицата. След това вече се понатрупаха негативи - няма лошо човек да иска да промени себе си, да се влюби дори, но за мен е ужасен начина, по който домашните проблеми се решават не очи в очи, а по телевизора

# 157

Бих попитала "защо", но няма. В началото Красимира ми харесваше - външно, а и като човек, в смисъл че харесвам такъв тип - по-малко външна емоция, по-обрани като поведение. За първи път се разочаровах когато стана случая с лъжицата. След това вече се понатрупаха негативи - няма лошо човек да иска да промени себе си, да се влюби дори, но за мен е ужасен начина, по който домашните проблеми се решават не очи в очи, а по телевизора
Моето мнение е същото по отношение на публичната раздяла, по-скоро аз не бих го направила така. Но, от друга страна ние не знаем дали и тя много пъти не е била поставяна от мъжа си в ситуации, които също са я наранявали и това може да е нейната реакция, чак отмъщение не бих го нарекла, но.... А може би и ако не е имала смелост да направи тази крачка в реалния живот, това признание малко или много "изгаря" мостовете за връщане. Не знам, просто си разсъждавам между другото.

# 158
Масово Бети е подценявана. А може това да е стратегия от нейна страна. Както Станислав не иска другите да знаят, че е добър на Алманаха.

# 159
  • out of space
Прави ми впечатление непрекъснатото обсъждане как на Митко бизнесът му е на готово от баща му.

Нали всички всички ние се трепем, за да оставим един ден това, което сме постигнали на децата си? Няма в гроба да си го носим, я!
Кой апартамент, кой бизнес, кой кредит ще остави.

Така, че Митко с какво е виновен, че има умен и кадърен баща, чийто грях спорев вас е, че е е помогнал на сина си?!?!

Стана ми мъчно, та чак се ядосах, че мойта любимка отпадна, но такъв е живота. Красимира ми е съвършена по всички критерии!

Като цяло, във фермата всички ми харесват- кой по-малко, кой повече...

На финал искам Сами и Краси. Ще ми е все едно кой от двамата победи Simple Smile

# 160

Оценявам  го,че не ме питате  ''защо'' .Но, няма проблем да Ви кажа .Първо,всичко,което пишете съпада в голяма степен и с моите разбирания .НО.....от самото начало харесах Красимира.Харесах я като визия-намирам я за красива,както писах в предишни теми ( особено,когато се усмихва) Харесвам спортуващи  дами (но не като Вили), изглеждаше ми нахъсана(в началото) Видях и доброто, и не чак толкова доброто,което показа .Видях и осмислих всичко....Не знам , дали Ви се е случвало - да симпатизирате или да си харесвате някого, независимо от негативите,просто си го харесвате и толкова.Та така и аз (особено на фона на другите дами) ,харесах си я и толкова.Каквато и да е - на мен ми е симпатяга.

# 161
  • София
Ери, няма лошо, разбира се. Ама ако някой ден оставя на сина ми плодовете от своя труд, а той вземе да се перчи колко е велик и колко много всичко е постигнал сам, ще му плесна един зад врата. Simple Smile

# 162
Няма проблем Митко да е получил финансов старт от баща си. Проблем има тогава, когато последният заявява, че е стартирал сам, без такава помощ , а справката в ТР показва друго.
Проблем е, когато ръсиш акъл за бизнес начинания, без изобщо да познаваш съответния бранш  /когато съветваше Веселка/. Така обичайно постъпват хора, за които евентуални финансови загуби не са кой знае какво, щом има кой да покрие щетите.
Не твърдя, че Митко не е интелигентен. Такъв е, но също така е и първичен, импулсивен,  арогантен и егоцентричен.
Интелектът не е особено полезен, ако човек няма задръжки и търпение да обмисли ситуациите и решенията в живота си.
И друг път съм писала, млад е, вероятно ще съзрее с възрастта и ще съумее да открие онези черти в характера си, които му пречат, за да ги отстрани.

# 163
За да работиш върху черти от характера си, трябва  първо да има някаква осъзнатост, че тези черти, по една или друга причина трябва да бъдат преработени. При татьов Митя такава осъзнатост липсва. Той не приема елементарна забележка,  какво остава за по- сериозна критика. Все такъв лигоч ще си остане вероятно, което е жалко, защото не е глупав.

# 164
  • SF
Оценявам  го,че не ме питате  ''защо'' .Но, няма проблем да Ви кажа .Първо,всичко,което пишете съпада в голяма степен и с моите разбирания .НО.....от самото начало харесах Красимира.Харесах я като визия-намирам я за красива,както писах в предишни теми ( особено,когато се усмихва) Харесвам спортуващи  дами (но не като Вили), изглеждаше ми нахъсана(в началото) Видях и доброто, и не чак толкова доброто,което показа .Видях и осмислих всичко....Не знам , дали Ви се е случвало - да симпатизирате или да си харесвате някого, независимо от негативите,просто си го харесвате и толкова.Та така и аз (особено на фона на другите дами) ,харесах си я и толкова.Каквато и да е - на мен ми е симпатяга.

Мисля точно като теб!
Ако трябва да направим една измислена анкета-игра: ако имам избор, с кого (с кои) от участниците бих изкарала един уикенд? А може и с кого не бих се възползвала.
Това ще са Красимира, Митко Калайджиев, Поли, Краси, САМИ!, Бети, Иво Шопски.
Не бих се натоварвала с Вили, Венци, Дана, Станислав и Веселка.

Общи условия

Активация на акаунт