Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Кой искате да отпадне?

Опции:

# 30
 • тук, на мястото си
 • Мнения: 11 210
Благодаря за темата, Смайли! Flowers Rose
Поздравление за колажа, страхотен е!
Гласувах за траките, че то славяни има ли? Какво е това племе от 3-ма, да ги обединяват вече!

# 31
 • Мнения: 1 612
Амелия: "Мишката Март какъв коментар е направил" ...


п.с Благодаря за новата тема.

# 32
 • Мнения: 2 297
Близначките са доста по-мек вариант от Юлиян, едно е да си устатен и досаден, друго е да си откровен грубиян.
Не съм съгласна. Да наречеш някой амеба, и друг стара чанта са ми еднакви по грубост.
А да не говорим как казаха на Юлиян, че майка му е единствената жена, която го обича, и то по задължение Mask

# 33
 • Мнения: 3 002
Ето ги Томас с Март ,на който му е интересно ,след 10 минута почва нещо съществено уж  Joy
https://www.youtube.com/watch?v=JQ-dosEbMYo&t=1334s

# 34
 • Мнения: 1 612
От клипа на Томас.. Нещо интересно щяло да се случва следващата седмица. Веско казал на Март да гледа задължително. Казал е "За тебе е всичко".

И май е ясно кой ще отпадне.

# 35
 • Мнения: 3 118
За мен Ана Мария не е случайно попаднала и сбъркала формата. Наясно е къде е, защо е, какво ще има, как да се държи и на какво да наблегни във взаимоотношенията вътре.
Направи ми впечатление, че приятелят и, който е участвал в Сървайвър е бил на нейните години тогава. Също и двамата тренират във фитнеса, той е доста запален (така ми изглежда) Предполагам, че той е дал тласък в решението на Анчето, подготвил я е доколкото може физически, подсказал е какво и що става и как да се пласира да достигне по-далече. Наясно е с възможностите и. Вижда се, че е успешна тактиката му поне за мен.
На финал ми се иска Юли и Добата. Дори искам повече Добрин да спечели, заради финансовото му положение и семейството му. Но ме притеснява, че какъвто е добричък и отнесен, парите ще отидат на вятъра или ще го излъжат всякакви хора.
Най-подготвен и с най-много победи, а и в основата на такива за племето е Юлиян. Не мисля, че излъга или се самоизтъкна за парите от наградата. Добре го е намислил и е супер, както за него, така и за каузата му.
Мисля, че Юли е имал преди години желание май с професионален спорт да се занимава и по-специално бокс (от профила му донякъде си правя такъв извод). Разочарован е бил нещо е станало от себе си най-вече и е насочил усилията си в друга посока. Не е ограничен иначе хич, нищо че виждаме някакъв едва ли не хулиган и примат. Дори ми се струва, че се вълнува и от политика, което е добре, не е апатичен.
Близначките се излагат тотално, простеят на моменти и дразнят със злоба и характер. Но са умни, наблюдателни и най-вече са две. Не мисля, че няма да се разделят и така ще си останат. Още им е рано за семейство, но ще намерят някой донор поне и ще си имат деца . Няма да останат сами, не са толкова зле. Хубави са, интересни са, добре се обличат, атрактивни са, не ги мисля изобщо. Но, не са за победители, не заслужават.
Пламен е силен играч, най-обран е, но има нещо в него дето не ми се струва за победител, че става. Няма характер, свива се, гледа да мине метър и се държи настрана. Може да е тактика, но не харесвам такива хора, да гледаш нещо несправедливо и да си мълчиш.(когато прекалиха жените с Юли)
Другите не ги броя за кандидати за награда.
Весо, той е лимонката. Мисля си, че всичко направено за славяните е било заради него, да го запазят за финал и добутат. Да не отива в друго племе и да е на номинация. Него го гласят за победител и всички май това подозират (повечето зрители)
Ако е вярно, което уж се е дочуло, видяло, прочело, трябва Томас тази седмица да излезе. Не знам как ще стане, ама такива са ми сметките от прочетеното.
Само не разбирам кога ще стане това обединение. Възможно ли е да искат да оставят двете племена и да има от тях по 1 победител (останал), които после да се срещнат на финал. така Весо ще оцелее при всички положения. Иначе е спорно.

