💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 357
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 380
Основната заслуга за вчерашната загуба беше на Юлиян, можеше да бие рекорда на Анна-Мария  по хвърляне на торбички. Пламен колко каза че е хвърлял, над 40 пъти?  И не го е номинирал на база игра защото е мега благороден? Юлиян е брат- близнак на Стефания и Елена, а те са силни противници не по-малко от него.
Над 40 пъти казаха, че са хвърляли близначките. А той е хвърлял 15. Със сигурност не могат да се сравняват като противници с Юлиян, колкото и да са силни.

Не знам защо доста хора и тук, и в инстаграм плюят по Пламен. Аз го харесвам.

# 1 381
Вчера логично беше да изпрати Юлиян, но не посмя.

Нищо логично няма, при положение, че втория в елиминацията може да е той самия..

# 1 382
  • София
То тази комбинация-траки с прабългари пък кога не са се карали,то преди,след битка,след победа,след загуба.
Ми как няма да се успи всеки,който отиде при славяните-там идилия,всичко е подредено по азбучен ред и губиш,печелиш-не е от значение.
Но щом Радостина се успокои и Анка извади най-добрите си качества в игрите със славяните,значи двете близначки здраво са тествали нервичките на всички.Тишината е невъзможен блян,ако те са наоколо.
На мен ми направи лошо впечатление Сашка като изписка-Добрин и близначките са виновни за изоставането на траките-и то по време на игра.Бе коя си ти?

# 1 383
Вчера логично беше да изпрати Юлиян, но не посмя.

Нищо логично няма, при положение, че втория в елиминацията може да е той самия..
Пламен е с имунитет и е директно на финал, не може да бъде номиниран.

# 1 384
  • Испания
Въпрос
-По какво си приличат Георгиос и Радостина ? Sunglasses

По чистия от снимки от "Игри на волята" инстаграм.

Добави и Добрин.

# 1 385
[
Пламен е с имунитет и е директно на финал, не може да бъде номиниран.

Моя грешка, но така или иначе, никой няма полза да си създава врагове сред силните играчи.. аз го разбирам в случая..

# 1 386
  • Другата България
Скрит текст:
То тази комбинация-траки с прабългари пък кога не са се карали,то преди,след битка,след победа,след загуба.
Ми как няма да се успи всеки,който отиде при славяните-там идилия,всичко е подредено по азбучен ред и губиш,печелиш-не е от значение.
Но щом Радостина се успокои и Анка извади най-добрите си качества в игрите със славяните,значи двете близначки здраво са тествали нервичките на всички.Тишината е невъзможен блян,ако те са наоколо.
Скрит текст:
На мен ми направи лошо впечатление Сашка като изписка-Добрин и близначките са виновни за изоставането на траките-и то по време на игра.Бе коя си ти?
Laughing Абсолютно. А и с Наско преди-направо ми е жал за тези хора. Дори мисля, че при подбора, ако и те не са на някой някакви никой и не е предполагал, че ще са толкова силни физически. Взели са ги, за да провокират. И с тях уцелиха десятката.

# 1 387
Аз искам нещо друго да кажа. Много ми хареса нещо, казано от близначките ...в понеделник май. Не ги слушам, защото е наказание вече това тяхното, но понякога имат "удари право в целта". Та те казаха нещо от сорта-че едно племе трябва да е единно не само когато печели, а и когато губи. Във връзка с упреците към Стефания, друг е въпросът, че това нейното/тяхното явно не е било само преди тази игра. Та това според мен е много вярно.

