Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Кой искате да отпадне?

Опции:

# 15
 • Мнения: 2 297
Томас вече е качил видеото с Марта. Чудя се да бъда ли мазохист, да се опитам да го гледам Thinking Или  ще се ядосам още повече с умствените му мъки.

EDIT: Не, просто играят видео игра Joy

# 16
 • Абсурдистан
 • Мнения: 14 653
И аз се записвам.
От близначките много грозни думи се чуха в промото, ще видим кой кого е предизвикал .
Близначките са точно като Юлиян-устати, не премълчават, каквото си мислят-това казват, на никого нищо не спестяват, проницателни са-абе доста си приличат тримата. И доста се различават същевременно. Затова недоумявам защо Милков, когото много харесвах, и още всъщност харесвам, но по-малко, ги фаворитизира тях, а него демонизира? Thinking И до края на формата ще съжалявам, че не се съюзиха тримата, да бяха привлякли и Добата и евентуално Пламен, и нямаше кой да ги стигне. Ама на, двете сестри просто бяха предубедени, а и малко подковани от ментора си, и сега отново ще слушаме грозни приказки. Според мен Юлиян спори за играта, и оттук се тръгва, той не подбира, те не подбират-резултатътт е ясен. Нов хейт в мрежата и познатите вече досучали рефрени тук. Laughing

# 17
 • Мнения: 1 331
Оттук-оттам гледах видеото на Томазиньо с Март. Първият ми е леко инфантилен, на моменти ми в доста спрял, като малко детенце е. Според мен не е лош, просто се прикрепи към олигофрените /което говори и за него, да/.
Като цяло глупав клип, заслужаваше си само, заради кученцето на Март.

А Юлиян и близначките, както си приличат, така и са толкова различни. Близначките в повечето случаи, когато нещо им направи впечатление само се подсмихват, споглеждат се или просто си замълчават и после зад кадър изсипват една купчина л**на, Юлиян си казва на всеки от-до, такива хора често са недолюбвани, а аз смятам, че са по-ценни

# 18
 • Мнения: 3 126
Благодаря за темата и дано има хубави битки за коментиране))

На Юлиян няма скоро да му мине, но поне става ясно, че финал няма още и няма победител.
На мен ми хареса, когато психоложката сподели за Радостина как е била на кастинга. Каза, че се е опитвала дори да обърне интервюто с нея и да задава тя въпросите на психоложката, толкова напориста била.
За изгледа към НДК, да се уточни и от кой етаж се вижда, защото аз съм висок и е важно Но и съм на толкова от НДК де приблизително, така че...Весо да ме сложи в "елита". Накъдето и да е посоката обаче (пеша) това не е най-скъпото място мисля в София. Юлиян е по-подплатен финансово  определено, ама Весо толкова и може да прецени.
За правописа тук и където и да е във форумите лично аз не отдавам значение, не сме на семинар. Но, когато публикуваш нещо и знаеш, че си в момента публична личност, искаш нещо да кажеш е важно да си прегледаш написаното. За мен тези словоизлеяния на Весо не ги пише той. Може да участва, но изказа не е негов. Някой друг ги пише на основа негови думи и преработва.
Юлиян е много емоционален и съм сигурна, че пише бързо, нервно и без да чете написаното го пуска. Просто е такъв. Докато Март си е направил труда за колаж и надпи сложил, отделил е време, мислил, търсил, за да го нарани и предизвика. После Юлиян невъзпитан бил.
Petia Kageyama


Скрит текст:
Не си разбрала написаното и защо Биг Любо се постара да сложи граница. Но аз го разбрах, по изключение прочетох защо го е написал.Благодаря му.
Лошото е, че не само Март смята май, че учител е "срамна" професия. Мен лично не ме касае (но в която и тема да съм била тук - аз или друг на някакво противно мнение или в някакъв спор, много често почват да наричат "дразнителите"-учители)
Та прочетох, че и тук имало такива, затова и го написах. Аз професии по писане не мога да определя.Кой за какъв се пише че работи, не ме интересува  и не винаги е вярно май.
Но постът не беше за това, а за потребителка тук учителка, нежелана в темата, досадна и неграмотна. Ако последните три може и да са верни, всеки си има право, но първото не знам как се определя и защо се обиждат пак хора (учителите), защото някоя си те дразни и не ти е по вкуса (без да е такава). Та, не е само Март така, май е повсеместно.
Обяснявам това, защото хората нямат общо с мен, за да ги обиждат)))
Написаното е било към мен, приемам го и не ми пука кой какво мисли честно казано.
 А Юлиян иначе е спортист и преподава спорт. На него не му трябва правопис, но е доста по-грамотен от другите "висшисти" - Март, завършил в чужбина май и учил там висше.

# 19
 • Пловдив
 • Мнения: 262
Томас вече е качил видеото с Марта. Чудя се да бъда ли мазохист, да се опитам да го гледам Thinking Или  ще се ядосам още повече с умствените му мъки.

