💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 443
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Другата България
И да го номинират. Sunglasses

# 1 066
Напълно съгласна съм с did4eyyy като предполагам, че Веско ще е на елиминация понеже се опитва да каже, че се е показал достоен. Посвети седмицата на Март - до сега само 1 победа имат и то не кой знае каква... Очаквам още нещо да се случи около тях. Отделно пише, че щяло да бъде интересно. Едва ли го пише, за да вдига само рейтинга на предаването ами да видят хората какъв е "мъжкар".
Постът е на РURE, не на did4eyyy

Ако славяните падат, едва ли ще му е интересно на Весо...

# 1 067
  • София
Ако е номиниран значи Добата и Венца са гласували срещу него.
Кокошките са ясни.

# 1 068
  • Другата България
Ако е номиниран значи Добата и Венца са гласували срещу него.
Кокошките са ясни.
Да, Венцислава със сигурност би го номинирала.
За Добрин вече писах, той изобщо не е тъп и започва да играе индивидуално. Напълно го допускам и от него.

# 1 069
Аз само не разбирам ,какво се ядосва Веселин ,на загубата на Ана-Мария?!Аз на негово място бих се радвала предвид наградата -Първи сигурен Финалист!Ако се имам за силен играч,би било ме срам играч като нея да получи този "приз" преди мен,предвид показаното до момента.Това повече би ме ядосало,от факта ,че безопасната игла е загубила.

# 1 070
  • София
То така или иначе и АМ е финалист.
И нея няма кой да я бутне до понеделник.

# 1 071
Ана Маия има брат близнак, който не знаел, че била влезнала в игрите и щял много да се учуди. (нещо такова сподели с една там не помня коя). Отделно, че били и те много близки. ПРедставям си и брат и да се беше записал.
Ана е саботирала игри, когато беше при траките с Радостина и Сашо. Не помня тя дали участва в самите игри, но в решението със сигурност.

Снощи по едно време дадоха някакво промо за днес и повече не го видях. В него Юли е бесен, но на продукцията. Каза нещо от сорта, че всичко е нагласено, безмислено и фалшиво. Беше много разочарован и ядосан. Дори си помислих дали нещо не е станало. и почвам да си мисля и опасявам да не отпадне.
Всички са против него, дори от продукцията, отделно играчите вътре му завиждат, чак Пламен се самоизтъкна, ама нали е рицар, може и да го остави да продължи.
Започва нещо да ме ядосва повече, отколкото да ме развлича това предаване. Дори Весо и Анка не са ми смешни. Противна ми е тази с тези мимики, плезене и за мен не е наред. Аз бих се срамувала и излезнала. То е ясно, че няма да вземе 200х, стоя достатъчно и си почина. Преди да са почнали битките истинските и съвсем да стана за смях щях да излезна (да ме номинират и това е) Близначките са отвратителни, нищо забавно, весело или каквото и да е (то отначалото не ми харесваха, но оценявам играта им)
Радостина си е плетачка пълна. Не може по никакъв начин да ми стане симпатична, каквото и да направи по-натам. Мозък може и да има, ама по-добре да нямаше. Използва го само да прави интриги, дразги, долни неща. За играта, коя и да беше имаше повече мозък от онези двамата, та.. все щеше да е полезна със съвет. Без Анка разбира се. Виждала съм всякакви хора, ама като това същество, като Анка капитанка- не съм. Извънземна ми е, наистина. Даже не се смея, мигам и давам заето след всяко нейно изречение недоумяващо и глуповато. Ще ме побърка тази.

# 1 072
Аз не виждам никакъв смисъл Ей Ем и Рада да се напъват. Не, че и да се напънат ще свършат нещо, но спокойно могат да си пасуват 2 дни и да пратят Феско и оня другия на елиминация..

# 1 073
  • Варна
fanfanito, не помня вече кога последно с такава наслада четох коментар, който не само да подкрепя ами направо онова особено чувство сякаш аз съм го писала да изпитам. Grinning

"Започва нещо да ме ядосва повече, отколкото да ме развлича това предаване."

Едно към едно усещане и при мен, мила Фанфанито. Като цяло в целия си коментар си ги насолила едно хубаво "главните герои" точно както и аз си ги насолявам мисловно при всяка тяхна противна за мен поредна простееща изявичка.

И все пак.... има си спасително островче и за такива като нас, не мислиш ли. Аз примерно погнусена вече от всичките се хващам как Добата ми стана абсолютният фаворит. Искам точно един такъв уж глуповатичък, но силен, доброномерен, устойчив, хладнокръвен, равнодушен към агресивни нападки и подигравки и т.н... та такъв един характер да го спечели тоя пустиО му формат ми се ще. Сметкаджиите, кръчмарите и стратезите по едно средно пръстче да си спасят от слънчево изгаряне и да си го бутнат там, където Слънчо не огрява...

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 20:51 от Spirit Crusher

# 1 074
Spirit Crusher, благодаря))
Да, Добчо ми е симпатичен и го харесвам. Да, има си странности, но не вреди на никой с нищо, не е злобен, не е прави интриги, чиста душица е той. Че и в играта е добър, раздава се, оказа се и че има дори повече мозък от Венца за пъзелите. Дори и външно се разхубави, като се обръсна и ..харесвам го. Но той е толкова добричък, че ако ги вземе тези пари си мисля, че ще го или измамят или оберат. Иначе за мен от всички Добата има най-голяма нужда, ама за семейството си и за себе си да ги похарчи човека. И той е бил в лишения и е от малък град, няма много възможности.

Много искам Юли или Добата да спечелят. Но Юли нещо ми се видя отчаян, за пръв път така го видях, ще видим довечера. А Добата не знам, има възможности и е подготвен, но от продукцията ще му видят сметката според мен((

# 1 075
"Имаш 5 секунди да си сложиш дрехи" - обяснете ми шегата?

# 1 076
"Имаш 5 секунди да си сложиш дрехи" - обяснете ми шегата?
Ами аз го разбрах като: имаш 5 секунди (минути) да си събереш дрехите и да напуснеш... или нещо такова.

# 1 077
Веско си приказва и сам си вярва. Раздавал се  на 100%  във всичките игри, хората ще видят, смешко.

# 1 078
И на мен така ми се иска- на първо място ми се иска Добрин, а на второ Юли. Съжалявм, че отпадна Амелия Мира, много ми харесваше. Съжалявам и за Марешка (имаше хъс в това момиче), допадаше ми и Наско, защото имаше интелект, макар че простееше на моменти. Близначките ако не бях толкова злобни, можеха да ми харесат, но уви.

Петя, шегата е, с прословутите 5 секунди на Ана-Мария.

# 1 079
  • Испания
Веселин пак говори с електората. Хората са го видели.

Ахааа, видяхме те! Споко!

Общи условия

Активация на акаунт