💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 285
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Другата България
Между другото, много съм съгласна с това, което каза Ана-Мария -  в това предаване истински мъже няма. Когато Георги изгаряше знамето, някой от мъжете да се е намесил? Седяха като мишоци и се опитваха да се слеят със столове. Някой да е спрял тези, които се подиграваха с жените? Не. Със Стоян? Не.  Иначе са много смели, да, но насаме с камера.

Забравих, мъжкото малодушие в това предаване се нарича тактика и индивидуална игра.
За кои подигравки с жени говориш? На кои мъже към кои жени? За знамето съм напълно съгласна. За Стоян също.

# 1 351
Роберта, например?

# 1 352
  • Испания

Не само.

Късането на цигарите на Венцислава и Роберта, присвояването на шоколада...

Много неща се забравят.

# 1 353
  • Другата България
Grinning Сигурна бях. Същата Роберта, която като излезе каза, че Юлиян имал две лицаи ако го опознаеш, е...не помня какъв човек, но не и лош? И която го посочи за победител, заедно с Пламен? Защо от началото на формата се повтаря като мантра само и единствено това-за Роберта, което сме видели, и то само за един човек, а не се отбелязва например и отношението на Георги към същата жена? На Март към Амелия? За отношението на Веско към всички жени от славянките пък съвсем, понеже нямаше явни обиди, а леко завоалирано "турско" отношение? А това, което прави с Ана-Мария последните седмици? То е по-достойно от това ядене на Роберта и цигарите на Венцислава? Не оспорвам ничие мнение, но не съм съгласна с двойния аршин, с който се мери.

# 1 354
Точно, след тези епизоди започнах да следя формата по-внимателно. Не можех да повярвам, че никой от мъжете не реагира адекватно. Само иезуитски усмивчици.
В момента Веско се гаври с Ана-Мария, какво прави Томас? Същото.
Къде се отбеляза само Юлиян? Неговото отношение и това на Георги към Роберта също е безобразно.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 17:24 от La_Valletta

# 1 355
Защото  Пламен гласува преди Венца, когато още нямаше равенство на гласове. Отделно, Пламен няколко пъти са го давали да казва, че играе основно сам, не влиза в коалиции и сам решава кого да номинира - още от началото на формата. И Джулката винаги е бил наясно с този факт.

Също така Пламен изрично допълни, че ако той беше гласувал последен на мястото на Венца, щеше да даде глас за другия номиниран (забравих кой беше), а не за Джулката. Пламен гласува първи за Добрин, но ако зависеше от неговия глас - нямаше да номинира Юлиян. Така че, не виждам защо продължавате да сравнявате неговото гласуване с това на Венца в конкретната ситуация.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 17:27 от Анонимен

# 1 356
И, трябва да му вярваме безрезервно?

# 1 357
  • Испания
Няма никакъв смисъл човек да изразява каквото и да било отношение. По-приятно е правенето на скрийншотове.

# 1 358
  • София
Разбирам; Пламен пак се е измъкнал сух от водата, а Венцислава, като по-несъобразителна, е "опрала пешкира".

Ако визирате думите на Юлиян "Всичко е фалш", снощи го каза, не помня точния контекст, но и не беше нещо особено важно, коментираше май с Добрин нещо.

# 1 359
  • София
Ако траките паднат днес,номинирана ще е Венца.След като и следващия път ще е на пангара,на този принцип-на най-малкото съпротивление.Ще е номинирана,докато не падне самата тя или някой от номиниращите я.
Ако славяните паднат,пак повтарям че има минимален шанс Радост да се извърти.Още от вчера ми се загнезди това,а вие ме отсвирихте Simple Smile

# 1 360
Малко извън темата. Струва ми се, че Радостина си попилява дадености в телекомуникационна компания. Би била страхотна в следователски отдел. Хладнокръвна е, безмилостна, има завидни аналитични способности ))).

# 1 361
  • Берлин
Разбирам...
Ако визирате думите на Юлиян "Всичко е фалш", снощи го каза, не помня точния контекст, но и не беше нещо особено важно, коментираше май с Добрин нещо.

Беше по повод Венца и уникалните й способности да реди пъзели. Точно репликата от промото беше

# 1 362
  • София
Да, така беше. В промото, естествено, звучеше като нещо съдбовно.Grinning

# 1 363
  • Другата България
За отношението към жените пишем от ден първи. Много се изписа, сигурно най-използваната дума в темите е била "сексизъм". Аз не искам да оправдавам никого, въпреки че сигурно така излиза, но и от други хора съм го чела, та пак ще го кажа. И според мен отношението на Юлиян към Роберта, Венцислава, Анита, Гичка беше такова само защото за него най-важно беше да се побеждава в игрите и да се печели. Изобщо не мисля, че го е било грижа за стомаха на Роберта или белия дроб на Венцислава. Това нейно тъпчене, което съм сигурна, че не е било постоянно, просто така беше монтирано да изглежда поне според мен, а и според други, беше възприето от него като един вид "заплаха" за формата ѝ, физическата, която за него е от първостепенна важност. Същото и с цигарите на Венцислава. Самата Роберта каза, че при прабългарите се е чувствала много по-мотивирана и е печелила повече-то и се видя, без да го казва, при славяните с кавалерското отношение тя не спечели нищо. Защото се отпусна, а не защото е слаба. Това мисля за Юлиян, относно Роберта. И Венцислава. Гошо си беше простак, след като можеш да кажеш за собствената си жена, че е борсук не е нужно повече нищо друго да казваш. Гошо подражаваше на Юлиян, а Стоян подражаваше на Гошо. Според мен. Мълчанието на Пламен и аз не го оправдавам.
За Веско няма да навлизам отново в подробности, за него пишем вече втора седмица. Laughing Неговото е гавра, буквално. А Томас е втори Пламен. Също буквално.
Но не съм сигурна, че Юлиян, дори и Гошо в реала се държат така със собствените си жени, дори и с приятелките си. Дори смятам, че не го правят. Докато за Веско си го мисля. За "турското" в него.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 17:55 от Merri_An

# 1 364
Веско ще се оправи, ако се ожени за момиче като Радостина, по струна ще ходи ))).

Общи условия

Активация на акаунт