EDIT: Не, просто играят видео игра Joy

Явно демонстрират какви игри са подходящи за Март Grinning

# 20
 • Мнения: 446
Благодаря за новата тема! Ще изгледам "Събуди се " на запис, добре, че информирате😀.Както си мислех, Веско се впечатлява от високия статус на Март в обществото, чудех се от какво, пък то било от периметъра около НДК.Явно през дългите дни лежане на дивана Март е лъскал статуса си😂

# 21
 • Мнения: 2 297
Скрит текст:
Томас вече е качил видеото с Марта. Чудя се да бъда ли мазохист, да се опитам да го гледам Thinking Или  ще се ядосам още повече с умствените му мъки.

EDIT: Не, просто играят видео игра Joy
Явно демонстрират какви игри са подходящи за Март Grinning

Вече можем да го наречем комплексен играч. Чудесно се съчетава с умението да упражнява различни пози на дивана. Grinning

# 22
 • Мнения: 438
Да не ви изпусна.
Колажът е Hands ClapHands Clap
Само това може да се добави:

# 23
 • Мнения: 2 535
Благодаря за темата!
Все още нямам фаворит за спечелването на формата. Може би Добата, той е най-големия добряк, но изглежда леко инфантилен. Юлиян има данни, но е кофти характер. Същото важи и за близначките. Пламен е тиха вода, но е лицемерен и се наглася според обстоятелствата. Веско е с голямо самочувствие, без покритие. Другите, без коментар.

# 24
 • Испания
 • Мнения: 24 040
Скрит текст:
Да не ви изпусна.
Колажът е Hands ClapHands Clap
Само това може да се добави:

Скрит текст:


И това, и още, и още. Имам направени много скрийншотове, но не може всичко да се сложи в една корица.

# 25
 • Мнения: 922
Гласувах за Траките.
Много се смях на колажа ,  топа е ! 👌🤣

# 26
 • Мнения: 685
Ако за Веско върха на успеха се измерва с това на колко минути живееш от НДК,  какво да кажем за самият него?Та той живее на дни от НДК,  а не на минути:)

# 27
 • София
 • Мнения: 124
Томас вече е качил видеото с Марта. Чудя се да бъда ли мазохист, да се опитам да го гледам Thinking Или  ще се ядосам още повече с умствените му мъки.
EDIT: Не, просто играят видео игра Joy
Дразнещо беше с тая видео-игра, да, но аз го изгледах с превъртания. Основно защото исках да чуя дали няма да се изтърват нещо за по-нататък в предаването. И го направиха. Ето го, най-сбито:
Скрит текст:
За падането си, Март се оправда с това че е зле с баланса и че го бил казал в интервю преди битката.
Томас вметна, че си е помислил, че от продукцията се старали даже да им запазят племето с включването на три играча на елиминационна, с което Март не беше изцяло съгласен.
Относно взимането на новите играчи Ана-Мария и Радостина – Томас каза, че сега като изгледал цялото предаване, му е станало ясно каква грешка са направили. А Март му отговори, че той още по време на играта го е разбрал по очите на Юлиян след като Веселин е избрал Радостина.
Веселин и Март са провели разговор вчера и Веселин е казал – „гледай само тая седмица, брат, всичко което се случи го направихме за теб” (цитирам по памет).
Е, имаше и други коментари и обсъждания (примерно за ямболския бурсук), които не са толкова интересни.... Както написах вече, препредавам го доста сбито.
От тези коментари най-общо си вадя следните изводи: Вярно или не, дори самите славяни са наясно, че продукцията ги е подпирала в повечето случаи (особено по време на Пандорската седмица).
Март постоянно е наблюдавал Юлиян по време на цялата игра, че даже се е водил по неговите реакции. А и в интерес на истината, съвсем спокойно говореше за Юлиян, така че ще кажеш винаги са се уважавали и никога не са се случвали  тези простотии в Инстаграм вчера...
И, основното, което разбрах от коментара на Веско по повод идващата седмица -  ще е доста добра за славяните (като го няма Март и я виж ти - изведнъж са започнали да печелят битки... странно защо Satisfied). Явно не само на териториалната ще бият, сигурно и на някои от другите, но по мои предположения и Ана-Мария ще е изгонената в петък.

П.П. Адмирации за колажа - право в целта Hands Ok Hand

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 14:32 от kaly69

# 28
 • Sofia
 • Мнения: 2 764
Може би гласуваха постоянно срещу Амелия, защото тя е живяла по-далеч от НДК от Март хм
И въпреки, че е бил в една стая с Георгеус той тайно е харесвал и мечтал за Март? Така ли да го разбирам

Апропо под публикацията му Март е написал, че го обича.

Благодаря за новата тема! Simple Smile Винаги е удоволствие да пиша в нея!

# 29
 • Мнения: 2 381
Близначките са доста по-мек вариант от Юлиян, едно е да си устатен и досаден, друго е да си откровен грубиян.

Общи условия

Активация на акаунт