💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 301
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 290
На мен ми е съмнително мълчанието на Юлиян. Да не би да има изненада и близначките да са го отсвирили?!?

# 1 291
Да, ако бе хитра щеше да паден в две битки АМ, да постави Веско срещу Томас, Томас да отпадне и после с Тина, Венца и близначките наново да направят женската коалиция и да отгърмят Веско, и ЮЛиян, а после и другите двама мъже - Пламен и Добрин. и тогава вече да се хапят. Ама де толкоз акъл.

Aко финалът е на 6 декември няма време за коалиции - всеки ден по две игри и един отпаднал. Предполагам, че двете игри ще са в един ден - игра за определяне на двама за елиминация и самата елиминация. Най-тъпото е, че не знаем регламента за следващата последна седмица.

# 1 292
На мен ми е съмнително мълчанието на Юлиян. Да не би да има изненада и близначките да са го отсвирили?!?
Дано да не е това. Но със сигурност бият в Петък. Ако траките отпаднат, може не Юлиян, а Венцислава да е номинирана.

# 1 293
Снощи ги гледам останалите претенденти за голямата награда и се замислих  как с типажи тип Гадостина не желая да имам никакъв, ама никакъв досег.
Преди писах за веско, че може би ще е психически агресор към жена си, но си вземам думите обратно.
С две хубави думи и той омеква като втасало тесто.
Юли е ясен каквото му е на сърце, това и на уста, Добата- душичка.
Но тина е от хората дето могат хладнокръвно да ти забият нож в гърба. И да ти кажат, аз ти казах, но ти не си ме разбрала...

# 1 294
  • тук, на мястото си
Близначките ако отпаднат в петък за колко човека се броят - 1 или 2-ма. Така и не можах да ги разбера 3 месеца, за един ги взеха, за двама се състезаваха, за трима приказваха. От всички жени във формата харесвах най-много Елена и Стефания, но не може всички да са на финал.

# 1 295
Близначките ако отпаднат в петък за колко човека се броят - 1 или 2-ма. Така и не можах да ги разбера 3 месеца, за един ги взеха, за двама се състезаваха, за трима приказваха. От всички жени във формата харесвах най-много Елена и Стефания, но не може всички да са на финал.

И аз не разбрах за колко ги броят точно. Всъщност точно затова и заради намерения сценарий си мисля, че те ще отпаднат тази седмица.

# 1 296
  • Пловдив
Според мен няма вариант Радостина да подхлъзне АМ, защото в промото Александра казва, че всичко е в ръцете на капитана с решаващият глас. Ако Тина я врътне, това изказване няма да го има.
Логично е по тези думи Славяните да са на елиминация и от 2-2, АМ да взема решение.
При Траките също не виждам този вариант, защото би трябвало да са 3 на 2, независимо дали за Юлиян или Венца. Освен ако Пламен първо гласува за Добрин, Добрин и Юлиян за Венца, а жените за Юлиян, тогава би могло пак топката да е в ръцете на Пламен.

# 1 297

Абсолютно същото си мисля.....Ако е така, направо спирам да гледам.
Тази седмица игрите са толкова скучни, че чак ме приспиват. Еднообразие и скука. Джулката ме разочарова - къде е онзи хъс за игра от миналата седмица? Пламен пък ми стана антипатичен - безхарактерен. Балетният състав - толкова антипатични и анаболни, че повече няма накъде. Жените - без коментар.

# 1 298
  • София
Близначките се броят за един глас, утре независимо коя играе, отпадат и двете , ако загуби.

За днешният епизод никъде водещата не казва, че капитана решава.
Гледали сте старо промо, на 84 стр има линкове, може да си изгледате за днес промото.

# 1 299
Близначките се броят за един глас, утре независимо коя играе, отпадат и двете , ако загуби.

Гледали сте старо промо, на 84 стр има линкове, може да си изгледате за днес промото.

Е, тогава е ясно, че траките падат. Близначките обаче биха рискували, ако изберат Юлиян за противник, макар че имат реални шансове да го отстранят.

Само не разбирам Веселин как може да посвети тази седмица на Март, ми то си е направо подигравателно. На мен ми звучи като "Добре, че отпадна, за да почнем да печелим." Joy

# 1 300
Близначките ако отпаднат в петък за колко човека се броят - 1 или 2-ма. Така и не можах да ги разбера 3 месеца, за един ги взеха, за двама се състезаваха, за трима приказваха.
И аз не разбрах за колко ги броят точно.

Близначките :

Имат един глас ( защото притежават само един мозък двете ) при гласуване.
В отборните игри се броят като отделни играчи.
В индивидуалните игри двете са като един играч, т.е. само една има право да се състезава.
Говорят като минимум тризначки Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 13:52 от Bengun

# 1 301
  • Пловдив
Напротив. Точно от най-прясното промо е, в самия му край. Точните й думи са: "Капитанът трябва да вземе решение."
Това е последното промо, публикувано във фб страницата. Може и да е променено, защото липсват л..й.ните думи на близначките.

# 1 302
  • София
Водещата казва:
-Кой ще успее да спаси своето племе от номинация, това е игри на волята, нищо не е сигурно до самият......,

Не гледате, казах стр.84 има линк, това са буквално последните секунди от предаването.

Гледах каченото във Vbox, 3 та част е последната от предаването, абсолютно същото!

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 14:00 от Миленски

# 1 303
и какво става - другата седмица са 8 души
в понеделник отпада един - остават седем
във вторник отпада един - шест
в сряда отапада един  -пет
в четвъртък отпада един - четири
и в петък е финалът...

# 1 304
  • София
Аз се надявам да го проточат още малко. Въпреки недомислиците в правилата и неспазването им по време на игрите, предаването ми хареса. Мой тип е и се надявам да има втори сезон

Общи условия

Активация на акаунт