💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 370
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 245
Аз залагам Анка на елиминация и в петък да си ходи тя. Радостина ще я пожертва, за да се скрие зад Весо.
Като нищо! Вече няма нужда от нея! За нея е важно, да не изпадне тя преди финалната осмица! А при сегашното положение, при номинации при славяните евентуално Радка е спасена!

# 1 246
  • Пловдив
Радостина няма как да се извърти чак толкова. Тяхния съюз не е основан на взаимно възхищение, а на взаимна изгода. Тя няма какво да си мери и дели с Ана Мария, така че няма да тръгне да разчиства сметки, които не съществуват. Просто никога не я е харесвала искренно и вече трудно я понася, особенно откакто на АМ й поникнаха крила. Все по-трудно се сдържа пред нея, а пред камерата я соли стабилно. Затова според мен реши да й го каже веднъж и право куме в очи да не излезе, че е лицемерка после.

# 1 247
именно. Съюзът на Ана Мария и Радостина не е от обич,а от взаимна изгода. Тя Няколко пъти я "насоли" и когато Ана Мария бе част от женската коалиция, например след като се изложи с торбичките и плуването, също и когато се изметна и отиде да се бори, а първо бях говорили друго нещо. Но винаги я привиквше на четири очи, за да не я унизява, така че, да не й се обиди АМ и да развалят достлука. Тина няколко пъти каза пред Венцислава, че не може да разчита на нея вече, но предвид, че целта бе Юлиян, и АМ и трябвше да гласоподавател - продължи да разчита. Не очаквам и сега да се извърти толкова.  Вече ако другата седмица още няма обединение и АМ не е капитан и паднат - тогава може да я номинира. Но тук влизаме  от сферата на възможното в сфераат на вероятното

В момента Тина все още им полза от  АМ, защото може да номинира един мъж и евентуално - да го изгони. Само че по-разумно е да номинир Томас, защото е по-слаб и е по-сигурно, че ще отпадне, после ще може да манипулира Веско.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 00:28 от Лорд Сняг

# 1 248
  • София

за компютри

ЗА МОБИЛНИ
Епизод: 59
Игри на волята: България (27.11.2019)

И още един вид  

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Скрит текст:

ЛИНКА може да се пусне и във  VLC player  

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 08:46 от Mari_Mar

# 1 249
Ако Радка жертва АМ ще бъде голяма грешка. Слаб играч не се гони преди финала. И двете племена изпуснаха възможност да пратят силни играчи на елиминация. Но тя изпусна златен шанс, другата седмица е финала и няма файда от племената, всеки играе за себе си.
И понеже съдбата обича тия дето правят планове, очаквам Пламен да отпадне от Юлиан. Simple Smile

# 1 250
  • София
... А пък в петъчното студио очаквам да има клада с чучело на Юлиян, което преди да го изгорят двете сестри...
Аз да си повторя мантрата от вчера: искам в петъчното студио Весо да гори чучело на Джулката... хъм... колегите на Пламен ще дебнат около студиото...
hahaha Joy Party Не съм те прочела вчера... Милков и тези двете няма и да отворят дума за друго, нито ще ги пита някой за Сашо и първата тракийска коалиция, нито за Радостина и Анка и всички подигравки с тях, нито за Добрин-анатема, въпреки, че за него най-заслужават критика. Не, никой няма да ги пита за нищо друго, освен за Юлиян - в студиото, и при Гала, и при Патрашкова, и в "Събуди се" и в "Легни-стани"-другата, финална седмица ще е посветена на Юлиян. Какво съвпадение! Flutter bowuu Сигурно е гадно да отпаднеш преди финалната права, ама тия си го заслужиха, отвсякъде.
За велико мое съжаление, по-вероятно е ти да си права... хъм...
И все пак мисля, че не всички опции са изчерпани. Все още има хипотетичен шанс за:
а) славяните падат - номиниран е Весо - става чудо! - близначките печелят дву-трибоя - Весо и Милков горят чучело на Джулката
б) славяните падат - Гадостина забива до дръжката нож в гърба на АноМима и заедно с красОвците я номинират - няма никакви чудеса и близначките печелят дву-трибоя - АноМима и Джаферович горят чучело на Гадостина
в) пратраките падат - номинирана е Подводницата - близначките печелят дву-трибоя - Подводницата и Сашка горят чучела на Джулката и Жоро Убавеца
Ако някой от тия варианти - и особено вторият - се сбъдне, отново смятам да си почерпя съседите... хъм... че предишния път им се размина...

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 01:30 от *Джем*

# 1 251
Аз залагам Анка на елиминация и в петък да си ходи тя. Радостина ще я пожертва, за да се скрие зад Весо.

И аз така мисля. Ако това е последната номинация преди сливането, то Радостина вече няма полза от Анка. В обединеното племе Анка най-вероятно ще е първата, която ще изхвърчи и Радостина остава без подкрепа, не се сещам някой от останалите да и симпатизира, може би Венцислава. Но ако Радостина сключи сделка с Весо и Томас - тя да гласува срещу Ана-Мария /така ще има 3 гласа срещу нея и тя с нейния глас на капитан, пак нищо не прави/, а пък те двамата да и пазят гърба в обединеното племе, т.е. осигурява си 2 гласа в нейна подкрепа и то от играчи, които имат много по голям шанс да останат в играта от Анка. Затова и проведе този разговор с Ана-Мария, да подготви почвата. Отделно се забелязва отношението и към Веселин и неговото към нея, разменят си комплименти на няколко пъти. А може и Весо да и е предложил това, за да елиминира Ана-Мария, той не може да я гледа, показва го и го казва, заканва и се, че лично той ще и подпише билета за напускане на зеленото училище. Отделно, е казал на Март да гледа тази седмица и че всичко, което ще се случи е заради него, т.е. Март ще бъде отмъстен, аз така му разбирам думите, иначе защо ще го казва това, нищо което да зарадва Март, като гледа сега, не се е случило до момента.
Та от всичко това, си навързвам нещата така, че утре ще паднат славяните и Анка отива на елиминация и отпада от близначките.

