Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Кой искате да отпадне?

Опции:

# 45
 • Мнения: 3 082
Март е свил перките в "Събуди се"... но не е поумнял рязко. Все толкова неприятен си остава.

# 46
 • Мнения: 273
Аз открих нещо... Юлиан и Веселин са приятели... Влезнах в фб профила на Юлиан и под поста за интервюто на баща му, Веско е писал като коментар дали ще има отстъпка за него и Юлиан е писал "За теб винаги!"
Въпросът ми е кога се е пръкнала тази мъжка дружба!? Дали наистина ще гледаме финал между двамата, както се говори!? Дали наистина Веско гледа да се обла и от положението на хората извън предаването!?

# 47
 • Sofia
 • Мнения: 2 763
Може би не е дружба, а взаимно уважение. А и смятам, че е най-достойна и сладка победата от съперник, когото уважаваш и смяташ за равен, че има качества..
Не е престижно да победиш Ана Мария, но пък си е унижение да паднеш от нея.

# 48
 • Абсурдистан
 • Мнения: 14 648
Аз открих нещо... Юлиан и Веселин са приятели... Влезнах в фб профила на Юлиан и под поста за интервюто на баща му, Веско е писал като коментар дали ще има отстъпка за него и Юлиан е писал "За теб винаги!"
Въпросът ми е кога се е пръкнала тази мъжка дружба!? Дали наистина ще гледаме финал между двамата, както се говори!? Дали наистина Веско гледа да се обла и от положението на хората извън предаването!?
Забрави да уточниш, че комуникацията между двамата е на английски.
Разбира се.

# 49
 • Мнения: 3 126
Весо няма разширени вени, просто се шегува. Юли какво да му отговори.
Да, аз мисля, че Весо търси облаги-връзки, пари, жени...каквото дойде. От нещата, които смята за важни и му правят впечатление мисля така, че дори и с кой се сближава търси сметка да има. А от видяното също се вижда-гледа себе си човека, да му е удобно, да му е приготвено, да му се връткат. Той направи ли нещо за някой практически, освен да се прави на добрият брат. Защити ли някоя жена, застана ли зад новите. Само до номинация и после, сърцето му слабо.
Не са приятели Весо и Юли. Той се слага навсякъде, гради имидж. Не му вярвам изобщо.

# 50
 • София
 • Мнения: 2 483
Благодаря и аз за темата!!

Според мен тази седмица ще си замине Ането, съмнявам се да я държат още. Възможно е и траките да са загубили някоя битка, но това, че са ги дали да се карат вечер за мен нищо не значи, то се видя, че се монтират нещата както са решили от предаването...
Следващата седмица ще падне Томас от Венцислава,  жалко, бих предпочела Весо да си  заминава, много е примитивен, милият.

# 51
 • София
 • Мнения: 6 774
Миналата тема наистина правеше някакви мизерии с изчезване на непрочетените мнения.
Аз очаквам и Радостина да се развихри да дълбае разделителна линия между Томас и Веско, лекичко да всее съмнения в Томас, че не е много умно да слуша и изпълнява овчите мисли на разградския.

# 52
 • Мнения: 2 930
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus

Веско играе за себе си толкова прозрачно егоистично, но пък така виртуозно ги върти, че мъжете славяни го издигат на пиедестал, а жените картофи му носят и чиниите му мият. Сега като се гледат осъзнават, че са били подлоги в играта на един "сладкодумник", но сърце не им дава да признаят, че са били използвани - ще го тикат и величаят до финала, че иначе съвсем срамно се получава с тоя верен приятел и брат.

# 53
 • Мнения: 16 012
Какво нещо е манталитетът... На мен каквито и комплименти да ми прави един непознат човек, не бих му направила баница - просто не би ми минало през ума... А знам да правя и баници, и картофи...

