💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 334
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 275
Когато си тъп, но със самочувствие:
Скрит текст:

...що не си гледа танците и чалга певиците - в крайна сметка всеки да се придържа към областта си...

# 1 276
  • София
И какво ще гледаме днес - как и двете племена всячески се мъчат да паднат? Близначките ще бойкотират, макар че не е много в техен интерес да са на елиминация с Юлиян (освен ако не си правят сметката да набутат Венцислава и да я победят ), другите ще се пробват да изритат Анчето. А пък битката хич не е подходяща за бойкот, всеки ще играе сам.

# 1 277
Дано има още две седмици игра след тази, а не една.
В една седмица ще претупат много силно може би най-интересната част от един такъв формат.

Иначе избора на игра за последната номинационна битка радва, всеки зависи само и единствено от себе си. Никой не може да бойкотира племето си, защото победа може да донесе всеки един.

По отношение на стратегията на Радостина и Ана-Мария снощи го написах - ЛИПСВА такава.

# 1 278
ФИНАЛЕ ГРАНДЕ е в ПЕТЪК 6.12. - Никулден!

Значи утре - петък отпадат 2 ма играчи.
Остават в понеделник 7!
Всеки ден по един отпада и в петък на финала са 3 ма играят 1 печели 200 000лв.

п.с. Край на мъките на зрителите в подбутванията на "красивите славяни". Резултат от 1 вото  шоу в БГ рейтинга му е 19! Повече сезони няма да има. За справка на ББ е бил около 33 до 38 Wink

# 1 279
Къде пише по-подробно за рейтингите? И Вип Брадър беше с плачевен рейтинг, даже го съкратиха заради това, но ето че сега пак ще опитват с обикновен Брадър.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 10:13 от Petia Kageyama

# 1 280
  • София
За играта
Браво на Пламен на 1 пост, Тина също се справи задоволително. После близначките започнаха добре, но накрая се осраха и загубиха цялата преднина. АМ и Веско цялостно погледнато изнесоха играта на пост 2. Добата и Томас фигуранти (на Томас взе да му става навик напоследък). После хвърлянето на ласото. Браво на Веско, слабо за Юлиян. Ако наистина е мятал 15 пъти както каза, а му вярвам, защото е честен си е разочароващо за него. Това всъщност му е първата лоша черна точка в дадена игра. Но както съм писал и друг път, в спорта всеки спортист има своя лош ден в който просто не вървят нещата. Добре, че Юлиян си призна след това и понесе отговорност. Пъзела, зле за Юлиян и Веско, браво на Радостина, макар че за мен и тя имаше проблясък като на Добата, а не че е добра наистина. А за Венца какво да кажа. Истината за нея лъсна отново. Отново писах за това, за мен тя никога не е била силна в пъзелите, това е една градска легенда. Общо взето ако трябва да се тегли чертата заради Венца и Юлиян загубиха, а пък славяните победиха най-вече заради Радостина и след това Весо слагам. Абе да си призная и АМ се справи отново добре.
За номинациите, без изненада за мен номинирани бяха близначките. Добата можеше и по-добре да изиграе картите си, но се оплете като пате в кълчища и излезе, че е страхлив, което едва ли ще се понрави много на хората. Поредния мъж, който бяга от отговорност. Твърде много станаха вече. Браво на Пламен за избора му, като фен го казвам. А това доказа на всички неверници, че си стои зад думите. От друга страна обаче признавам си много слаб стратегически ход. Като цяло забелязвам в този формат, че всеки робува на някакви думи, обещания, а никой не мисли трезво с главата си и накрая всеки от тези хора могат да съжаляват горчиво.
Не вярвам Радостина да извърти номер на АМ, защото АМ е слаб съперник и тя го знае. В обединеното племе е късно вече за нови съюзи, там е всеки за себе си. Но дори и да има такива, то Радостина едва ли трябва да се страхува за себе си, защото Томас и Веско най-вероятно ще стрелят по Юлиян, а не по нея. Те също нямат келепир от това да гонят слаб играч. Не че тя е слаба, но все пак...
Но според мен няма да има гласуване вече, а ще има игри и двамата които останат последни отиват на дуел. А другите продължават. Така мисля, защото ако има номиниране би трябвало да има и игри за имунитет, а то просто не остана време и няма как да набутат толкова много игри за 1 седмица.
Жалко ако нямаме класическите и велики игри за личен имунитет. Много ще олекнат от продукцията без тях. Ще видим.
Аз очаквам дуел в петък Веско-близначки или Юлиян-близначки.