# 36
 • Мнения: 3 002
Да и аз така мисля.Май ще натирят двете свраки  tiptoe  и после следва съединението .
Томас каза,че  не симпатизира на Сандо и хич не го е яд ,че си тръгна .Ами Сандо затова и не гостува на Томас в канала му  Laughing Иначе наистина с ямболския бек си останаха аверчета  smile3506

# 37
 • В. Търново
 • Мнения: 6 673
 ooooh!
Само пуснах видеото, нямам нерви да го гледам.
Моето девет годишно не снима такива инфантилни клипове.
Рият дъното.

# 38
 • Абсурдистан
 • Мнения: 14 630
Близначките са доста по-мек вариант от Юлиян, едно е да си устатен и досаден, друго е да си откровен грубиян.
Не съм съгласна. Да наречеш някой амеба, и друг стара чанта са ми еднакви по грубост.
А да не говорим как казаха на Юлиян, че майка му е единствената жена, която го обича, и то по задължение Mask
Разбира се, че няма да си съгласна, всички много бързо забравиха откровените обиди на близначките към Добрин, и още повече колажите след предаването, които са направили за него и които предполагам още стоят в профила им. Ама то когато си съсредоточен в един човек някак се абстрахираш от същите прояви на заобикалящите го.
Мдааа, не само ние не можем да повярваме в това колко ниско може да падне човек, пардон, Март. Разбира се, сега ще се появят хора, които ще кажат, че Амелия го прави защото Март не е харесвал и нея самата Laughing, то когато решиш да оправдаеш нечия низост мотиви винаги ще се намерят.
Скрит текст:
Томас вече е качил видеото с Марта. Чудя се да бъда ли мазохист, да се опитам да го гледам Thinking Или  ще се ядосам още повече с умствените му мъки.
EDIT: Не, просто играят видео игра Joy
Дразнещо беше с тая видео-игра, да, но аз го изгледах с превъртания. Основно защото исках да чуя дали няма да се изтърват нещо за по-нататък в предаването. И го направиха. Ето го, най-сбито:
Скрит текст:
За падането си, Март се оправда с това че е зле с баланса и че го бил казал в интервю преди битката.
Томас вметна, че си е помислил, че от продукцията се старали даже да им запазят племето с включването на три играча на елиминационна, с което Март не беше изцяло съгласен.
Относно взимането на новите играчи Ана-Мария и Радостина – Томас каза, че сега като изгледал цялото предаване, му е станало ясно каква грешка са направили. А Март му отговори, че той още по време на играта го е разбрал по очите на Юлиян след като Веселин е избрал Радостина.
Веселин и Март са провели разговор вчера и Веселин е казал – „гледай само тая седмица, брат, всичко което се случи го направихме за теб” (цитирам по памет).
Е, имаше и други коментари и обсъждания (примерно за ямболския бурсук), които не са толкова интересни.... Както написах вече, препредавам го доста сбито.
От тези коментари най-общо си вадя следните изводи: Вярно или не, дори самите славяни са наясно, че продукцията ги е подпирала в повечето случаи (особено по време на Пандорската седмица).
Март постоянно е наблюдавал Юлиян по време на цялата игра, че даже се е водил по неговите реакции. А и в интерес на истината, съвсем спокойно говореше за Юлиян, така че ще кажеш винаги са се уважавали и никога не са се случвали  тези простотии в Инстаграм вчера...
И, основното, което разбрах от коментара на Веско по повод идващата седмица -  ще е доста добра за славяните. (като го няма Март и я виж ти - изведнъж са започнали да печелят битки... Странно защо Satisfied). Явно не само на териториалната ще бият, сигурно и на някои от другите, но по мои предположения и Ана-Мария ще е изгонената в петък.

П.П. Адмирации за колажа - право в целта Hands Ok Hand
hahaha Ти да видиш! И психология малко е вкарал седемминутния! Явно и тя не е от силните му страни, след като така и нищо не е разбрал от Юлияновите очи и реакции. Що се отнася до това вчера, то явно много му е дошло на този момък. Значи унищожителните коментари в студиото, в социални мрежи подигравки от някакви непознати хора, и накрая човекът, който го отнесе в няколко битки с тези сторита...на кого да се направи на мъж? На тези в студиото явно не е успял, на половин България трудно ще смогне, то не остана. Grinning Юлиян прави сторита след всяка игра, той имаше такива дори за Пламен, за Венцислава да не говорим. И всички свързани с играта и битките, само и единствено. И понеже Март за там няма нито какво да каже, нито какъв колаж да спретне, реши да го удари в най-чувствителното място. Това породи коментарите на хората, простотията, не отговорът на нещо си. Ама то толкова си може момчето.
Седмицата ще е славянска, да. Защо-не знам, да не би пък и траките да падат умишлено, за да номинират Юлиян? Ще видим.

