Фермата сезон 5 тема 9

• 50 749
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Разпиляна във въображението
La Catrala , разбрах Simple Smile

avicom, има резон в думите ти. Мен затова и ме хвана яд за историята с бебето, защото смятах, че още повече повдигат акциите на Краси заради бебето - Веси с три, Краси бъдещ. Харесвам го, но съм на страната и на Стани, но около него нищо "интересно" освен ратайство, фермерство и бачкане.

# 1 216
....
Шопски пак ли е с пАтури Thinking ,като какъв се представя......бях писала,че истинските пАтриоти не са носили пАтури....за мен тоя си е куку от всякъде.

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 17:23 от Еди-коя си@!?

# 1 217
  • София
На снимките се виждат много хора с носии.  Вероятно е имало нещо в програмата и той е участвал.

# 1 218
  • London
Как ме е яд,че им се вързах аз,която съм риалити-зрител,ветеран.Като канарче се чувствам.Онези от Игри на волята и те пуснаха един етюд вчера,но опосумите ги победиха.Като канарче се чувствам.
Краси не го мислете,и той е в играта или още вярвате,че сам прескочи оградата?
Финалисти на този етап-хората ,пазени от дуели-Веселка и Красимир.

От Краси по-скоро се плашат мъжете според мен, заради това не го викат или пращат ратай дуелист, мислят, че ще се върне.

# 1 219
  • Sofia
Ходил е с пътуващата библиотека в  училището на единия ми син, давал интервю и автографи на децата.

# 1 220
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Краси се пази за пред камерите.Ако не бяха те,съм сигурна,че 1/въобще нямаше да се зарадва от новината за бебето 2/щеше да вдигне скандал на Полина,че е излъгала.
Ясно ми е,че продукцията е платила за целия този цирк и съм все по-сигурна,че на Красимир и Поли им е платено да разиграват любов,скачане на огради и измислени бебета още от ден 1.На много пъти забелязвам Красимир как се оглежда в камерата и как рецитира клишета и колко скърби за бедните пенсионери,за баба си..все социални неща,които ще се харесат от зрителите.Не,че е лошо момче,но ми фалшивее вече и искам Веселка да спечели.То друг просто няма.

Фермата 5 - мега провал.Дори не ми се гледа вече.

# 1 221
  • Sunshine state
Аз понеже гледам сега всички минали сезони и действително има огромна разлика.. Форматът вече дори не е това, което е бил като замисъл и някак си става бвзинтересен. Пропускам епизоди и не го гледам с такъв интерес. Да вземат да св замислят малко. А този сезон е направо дъното. То не бяха бебета, то не бе натискане, ужас някакъв. И дуелите им не са ми интересни чак толкова.

# 1 222
Честно, липсват ми Ники и Бети. Бети влизаше често, правеше.нещо с жените. Бабите идваха веднъж в седмицата. Беше.много яко предишните сезони. Сега е Море от любов...

# 1 223
Всичко е сценарий, и прескачането на оградата, писмото от Поли.
 Аз си мисля, че на Краси му олекна, като чу, че не е бременна. Затова не и се разсърди или разстрои. Той не беше щастлив от новината, че ще става баща. Искаше да по живеят на вън, да видят как ще им тръгнат нещата и тогава да мислят за сериозни неща.

# 1 224
  • София
Няма как едната страна да е изключително неуравновесена и да стане нещо. Тя на втората седмица пред камери му правеше фасони и цупене за всичко. Познавам такива жени, които изпиват всичко мъжко у партньора си и го правят един плужек... Дано не се върже

# 1 225
  • гр.София
Много ми е тъпо Иван така да говори на Веси- прозирала бедност и мизерия, разчитали на нея за пари...Погнусена съм.

# 1 226
  • София
Много ми е тъпо Иван така да говори на Веси- прозирала бедност и мизерия, разчитали на нея за пари...Погнусена съм.

Продължава подготовката на Веселка за победител.

# 1 227
  • София
Аз затова стискам палци на Елизабет в този дуел, не искам Веселка да спечели формата.

# 1 228
Абсолютно.Голямо навиране,все едно някой я е карал да си отглежда така децата.

# 1 229
  • I Love You 3000
Ей май наистина ще трябва да търпя Гала и Кънчев тази вечер. Друга алтернатива няма!

Общи условия

Активация на акаунт