# 1 252
  • Sunshine state
Аууу, супер доволна съм, че двете кокошки са на пангара! 😃 Мед ми капна на сърцето. Предвиждам Веско номиниран и да отстрани близначките. Дано! После АМ, Венци, Томас и Веско. Добри, Юлиян и Планен искам на финал! 😃

# 1 253

И аз така мисля. Ако това е последната номинация преди сливането, то Радостина вече няма полза от Анка.

Няма никакъв смисъл точно тази седмица Радостина да жертва Ана-Мария. Би било доста глупаво решение - защо Радостина да подкрепи Томас и Веско, срещу които може да се окаже в елиминационна битка след обединението, а не Ана-Мария, която като евентуален неин съперник би била най-лесна за преодоляване?! Ясно е, че Анка отиде ли на елиминационна битка в петък е пътник и всички останали в играта са по-силни от нея. Защо ѝ е на Радка да гони най-слабия играч след като може да си тръгне някой по-силен от двете племена точно преди обединението.

# 1 254

И аз така мисля. Ако това е последната номинация преди сливането, то Радостина вече няма полза от Анка.

Няма никакъв смисъл точно тази седмица Радостина да жертва Ана-Мария. Би било доста глупаво решение - защо Радостина да подкрепи Томас и Веско, срещу които може да се окаже в елиминационна битка след обединението, а не Ана-Мария, която като евентуален неин съперник би била най-лесна за преодоляване?! Ясно е, че Анка отиде ли на елиминационна битка в петък е пътник и всички останали в играта са по-силни от нея. Защо ѝ е на Радка да гони най-слабия играч след като може да си тръгне някой по-силен от двете племена точно преди обединението.

Може да се окаже с тях в елиминационна битка, но да стигне по-напред в играта, да си осигури 2 гласа на нейна страна в обединеното племе. Иначе, номинирайки Весо, той може да се върне и така пък със сигурност Томас и Веско ще са срещу нея, като прибавим към тях и повечето от племето на траките, които не я понасят, вкл. и близначките /ако те останат/, то тя ще бъде една от първите номинирани, наред с Анчето. За да се задържи по-дълго в играта, от тази гледна точка мисля, че ще се договори с Томас и Веско. Някои неща, които дадоха, натам насочват, този разговор на Радостина с Ана ми прозвуча, като - Да си благодарна, че и до тук стигна, стига ти толкова... А и във видеото на Томас с Март, Март каза, че Веско му се е обадил да му каже точно тази седмица да гледа и че всичко, което се случва е заради него ли, в негова чест ли, нещо такова, а както написах и по-горе, до тук не виждам защо да е казал това Веско на Март, единственото ми обяснение е да пратят Ана на елиминация, а това може да стане само с гласа на Радостина.
Разбира се всичко това важи ако в обединеното племе има номинации от участниците за елиминация и е важно кой е срещу теб и кой те подкрепя. Не знам какви са правилата и как ще се развие играта в това обединено племе, не съм гледала този формат преди, тези които знаят как се развиват нещата след обединението в други държави, могат да кажат.

# 1 255
  • Sunshine state
Пламен е качил снимка в ИГ си от бусчето, с което ги карат на битка. Някой отдолу пита не ходят ли пеша до битките, а друг му отговаря не само, че не ходят пеша, ами че и на плажа едва ли са спали. Пламен е харесал коментара.

# 1 256
Кака Радка каза на АМ кажи речи същото което аз писах вчера-онзи ден. Всеки има право да иска да победи и всеки може да победи в този както е модерно да се казва "формат". Но Анка си е паника и нито много силна на горния етаж, нито другаде. Тъй че Рачето ако иска да си изиграе картите добре, най-елегатно ще е, както вече е писано по-горе да бие един... печат на досегашната си приятелка и така да се вкара във финала с двама нови приятели които не виждат никаква заплаха в нея и следователно биха били заинтересовани от тройна задруга до последно.  

Абе хора, финалиста с есемесчИта ле ще се решава? Щото ако да, не се учудвам защо Томски пуска саморекламни видеа. От друга страна пък Весо си вкара много автоголове миналата и тая седмица.
За мен, когато злословиш за някого, дори да е оправдано, си хвърляш камъни включително  и в собствената градина.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 05:58 от Soney

# 1 257
Много приятно ще ми стане, ако Ана Мария, както е набрала случайна инерция, разпърдоса Радостина от играта.

# 1 258
Трябваше след като Ана Мария е капитан да паднат тази седмица,ако трябваше нарочно, славяните и да се изправят Томас срещу Веско. Така със сигурност единият си тръгва.
А сега няма смисъл от капитанството на Анка. Дори да загубят и да пратят Веско. . Той ще се върне.

Донякъде искам двубой Юлиян-близначки, трибой. Но малко ми е свито сърцето, да не му скроят някой номер от продукцията..
И не искам вече да ходи на елиминационна.

# 1 259
Не, че нещо ама... Пламен и Юлиан се познават от НСА, а мнението на Пламен за Веселин е... Без думи съм.. Dizzy Face

Общи условия

Активация на акаунт