# 39
 • Мнения: 3 077
Никой от балетистите не харесва Георгиус, затова пък се сдушиха със Стоян. Дали той страда, като ги слуша?
Еми... най-много да си обръсне краката от мъка. На друг косъм няма да посегне! 😁
Избухна славянската дружба и се пръсна на парчета.

Смайли, мерси за темата! 🌺

# 40
 • София
 • Мнения: 3 142
Искам да гледам първи епизод, но в Нова плей са качени само последните пет. Защо така?!

# 41
 • Мнения: 1 612
Искам да гледам първи епизод, но в Нова плей са качени само последните пет. Защо така?!
Май след като минат някакви дни и не могат да се гледат вече.. Във вбокс трябва да го има. Или ако в гугъл напишеш епизод 1, трябва да излезнат няколко сайта в които са качени. Понякога има доста изкачащи и досадни реклами, ама все пак.

# 42
 • София
 • Мнения: 3 142
Искам да гледам първи епизод, но в Нова плей са качени само последните пет. Защо така?!
Май след като минат някакви дни и не могат да се гледат вече.. Във вбокс трябва да го има. Или ако в гугъл напишеш епизод 1, трябва да излезнат няколко сайта в които са качени. Понякога има доста изкачащи и досадни реклами, ама все пак.
Има го, да. Благодаря. Peace

# 43
 • Абсурдистан
 • Мнения: 14 630
Да и аз така мисля.Май ще натирят двете свраки  tiptoe  и после следва съединението .
Томас каза,че  не симпатизира на Сандо и хич не го е яд ,че си тръгна .Ами Сандо затова и не гостува на Томас в канала му  Laughing Иначе наистина с ямболския бек си останаха аверчета  smile3506
Значи, за да натирят "двете свраки"- предполагам визираш Анка и Радка, трябва да загубят двете номинационни битки, които и каквито явно ще има въпреки числеността на славяните. Което някак не вярвам да стане, предвид пък останалите им подмятания. Нереално ми се струва и точно тия четирима да победят точно другите петима три пъти освен ако няма наистина отново явен саботаж на някого или пък "случайни" игри, каквито вече видяхме, че може да се направят за определени хора. Ако е саботаж, е интересно кой е саботирал. И защо. Ако е другото-отново не знам защо и как. Та поне според мен поне една номинационна тракийска победа има. И ако номиниран е Юлиян Laughing-в което почти съм сигурна след промото за понеделник, а от славяните една от жените-то отпада една от тях. Това са моите прогнози. Значи изхождам и от друго.
Скрит текст:
Аз, а и 99% от пишещите знаем кои са на финал. Знаем и че Венцислава отстранява Томас. Знаем /знаем ли всъщност?/, че Томас е живял с близначките някога някъде. Всичко това ме навежда на мисъл, че вариантите за отпадане тази седмица са три-Радостина, Ана и Пламен. Последният не искам да повярвам, че сега ще отпадне-две тракийски номинации и двама номинирани мъже някак...нереално ми се струва, та макар и логично. И то доста логично.
Та това мисля в най-общи линии.

Съжалявам, че не съобразих и написах скритото явно, надявам се хората, които не искат да знаят предварително инфо за финали и сценарии да не са прочели, въпреки че разсъжденията са си мои, макар и базирани на някаква външна информация.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 14:45 от Merri_An

# 44
 • Берлин
 • Мнения: 2 433
И аз днес опитах да гледам 1ви и 2ри епизод,но не успях. Вбокс не става при мен. Както и да е.
Смайли,перфектен колаж! И благодарност за новата тема. Старата ми правеше някакъв бъг,не ми излизаха последните мнения изобщо. Дано тази не е така.
И все още май гадаем дали изобщо и кога ще има обединение. То не остана...

Общи условия

Активация на акаунт