💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 334
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 260
Пламен е лицемер - това му е мнението само за пред хората.

# 1 261
  • София
Според мен днес ще паднат славяните. Номиниран ще е Веско и той ще победи близначките. Ще посвети победата си отново на Март.

# 1 262
Ма абстрахирайте се малко от пристрастията. Аз бих предпочел Веско да бие Близначките, но като нищо може да се случи и обратното. Зависи Тупарев какво му е хрумнало.

# 1 263
Аз пък незнам защо вчера Юлиян пое вината за загубата, а не Венца? Той още в самото начало си каза, че взима последния пост заради ринга не заради пъзела. Може и трудно да вкара ринга, но успя, имаха достатъчно време, ако самопровъзгласилата се специалистка беше свършила нещо. Тя така гледа тези кубчета, клепка, чуди се, мае се .... Много ми е противна Angry
Всеки си свърши неговата част, не и Венца. И накрая никой не я спомена Rolling Eyes

# 1 264
  • София
Според мен днес близначките ще саботират играта, за да паднат траките и да номинират Юлиян.
Това им е шанс да му натрият носа.

# 1 265
Аз мисля, че Веско искрено се забавлява от тъпотията на Анка. Видя че на глава с тия двете не може да излезе и реши да им погледа сеира. И Анка го осигурява... В изобилие. То бива тъпотия и самовлюбеност ама нейните са безгранични.
Ана-Мария не е толкова тъпа, нито е толкова самовлюбена. Просто е перде. Това при нея е вид защитна реакция.

# 1 266
  • София
Хм, дали имат самочувствието, че ще го победят?

Не знам дали участниците са по-наясно с правилата от нас, дали знаят как ще се случват нещата другата седмица... Ако ще може да се подкрепят по някакъв начин, нищо чудно Радостина да жертва АМ сега заради по-перспективните мъжаги. Или пък ще си я остави за бушон...

# 1 267
Скрит текст:
Аз залагам Анка на елиминация и в петък да си ходи тя. Радостина ще я пожертва, за да се скрие зад Весо.

И аз така мисля. Ако това е последната номинация преди сливането, то Радостина вече няма полза от Анка.

Няма никакъв смисъл точно тази седмица Радостина да жертва Ана-Мария. Би било доста глупаво решение - защо Радостина да подкрепи Томас и Веско, срещу които може да се окаже в елиминационна битка след обединението, а не Ана-Мария, която като евентуален неин съперник би била най-лесна за преодоляване?! Ясно е, че Анка отиде ли на елиминационна битка в петък е пътник и всички останали в играта са по-силни от нея. Защо ѝ е на Радка да гони най-слабия играч след като може да си тръгне някой по-силен от двете племена точно преди обединението.

Може да се окаже с тях в елиминационна битка, но да стигне по-напред в играта, да си осигури 2 гласа на нейна страна в обединеното племе. Иначе, номинирайки Весо, той може да се върне и така пък със сигурност Томас и Веско ще са срещу нея, като прибавим към тях и повечето от племето на траките, които не я понасят, вкл. и близначките /ако те останат/, то тя ще бъде една от първите номинирани, наред с Анчето. За да се задържи по-дълго в играта, от тази гледна точка мисля, че ще се договори с Томас и Веско. Някои неща, които дадоха, натам насочват, този разговор на Радостина с Ана ми прозвуча, като - Да си благодарна, че и до тук стигна, стига ти толкова... А и във видеото на Томас с Март, Март каза, че Веско му се е обадил да му каже точно тази седмица да гледа и че всичко, което се случва е заради него ли, в негова чест ли, нещо такова, а както написах и по-горе, до тук не виждам защо да е казал това Веско на Март, единственото ми обяснение е да пратят Ана на елиминация, а това може да стане само с гласа на Радостина.
Разбира се всичко това важи ако в обединеното племе има номинации от участниците за елиминация и е важно кой е срещу теб и кой те подкрепя. Не знам какви са правилата и как ще се развие играта в това обединено племе, не съм гледала този формат преди, тези които знаят как се развиват нещата след обединението в други държави, могат да кажат.
Томас и Веско никога няма да подкрепят друг играч, освен някой освен тях двамата, независимо какво говорят. Тина го знае, глупаво е да разчита на тяхната подкрепа. На тяхната солидарност може да разчита доколкото въпроса е кого да номинират  -нея или Ана Мария, но оттам нататък не биха я застанали зад гърба й. Затова ще държи Ана Мария до после, ще пази "брейн контрола" над нея ще я насочва.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 10:03 от Не се сърди, човече

# 1 268
Весо крещеше изключително грозно на Ана Мария по време на играта. Когато прабългарите викаха така по време на игрите в студиото ги осъждаха, да видим дали ще коментират Веско в петък.

# 1 269
  • София
Близначките едва ли искат да се изправят срещу Юлиян, няма как да го бият. По-скоро ще се надяват да се изправят срещу Венцислава. Но и аз мисля, че кокошките ще саботират играта.

# 1 270
Разговорът снощи на Радостина и Ана Мария аз го тълкувам в друга насока. Тина се дразни от високото самочуствие на АМ, подозира, че то може да доведе до "еманципация" на  малката от нея и затова разговора бе в стил "без мен си за никъде - не го забравяй!"

Близначките са толкова обсебени от Юли, че нямат реална самооценка. Биха го номинирали.

# 1 271
Аз бих се радвала тъпакът Весо да падне от близначките, но също мисля, че ще стане обратното.

# 1 272
Аз съм изненадан, че Тина насочи АМ към Веско. Той е трудна мишена за сваляне. Колко по-лесно бе да номинират Томас и после или Томас срещу Веско или Веско срещу някой от траките, Томас отпада, и в новото племе изолират Веско както излираха Юли.
Веско за да падне от Елена и Стефания играта трябва да е изключително баланс, нещо като тази на Март, но где такъв шанс от предаването точно такава игра да му дадат

# 1 273
Близначките май преди обединяването отпадат  newsm78

Чакам да видя сценария от листите аз

# 1 274
АМ е изключително тъпа.
Трябваше тази седмица да паднат в двете елиминационни битки, да си номира двамата славяни и да изпрати един от тях вкъщи.
Ама не! Тя се прави на много силна и ще се доказва, защото онези лекичко я хлъзкат, че нищо не става от нея.
Ето сега беше моментът да им покаже, че мускулите им нямат никакво значение, когато човек постъпва стратегически!
Много е куха милата!
Радостина също разбира, че вече няма нужда от нея и затова ѝ е все тая кой ще си тръгне тази седмица, важното е само да не е тя.

Общи условия

Активация на акаунт