💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 311
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 590
Като чета преобладаващото мнение за битката утре си мисля, че сте пропуснали поне половината серии 🤯 Никой, който е проследил предаването, не може да напише нещо в стил
 "Льелииии, колко съ радвъм чи близначките ши гу бийът утри" или
"Най-накрая голямоноско натри носа на онзи тъп тираджия имигрант".

# 1 591
  • Бургас
Не забравяйте, че и двете жени казаха колко добре се чувстват при тях, значи не са толкова невъзпитани и груби.Всички, които отидоха там  се чувстваха добре.При другите изобщо не е така, там има по-голям сексизъм. Юлиян е доста по-брутален.От самото начало се отнася грубо с жените, не една и две бяха.

# 1 592
Искам първият двубой следващата седмица да е Ана-Мария срещу Веско и точно той да ѝ подпечата билета за Миланската скала, пардон, за вкъщи.
Юлиян нещо ме разочарова напоследък, ако продължава така, може и да отпадне от списъка ми с фаворити.

# 1 593
Когато Веско, с размери на трикрилния гардероб, се надвесва над Анна- Мария и я заплашва, ми става дискомфортно. Не разбирам, защо не се намесват от продукция. Всичко трябва да има граници, нищо че е игра.
Утре съм за близначки.

# 1 594
Не видях подсказка честно казано. Но предполагам е Веско .
Виж кой от номинираните е с раница и е вечер. Simple Smile

# 1 595
  • София

Той се сбъдне тази вечер, близначката да не е мъж случайно?

Имам предвид жена да го победи на елиминационна и да го изгони позорно.

Само аз ли се чудя защо възхваляват толкова Томас, "най-комплексния играч". Само аз ли помня как увисна на въжетата  като някое чревце в капитанската битка с Юлиян?

# 1 596
  • София

Предполагам, че се има предвид
Скрит текст:
разговора на Веско и Ана в началото на промото,по тъмно, след битката.

# 1 597
За мен Веселин е много по-неприятен и груб в нападките си към Ана-Мария отколкото Юлиян.
...
Наистина за Добрин съм. Нека е тъп. Нека е глупав и амеба, нека има дефицити.
...

Добрин изобщо не е тъп и с дефицити Grinning

# 1 598
Къде бяха Амелия , Роберта или Марешка , къде е Анка 🤦♀ Изобщо какво прави още там , та тя трябваше да е от първите отпаднали . Това момиче няма нито едно силно качество , а предполагам и няма човек , който я подкрепя .
Не мога да кажа кой искам да падне утре . От една страна искам Веско да се върне , за да свали Анка на земята още . От друга страна пък искам близначките още малко в играта , дразнещи са , но играят добре . Те също не могат да бъдат сравнявани с тази коза 😤

# 1 599
Томас, както аз четох тук е казал това за близначките в едно от видео-разговорите дето прави. Затова и все се правят тези сметки и някакво намерено листче от плажа за битка Венцислава-Томас по-натам.
Не е към теб, просто е последния коментар по темата и затова цитирам.
Предварително се извинявам ако засегна някого, обаче не за първи път някакви думи на участник се цитират грешно в темата и започват някакви интерпретации, че и се раздухва.
Във видеото на Томас (от тези, които той снима и качва в YouTube) с Пламен той пита какво е мнението на втория за близначките. При което Пламен отговаря, че си имат някои особености и Томас допълва, че ДОКАТО СА БИЛИ НА БИТКИ ги е забелязвал как се изчакват да използват една и съща химическа тоалетна въпреки че може да има друга свободна. Никога не е казвал, че са живяли заедно, никога не е казвал, че са се засичали за малко.
Скрит текст:
Цитат на: yovankalink=topic=1158379.msg39732331#msg39732331 date=1574973017

Предполагам, че се има предвид
Скрит текст:
разговора на Веско и Ана в началото на промото,по тъмно, след битката.
Скрит текст:
Не само. Освен, че е по тъмно Веско е и с раница на гърба си.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 00:43 от Не се сърди, човече

# 1 600
  • София
За мен Веселин е много по-неприятен и груб в нападките си към Ана-Мария отколкото Юлиян.
На мен малко ми омръзна да ги сравняваме.. имам предвид грубостта, да я определяме кое е по-зле....
Дали защото последните дни Юлиян не е имал възможност да се изяви като силен играч ли, не знам, но тази вечер започна да ми писва. И какво.. после с една похвала всичко се забравя? Да, Добрин добре им припомни на близначките, че са същите... че са правили същото и с него.
Започва да ми писва от това хората да са груби един към друг.Ужасно. е.

Като слушам Веско ми е неудобно от него самия. Като слушам Юлиян ми е неприятно, някак грозно. Като слушам близначките също.. истерични жени, крякащи....

Дуетът може да изкара всеки извън нерви... то не стига, че непрекъснато се подиграват на всеки, когото докопат, ами и едната млъква, другата започва... после заедно... и пак отначало... JoyJoyJoy
Ако те бяха при Весо, а не АМ, той щеше вече да е в психиатрична клиника... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 601
Жалко тогава. Ама защо ли да се учудя...

# 1 602
Стига вече с тоя сексизъм. Това че някой е поставил някого на мястото му не е проблем. Пък дали е жена или мъж не трябва да има значение.  Понеже е казал на Анка истината Веско е сексист.  Ами все си мисля , че ако имаше такъв плужек като нея,но от мъжки пол също нямаше да бъде пожален нито от играчите нито от публиката.

# 1 603
  • София

Той се сбъдне тази вечер, близначката да не е мъж случайно?

Имам предвид жена да го победи на елиминационна и да го изгони позорно.

Само аз ли се чудя защо възхваляват толкова Томас, "най-комплексния играч". Само аз ли помня как увисна на въжетата  като някое чревце в капитанската битка с Юлиян?
Не хвалят Томас, а уязвяват Весо...

# 1 604

Добрин изобщо не е тъп и с дефицити Grinning
Аз също мисля така. Но и тук са го писали многократно, на работа съм спорила...

Общи условия

Активация на акаунт