💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 084
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
А какво извика Веско след победата, как се нарече преди Летс гоуа?

# 1 951
Може ли сега в студиото Алекс да пита близначките дали още смятат Веско за достоен, и че да са паднали от него е чест. И че Юлиян е простак и ако бяха паднали от него щеше да им е тъпо.

# 1 952
Според мен АМ постъпи много несъобразително. Ако бе по-хитра, щеше да провокира Веско да я удари и веднага щяха да го изхвърлят!

И може да остане на място ... че мъжката сила не се знае ...

# 1 953
  • Испания
След помията Панчева, която изгледахме, точно сега е моментът за веселба в коментарното студио.

# 1 954
Веско- Феско, сбъркал си епохата момче. А колкото до името Панчев ти така го оака, че няма накъде повече.

# 1 955
Аноо, ти полудя ли да се съгласяваш с този селяндур. Името му се петнило, к*рвенски номера, "всички знаете кой е Веско Панчев в тези игри и го изпратихте на пангара" и дай сега ще му викаме г-н Панчев и ще повишава тон. Не мога да повярвам. А тя го правила, за да няма спорове. Какви спорове, бе момиче, тук вече минахте границите на споровете става въпрос за публично унижение по телевизията.

А Томас вика на Радостина недей се обажда да не се заяде и с теб.

# 1 956
Защо се занимават с глупости в студиото, а не изкоментират това безумие в изпълнение на Веселин ?

# 1 957
  • Бургас
На по унизителни сцени от тези в колибата на славяните не бях присъствала! Никак не симпатизирам на АМ, но никое човешко същество не заслужава това отвратително отношение! Това е повод да се отстрани "Веско"!!! За сексуален тормоз!

# 1 958
  • София
Ох, леле, иска ми се да беше поискал от близначките гладене на ризка.

# 1 959
  • София
Томас е страшен путьо.  Веско е насилник!  Радостина е кучка!
Абсолютно!

# 1 960
Оооо, Весенцето ще усети всенародната любов, ако не избяга рязко към Щатите.
Тука ще се намери кой да му тропне по масата и да му покаже кой е в действителност.
На мястото на Ана-Мария веднагически завеждам дело срещу мистъра и да го питам после как ще си върти геврека в чужбината и ще е обвиняем по дело за тормоз над жена в България.

# 1 961
  • Брюксел / София
Може ли сега в студиото Алекс да пита близначките дали още смятат Веско за достоен, и че да са паднали от него е чест. И че Юлиян е простак и ако бяха паднали от него щеше да им е тъпо.
Няма да ги пита. Юлиян е лош, а Веско “достоен”, според продукцията.

# 1 962
Това е най-гадното предаване, което някога съм гледала. Би трябвало студио днес да е посветено на поведение на Веско.

# 1 963
Защо се занимават с глупости в студиото, а не изкоментират това безумие в изпълнение на Веселин ?

Защото трябва да признаят, че оставиха да играе - и то с не малко подпиране - един простак, насилник, сексит, че не спазват собствените си првила да отстраняват за насилие, и че Веско не е добър.

О, НЕ! При такъв страхотен скандал те ще се занимават с Юлиян? Изгубиха ме като зрител превключвам на друг канал.

# 1 964
  • София
Да, защо?  #Cussing out
Малеееее, вдигна ми кръвното този... прост, прост, прооооооооооост... простак!

Общи условия

Активация на акаунт