💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 629
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Славяните само на гости си ги бяха взели двете, да им се пофръцкат малко преди да ги качат на влака за вкъщи, но тез и те нахални, разположиха се удобно и подеха да гонят любезните си домакини. Joy

# 586
Славяните само на гости си ги бяха взели двете, да им се пофръцкат малко преди да ги качат на влака за вкъщи, но тез и те нахални, разположиха се удобно и подеха да гонят любезните си домакини. Joy
Я каква хубава идея ми дадоха тез славни домакини - ще си каня гости, за ми изчистят къщата и да ми сготвят. 😉

# 587
  • Бургас

А ако наистина АМ се изправи срещу Пламен, не виждам никакъв шанс да го победи. Всъщност тя няма шанс да победи когото и да било, в каквато и да било игра. 
тук въобще не става въпрос за победа на капитанската. Важното е кай ще има два гласа на номинация. Пък и предвид, че са в резиденцията каква награда би ги стимулирала. Крем против хемороиди? Мехлем за меки стъпала на Д-р Шол? Червило с хиалурон и златни частици?

# 588
  • варненка от София
Какво ми направи впечатление, може и да сте го обсъждали, ама все пак да си споделя. Преди малко в страницата на Нова видях, че са писали ,че славяните са последното племе ,което ще обитава резиденцията, което ще рече, че от другата седмица всички на рибарската колибка и ако се вярва на това, че Томас е живял с близначките там заедно, не би трябвало той да отпадне тази седмица.

# 589
  • София
Първо да благодаря за темата, както винаги страхотно направена!
Успях да изгледам сега, признавам с превъртания на моменти, та относно играта: браво на славяните, че послушаха Радостина за стратегията и играха добре. Но, ако не беше едната близначка, а може би и двете, мисля че щяха да паднат от траките. Забавяне при зелените имаше близначка на възлите, а после и на ринговете, не знам дали същата. Защото на ринговете втората, която мята, успя доста по-бързо от сестра си. Също и Пламен доста се забави. После пак ще погледна, но ми се струва, че и Добрин и Венцислава улучиха доста по-бързо от него, че даже и втората от сестрите. Юлиян ясен, той беше най-бърз.

# 590
  • Пловдив
Я каква хубава идея ми дадоха тез славни домакини - ще си каня гости, за ми изчистят къщата и да ми сготвят. 😉

Веско го беше изчислил, но не подозираше, че ще попадне на подлите камериерки Smiley

# 591
  • Другата България
Аз също смятам, че близначката е виновна за загубата, затова и казах, че Юлиян беше прав в упреците към нея относно играта. Първоначалното забавяне беше голямо, ако ги бяха отнесли още в началото с време, онези щяха да се разколебаят и нямаше и те да са толкова бързи. Със змията видяхме, че траките нямаха никакви проблеми-Добата направо наистина само дето около врата не си я уви и не я пренесе сам. Но психологически вече нямаха предимство, после на ринговете отново близначката се забави, вече и разколебана, да не говорим колко се замота и Пламен /ама това някак остана незабелязано Laughing/. И загубиха. Но според мен славяните спечелиха основно заради Радостина, аз умишлено я слушах и гледах нея, тъй като вече имах жокер-бях ви прочела. Grinning Значи тя през цялото време от началото до края казваше кой какво да прави, напътстваше Веско при носенето на змията-къде да застане, как да я подхване, после при ринговете поне за мен имаше малко нечестна игра-пак тя накара Веско да стреля основно той, а не да се изреждат, което беше печеливша тактика. Изобщо ако не беше Радка надали славяните щяха да спечелят. Наистина се видя колко е важно да има човек с реален поглед върху нещата-елементи на игра, постове, ясна и точна преценка кой какво може и в какво би бил добър, за да има накрая радост за цялото племе.

# 592
На мен най-логичен ми се вижда сценарият Ана Мария пада на капитанската, но въпреки това има решаващ глас. На едната номинац.битка падат славяните-номиниран Веско, на другата падат траките- номинирани близначки. И близначките се прибират преди обединението. Първи финалист-Пламен.
По повод Пламен - никакъв сив кардинал не е според мен. Не води никаква социална игра. Иска да е добре с всички, но според мен такъв е и навън. Има много такива хора в реалния живот, и предполагам всеки обича да общува с тях.  На няколко пъти се е озъбвал, казвал е всичко, което го дразни, но без злоба и без натяквания и повтаряния. Това не е лицемерие според мен, нито е нагаждане. Такъв му е характерът - по-мек, но не и безволев. А тук харесвани са образи, които в реалния живот не вярвам да са от най-желаните компании.

# 593
  • Испания

Този въздухар така се надува, че в един момент ще гръмне.