Категорично Юлиян не може да губи, доказа го и с реакцията си към Бялото Мите с чистенето на чироза.
Но близначките също не допринасят за спокойствие - реакцията им примерно след победа в териториална битка, в която Юлиян не съботира директно, но направи всичко възможно да даде повече време на Роберта.
В това отношение много си приличат, сместа между тях е взривоопасна

По отношение на номинациите от вчера.
Мисля, че вече го написах, но според мен Юлиян трябваше да бъде номиниран само и единствено за това, че не отиде на капитанската битка и остави други хора да се разпореждат със съдбата му в играта. От Пламен очаквах да не го номинира, но страхът на Добрин не ми допадна никак. Разбирам мотива на Добрин за това решение, но преди няколко седмици постъпи много по-мъжки и достойно като на една номинация каза "Юли, защото е много силен играч и за мен е по-добре да е на битка."
Аз също мисля, че довечера ако траките загубят номинацията ще е за Юлиян, с глас от Добрин.
Но залагам за загуба на славяните и дуел Близначки - Веселин

А АКО славяните спечелят довечера играта благодарение на Ана-Мария, ще я обявя за безмозъчен кукундрел и повече няма да и пиша името правилно. Вместо това ще ползвам сравнения и епитети.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 19:43 от Bengun

# 1 388
Интересно кой ще е вторият номиниран тази вечер - залагам на Веско или Венцислава. Все пак си мисля, че по-вероятно е Веско. Нали приканва Март да гледа, трябва да има за какво.

Явно ще претупат най-интересното другата седмица и ще гледаме всеки ден да отпада някой - очаквах битки за имунитет и индивидуални двубои ...

# 1 389
Гледах от промото за довечера, ще държат пак някаква пръчка с топче, за концентрация май е играта, статична. Но, забелязах, че държат пръчката по различен начин.
Юли и повечето са хванали отгоре от двете страни, а близначката и Пламен мисля отдолу. За мен по-удобно е отдолу да се захваща с дланите (лошо го обяснявам, ама..), защото по-бавно се уморява ръката и баланс на топчето по-лесно се прави-поне за мен е по-удобно така и по леко и може повече време да се издържи.
Защо няма изискване как да се държи, или пак до съобразителност или знам ли. Не е еднакво за мен това, може и да греша, ама бих издържала повече време захванала, като близначката пръчката, отколкото като Юли.

# 1 390
  • Испания
8-ми Март се е спасил от всенародната лИбоФ в Будапеща.

# 1 391
Гледах от промото за довечера, ще държат пак някаква пръчка с топче, за концентрация май е играта, статична. Но, забелязах, че държат пръчката по различен начин.
Юли и повечето са хванали отгоре от двете страни, а близначката и Пламен мисля отдолу. За мен по-удобно е отдолу да се захваща с дланите (лошо го обяснявам, ама..), защото по-бавно се уморява ръката и баланс на топчето по-лесно се прави-поне за мен е по-удобно така и по леко и може повече време да се издържи.
Защо няма изискване как да се държи, или пак до съобразителност или знам ли. Не е еднакво за мен това, може и да греша, ама бих издържала повече време захванала, като близначката пръчката, отколкото като Юли.
И за мен би било по-удобно да държа отдолу, но хора всякакви. Това е част от тактиката в тази игра. Може и да бъркам, но според мен тази игра ще бъде спечелена от славяни. И с монетите издържаха повече, по-спокойни и уравновесени са сякаш, а това е също ключово при такава игра.

# 1 392
8-ми Март се е спасил от всенародната лИбоФ в Будапеща.
Той другата седмица ще се прибере,че на финала трябва да е там ,че Юлката го чака  bash

# 1 393
На мен ми се въртят и някакви еретични мисли за номинация на Пламен на Юлиян. Не знам защо.
...

Само не започвай така постовете си Laughing Тези еретични мисли като ги прочетох еротични, след това не мога да се концентрирам върху това за какво иде ред Joy Joy Joy

# 1 394
Снежко - ти се сети кога "да спреш" - финала ще го излъчат на Никулден.
3 часов лайф/20.00 до 23.00 ч. в празничния петък  с есемеси по традицията на Нико Тупарев.

аз не се влияя от това колко време остава,  а дали е останал поне един качествен играч. Ако остнат смо простаци няма смисъл да гледам, ако ще да остава един ден за гледане. Когато изгониха Амелия Мира и Марешк бях готов това да се откажа да гледам повече, но силните игри на Юлиян ме накара да размисля. Сега обаче освен Добрин и Юлиян не виждам други качествени съзтезатели (не ми допада думата играчи)

Общи условия

Активация на акаунт