# 1 281
Сутринта хванах една реклама по Нова за кастинг на семейства. На фон вървяха някакви игри и състезания.
Нещо "Любов" пишеше. Някой знае ли нещо, дано да е интересно.

Ако има ББ предпочитам да е с обикновени хора и 24 часов канал.
Ако е ВИП, да си го държат.

# 1 282
Тъй и тъй Анна Мария ще отиде на финал, та сега ми се иска от нея да падне Радостина и после вече да става каквото ще става. Ей, не се научиха, че и късмета е част от играта. Колкото и да не симпатизирам на Анна Мария и да не съм я искала да стигне до този етап на играта, не е хубаво това, което Радостина прави. Писна ми с тази нейна откровеност и подценяване. Ами факт е, че не само силните продължават - питайте Георги и Март.

# 1 283
Вчера не съм обърнала внимание с какво е облечена водещата в промото за новия епизод - явно са запазили най-"доброто" за накрая ...
 Еее, пет пъти му копирам адреса и излиза друго https://www.facebook.com/igrinavoliata/videos/713607782460512/?t=1

# 1 284
ФИНАЛЕ ГРАНДЕ е в ПЕТЪК 6.12. - Никулден!

Значи утре - петък отпадат 2 ма играчи.
Остават в понеделник 7!
Всеки ден по един отпада и в петък на финала са 3 ма играят 1 печели 200 000лв.

п.с. Край на мъките на зрителите в подбутванията на "красивите славяни". Резултат от 1 вото  шоу в БГ рейтинга му е 19! Повече сезони няма да има. За справка на ББ е бил около 33 до 38 Wink

Е как двама, освен ако не се изправят трима един срещу друг  Thinking

# 1 285
Ако траките паднат днес и Юлиян е номиниран, това означава, че той отпада тази седмица, защото Томас беше казал, че е живял с близначките.
По-скоро си мисля, че днес Славяните губят и Весо или АМ се изправят срещу тях. Мисля, че Радостина е намислила нещо срещу Анка, това “hi 5” с Весо, което видяхме в промото ми е съмнително, но пък може и да е в съвсем друга връзка..

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 10:58 от *Siya*

# 1 286
Пинко, за сериозната разлика в рейтинга на Игрите и ББ си прав.

Ето за октомври :
NОVА пpeдължава дo бъде най-гледаният телевизионен канал cpед  аудитория в активна възpаcт (18-49 г.) в най-гледаното тв време ( 18:30-23:30)
В дните от понеделник до петък
- Откраднат живот 31%
- Игрите 26%
- Пътят на честта 25%
- Фермата 21%

ББ гонеше на моменти почти 40% дял, така че Игрите са провал спрямо него. НО спрямо Фермата са повече успех, отколкото провал.

И като всяко нещо в България зависи и от това, кой прави проучването. Това са данни от  Nielsen Admosphere Bulgaria ( https://www.nielsen-admosphere.bg ). Колко са истина остава на съвестта на хората, правещи проучванията - аз не се наемам да коментирам най-малкото защото нямам информация.

# 1 287
  • София
Откъде е това за финала на 06.12? Ама че глупаво, разтягане на локуми толкова време, и най-интересното - претупано. Да бяха давали по две игри в епизод, примерно!!
А Добата какво приказваше, че остават около 15 епизода?!

Имах надежда, че за втори сезон ще си взимат поука и ще пооправят глупостите, то пък може и да няма...!!

# 1 288
И какво излиза? Другата седмица сливат племената и край...финал. Къде го прочетохте това за 6.12?

# 1 289
Да, ако бе хитра щеше да паден в две битки АМ, да постави Веско срещу Томас, Томас да отпадне и после с Тина, Венца и близначките наново да направят женската коалиция и да отгърмят Веско, и ЮЛиян, а после и другите двама мъже - Пламен и Добрин. и тогава вече да се хапят. Ама де толкоз акъл.

Общи условия

Активация на акаунт