💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 152
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 2 085
Е браво! Уж толкова внимателно гледах и не чух за СМС гласуване. То вярно, че нещо се позамислих, ама..все щях да хвана нещо.
На мен ми се видя, че ще има пак номинационна битка, после веднага почва двубоя. Обаче, може пак да не съм разбрала.
Добрин как се хвана под колелото, а Юлиян скочи и гледа , няма го))
Продължавам да съм за Юли.

# 2 086
  • София
Ох, моля ви се. Веско ще види победа през крив макарон.
Толкова се пазех, пазех, но преди няколко дена разбрах кои били уж тримата финалисти.
Моля, може ли кратко спойлерче... аз не се пазя... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 087
Пускам нещо от Фейса на Игри на Волята, което ме шокира (а вече трудно се шокирам)

Pepa Opreva: Цветелина Туфкова - НЕ Е личност ! Нито ДАМА ! А това , че Веско смята това за НАКАЗАНИЕ отново говори добре за него, защото повечето български мъже го смятат за нещо нормално ! (става дума за АМ)

# 2 088
  • София
Жалби!!! За някакво шоу.
Жалба ще изпратя за нещо истинско.
Да не дава Бог да се налага.

# 2 089
Сега загрявам какво е имал предвид дегенерата Панчев, като е посвещавал седмицата на Март и го е съветвал да гледа. Явно особено се гордее, със себе си, че е дебил. Изживявал се е за мутра под прикритие и е изпълнил омертата. (Между другото по едно време погледът му се промени, все едно хапчетата му са спрели да действат, много психопатско беше).

# 2 090
Скрит текст:
Веско,Юлиян и Добата.

# 2 091
Гордостта предхожда падението/Библейски цитат/ за Веселин.

# 2 092
  • София
Ох, моля ви се. Веско ще види победа през крив макарон.
Толкова се пазех, пазех, но преди няколко дена разбрах кои били уж тримата финалисти.
Моля, може ли кратко спойлерче... аз не се пазя... Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Веско, Добрин и Юлиян са тримата финалисти

fanfanito,
Алекс го каза в края на студиото, че ние зрителите ще определим победителя в първия сезон на Игри на волята.

# 2 093
Аз изпратих жалба и за Веселин, и за коментарното студио. Надявам се, че ще можем да ги засипем с жалби и ще ги накараме да предприемат нещо.

Пиши ми на ЛС как става!

Тук и да се възмущаваме, и да дрънкаме, полза никаква.

# 2 094
Още ли мислите, че Юлиян е лошият в този формат ?

# 2 095
въпросът на е за шоуто. Въпросът е, какъв пример се дава на подрастващите.

Бъди анаболен насилник над жените и ще спечелиш 200 000 лева.
Познавай правилните хора и всичко е тип-топ.

# 2 096
Още ли мислите, че Юлиян е лошият в този формат ?

Не е най-лошият!

Аз имам странното усещане, че Добата ще грабне 200 000 лева.

# 2 097
  • София
Лорде,
редактирай си единия от двата поста, че са един след друг да не те баннат пак, че си ми интересен за четене Simple Smile

напиши: грешка! 2 пост!

# 2 098
Е, това не е истина? как да изтрия дублирания пост сега?
Не иска да се трие. Миналия път помолих модераторите да го изтрият и ме баннаха?

# 2 099
"Един мъж не може да се държи така с една ДАМА" 🤓🤓🤓🥳😆😆😆😆😆😆😆🥳🥳🥳🥳🥳😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Да, един мъж не може да се държи зле с една дама. Но...
Винаги има едно " Но" . Нито Веселин е мъж, нито Ана Мария е дама. Така че, това правило не важи за тях Simple Smile
И защо Ана Мария да не е дама? Това, че е слаба в игрите лош човек ли я прави или нещо? Тя си е най-обикновено момиче. Не заслужава тази гавра.
Не зная дали момичето е добър , или лош човек. За такова твърдение трябва да си имал близки контакти с човека, а и аз не твърдя нищо подобно. Но ако тя беше дама, държанието й спрямо хората ( не визирам Веселин) и отношението им спрямо нейното държание ( като дама) , щеше да е коренно различно. Тя няма стил и висота , простее, наглее,  хитрее, сплетничи и интригантства. Определено не се държи като дама.

Общи условия

Активация на акаунт