# 54
 • София
 • Мнения: 123
Лично аз пък виждам следния развой на събитията. Тази седмица, в петък, отпада Ана-Мария (водя се от казаното във видеото на Томас). Остават 8 играча (9 участника). Другата седмица е така чаканото обединение. Ако е верен намереният „сценарий”, то според мен всеки ден ще има битки за имунитет и ще отпада по 1 играч. Т.е. накрая в петък, 06.12.2019, остават 3-ма играча. Които, ако пак са верни слуховете, ще играят на финала на живо на 08.12.2019 (според другия слух). Съвсем резонно е да има 3-ма финалисти, според мен. Та дори 4, ако финалът си е по Уикипедия – на 06.12.2019г.

П.П. Ха, току що влязох пак в Уикипедия да се убедя, че не съм сбъркала датата на финала. Ами тя вече е махната! Пише само декември.2019... Което значи, че някой от слуховете е верен.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 15:04 от kaly69

# 55
 • Мнения: 141
Юлиян "нападал" само жени и това се дължало на проблеми в детсвото  му.Може и така да е.Какви проблеми в детсвото имат близнетата,че "нападат" само мъже?Първо Добрин ,а сега Юлиян.Те  не харесваха и Радостина и Ана-Мария,но никога не казаха нищо освен зад кадър.

# 56
 • Испания
 • Мнения: 24 039
Старата ми правеше някакъв бъг,не ми излизаха последните мнения изобщо. Дано тази не е така.

Миналата тема наистина правеше някакви мизерии с изчезване на непрочетените мнения.


От миналата седмица ту всички съобщения за нови отговори отиваха в папка "СПАМ", ту някои от тях във входящата, а други - в СПАМ-а. Писах в темата за въпроси към модераторите и администраторите, Мамма отговори, че е предала на техническия екип. Досега промяна няма. Беше ми чудно, че само аз се оплаквам от този проблем.

СтоЕнчо:

# 57
 • Абсурдистан
 • Мнения: 14 648
Юлиян "напада" само слаби играчи. Видяхме, че не са само жени. По-интересното е, че "нападнатите" после го сочат за най-достоен да победи. Толкова "нападнати" са се почувствали явно. Grinning
За близначките исках да питам нещо, провокирана от един предходен пост. Моля ако греша, някой да ме поправи, защото е възможно да съм забравила. Значи от началото на формата от тях двете аз лично не помня да съм чула добра дума за някой от участниците-независимо мъж или жена. Добра дума във всеки един аспект, не като състезател само, въпреки че е ясно, че те се смятат за най-добри и достойни. Изключвам Наско, отношенията им са ясни. Но за друг, независимо от кое племе? Thinking Аз не помня. Докато Юлиян винаги е отчитал и отбелязвал всяка една добра и силна проява и изява на участник без значение от какъв пол е самия участник, включително и тяхна. Нали за това са там-да се състезават? А не да се подиграват на останалите в и зад кадър? Поне той според мен така разбира играта и това му е проблема.

# 58
 • Мнения: 2 930
Аз съм им фенка на близначките, почти съм сигурна, че и те си имат "тъмно" миналото. Нито за пръв път биват обиждани, че са с един мозък, нито са били добри с тях. Тяхната мнителност е толкова силно изразена, че граничи с параноя. "Ние не сме вчерашни", "Той ли ще ни казва на нас", "Да бе да, с нас ще се майтапят" и т.н.
След като преди години бе вкаран израза за тризначките и мозък-консерва копърка, почти всеки решил да уязви близнаци, решава да ги засегне на тема интелект. Напълно възможно е да са били обиждани, подигравани и това тяхно поведение да е вид защита. Нападаме, за да не ни мислят за слаби.

# 59
 • София
 • Мнения: 2 483
И за мен Юлиян заслужава най-много победата. Като играч е ясно, че има качества (много се впечатлих, когато единствено той се сети да завърже онези топки от водата, за да плува свободно Blush); като характер явно е ръбат, но поне знаеш какво си мисли за теб, не лицемерничи.

Обаче в "онези" листове от плажа, обръщението е "воини". Няма вече траки и славяни,  явно предстои обединение.

Общи условия

Активация на акаунт