# 594
Тези близначки ще ми станат най-противните в това предаване. Ще бият и Венца, и Радостина, че и Ана Мария.
Не за пръв път пряват простотии точно преди битка и с готова стратегия. Те, че не са наред ги виждаме, ама поне са добре подготвени и някак им опрощавах простотиите.
Преди с бидоните и лъжиците пак така направиха и се фръцнаха, че и Пламен уж им обясняваше, обясняваше, те пак нацупени и обидени. Накрая дори ходи да им се извинява, все пак глас носят и те в номинацията, та всичко хубаво заличи Пламен.
Снощи пак така. За мен те са виновни за отпадането на траките. Че са и нагли, безумно е просто.
За стратегията. Юлиян, като беше последен там с кулата, когато Стоян го нападна обърна битката и спечелиха траките, тогава си замълчаха. Само Сашо се намеси да го защити.
Но, когато хвърляха торбички и беше пак последен го изкараха , че не се раздавал. Ми то играта беше приключила да чакат Анка и славяните спечелиха. Нападнаха тогава Юлиян, а не Анка. Всички тези уж дребни неща бодат очите и точно това прави Юлиян да е искан за победител, освен и че е най-добрия физически и с хъс за победа.
Аз съм за Юли до края, просто той най-много се раздаде, най-добър е и най-много обиди, унижения понесе. Не чух някой за нещо да му благодари, да го потупа по рамото, освен Добата и донякъде Пламен.
Това, че били измили очите му, когато спечели битката с дърпането на Март, че му отворили чипса, защото бил с изранени ръце и не можел се видя престъпление и предателство за близначките. Как да ги уважавам такива. Каквото и да им каже Юлиян го оправдавам. Това не са хора, няма човешкото в тях, вие сте седнали защо ги бил наричал стара чанта, пиле, не знам какво си. Малко е дори това спрямо тяхното държание, отношение и т.н.
Та..помните ли подигравките за разделената ябълка дето ще учели Добрин на пъзел да прави, нали тъп бил. Ама точно той се сети как да нареди пирамидата. Венца що не успя?
Жена съм, ама тези дето са там сега не мога ни една да харесам и направо се срамувам от тях. За първи път в състезание нямам фаворит жена (не за крайната победа, а да я искам да стигне напред колкото може повече)

# 595
  • Другата България
На мен най-логичен ми се вижда сценарият Ана Мария пада на капитанската, но въпреки това има решаващ глас. На едната номинац.битка падат славяните-номиниран Веско, на другата падат траките- номинирани близначки. И близначките се прибират преди обединението. Първи финалист-Пламен.
По повод Пламен - никакъв сив кардинал не е според мен. Не води никаква социална игра. Иска да е добре с всички, но според мен такъв е и навън. Има много такива хора в реалния живот, и предполагам всеки обича да общува с тях.  На няколко пъти се е озъбвал, казвал е всичко, което го дразни, но без злоба и без натяквания и повтаряния. Това не е лицемерие според мен, нито е нагаждане. Такъв му е характерът - по-мек, но не и безволев. А тук харесвани са образи, които в реалния живот не вярвам да са от най-желаните компании.
Е, то затова хората сме различни-и ние, и те. Всеки вижда различно и оценява хората според собствените си разбирания за добро и лошо. А и противно на написаното аз бих искала да имам в реалния си живот близък като Юлиян, с неговия темперамент, характер и себераздаване. Защото съм сигурна, че е добър приятел, на когото можеш да разчиташ, ако си коректен и ти, същото го каза и Роберта след излизането си. И съм сигурна, че с приятелите си той съвсем не е такъв, какъвто е с Венцислава, Радостина и двете сестри-основно с тях му е проблема.  
Всъщност изхождам и от вече съществуващ такъв приятел-над 10 години, че и повече най-добрият ми приятел мъж е зодия Лъв, не чак толкова изявен алфа-мъжкар, но с достатъчно лъвско в себе си. Това е човекът, на когото досега съм разчитала в 987654321 трудни моменти за какво ли не, наистина за какво ли не. И това е човекът, който винаги се е отзовавал веднага, помагал ми е с каквото и колкото може, бил е до мен, дори и до мъжа ми, сина ми...невероятен приятел. Та много е относително и това с компаниите.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 16:29 от Merri_An

# 596
# 597
  • Бургас
Apathyy, може ли коментар към горната снимка.

# 598
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
тук въобще не става въпрос за победа на капитанската. Важното е кай ще има два гласа на номинация. Пък и предвид, че са в резиденцията каква награда би ги стимулирала. Крем против хемороиди? Мехлем за меки стъпала на Д-р Шол? Червило с хиалурон и златни частици?
Разбира се, че става дума за двата гласа, просто по-напред в темата се коментираше кой е паднал на капитанската битка.
А крем за стъпала на д-р Шол им дадоха още миналата седмица.  Laughing

# 599
Apathyy, може ли коментар към горната снимка.
От фейсбук страницата на предаването я набарах, предполагам е капитанската

Общи условия

Активация на акаунт