💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 131
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 2 190
Момичета и момчета, снощи не можах да гледам епизода, както и студиото... ще си го пусна след малко, макар че след като изгледах промото за понеделник, ме е страх.
На Веско му тече пяна от устата.... много е тъжно това, което се случва. Унизително е. И всички и от предаването ли ще гледат как напада Ана Мария?
И ще го хвалят... да, във фейсбук и на профила му в инста се скъсват да плюят Ана и затова го и оправдават за поведението му. Типично за див селянин балканец, но някои не вярваха, че е такъв.

Какви са тези жалби?  За предаването ли ги пускате?

# 2 191
Сега и аз написах една електронна жалба - какво само ще ги заплашвам, по-добре направо да действам... Дано от СЕМ да реагират бързо, че не остана време.

# 2 192
  • София
Получих го в следващата секунда. Видях, че си проверила и в папка СПАМ. Аз бих повторила изпращането.
До момента нямам нищо в пощата.
Повторих изпращането от друг мейл, стана веднага връщането на тяхното съобщение.
Благодаря! Flowers Maple Leaf

Какви са тези жалби?  За предаването ли ги пускате?
Да.
В сайта на СЕМ има формуляр за жалба: https://www.cem.bg/jalbi.php

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 10:10 от *Джем*

# 2 193
  • Варна
Здравейте,

Вашата жалба е подадена успешно и вече се обработва от администрацията ни. За резултата от извършената проверка и предприетите действия ще бъдете уведомени своевременно.

С най-добри пожелания:
Екип СЕМ

Още една жалба от мен. Не мога дори да коментирам това, което видях снощи! Не ме интересува Веселин или Ана какви са, интересува ме, защо продукцията не предприе никакви действия!

# 2 194
И аз пуснах жалба. Имам доста устата дъщеря, направо се ужасявам какво ще се случи, ако попадне на подобен мъж.

# 2 195
  • София
Оф, аз пък не смея да си пусна промото, страх ме е какви нови висоти ще достигне Господин Тъпанчев.

Не знам дали и двамата на дуел се определят с номинации,  може би последният в игрите (Томас?!) + номиниран от другите...? Но странна комбинация, така или иначе. Ана-Мария къде пак остава?

П.п. И аз подадох жалба, благодаря за линка.

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 10:55 от лято!

# 2 196
Снощи бях много уморена, но и ядосана.
Днес подадох жалбата, преди малко.
Веднага ми изпратиха СМС, но в спам папката.
Потвърдих имейла
Стана много бързо

Здравейте,

Вашата жалба е подадена успешно и вече се обработва от администрацията ни. За резултата от извършената проверка и предприетите действия ще бъдете уведомени своевременно.

С най-добри пожелания:
Екип СЕМ

# 2 197
  • Калгари, Канада
Сега изгледах епизода.
Дам, друго си е държанието на един джентълмен, да застане така гордо с името си и да си предяви правата на господин. Анка даде някакъв отпор милата, ама Томас и Радостина кво стояха и се убеждаваха един друг, че не трябва да се месят. И те кат Пламен, сакън нещо да не им навреди на играта. Как не съзнават, че като свидетели, всяка  ненамеса вече им е навредила.

# 2 198
Не знам колко добра идея е, но наистина се зачудих дали последният епизод не може да бъде качен някъде в интернет, но с придружаващ превод поне на английски за американските му фенове Smiling Imp

# 2 199
Не знам колко добра идея е, но наистина се зачудих дали последният епизод не може да бъде качен някъде в интернет, но с придружаващ превод поне на английски за американските му фенове Smiling Imp
И работодатели!

# 2 200
Джем, дали не бъркаш кода там.
На мен се забави доста, като натиснах изпрати, та няколко пъти цъкнах и се получи. После се пише да се провери в имейла в папка спам (те явно си знаят, че повечето там отиват)
ако си успяла, трябва да влезеш после и да натиснеш линка, който са посочили, после ти изписва, че ще ти обработят сигнала. Веднага ти го пращат имейла и само цъкаш, но трябва да е станала първата стъпка с изпращането и описването на сигнала.
Няма как да не получиш имейл, ако си успяла да го изпратиш. Просто не се е отчело за мен, нещо не си попълнила или си объркала кода. Пробвай пак, ако искаш, но зацикля малко и тряба да изчакаш.

# 2 201
  • Пловдив
Аз пък съжалявам, че няма да има гласуване от участниците, да ги видим що за стока са и те, и кого ще подкрепят след всичко видяно. Толкова похвали са изписвали и изговаряли по негов адрес, но сега като го видяха в натуралния му вид, никой не е взел отношение. Наско се скъса да подиграва АМ в инстаграм тези дни, но за Феско нищо. Явно удобрява, че щеше да я пребие, ако нямаше неудобни свидетели. Колкото и да не я харесват, това не оправдава насилието над нея.

Смс гласуването може да бъде много опорочено. Веселин може наистина да реши да инвестира едни 5-6 хиляди в победата си. Защо не, ако ще вземе 200 хиляди? Даже вече си мисля, че и инстаграм последователите му са купени повечето. На избори, като на избори.

А тези жени, които го подкрепят, са същите, които биха се хванали с някой агресат, защото си въобразяват, че с тях ще е по-различен, понеже са специални, пък другите са си го заслужавали. Само, че не могат да се сетят, че в други ден, те ще са тия "другите".

# 2 202
Благодаря, аз също подадох жалба! Simple Smile

Сега си пускам епизода със страх...вие сте изписали всичко, прочетох повечето мнения, едва ли ще има какво да добавя...

# 2 203
# 2 204
А тези жени, които го подкрепят, са същите, които биха се хванали с някой агресат, защото си въобразяват, че с тях ще е по-различен, понеже са специални, пък другите са си го заслужавали. Само, че не могат да се сетят, че в други ден, те ще са тия "другите".
Да, това ме смути повече от самия Веско. В инста се оформи кратка дискусия, едно момиче обясняваше как на нея не може да й се случи това, защото тя знае качествата си и бля бля... а не се сещат, че в друга ситуация може да е различно? Агресорите винаги втълпяват вина у жертвата, тя винаги си го заслужава, тя трябва да се свие и да мълчи.
Срамувам се да го чета Веско... изобщо не си е дал сметка за нищо, разбира се. Но е по- тъжно да чета в инстаграм, че жени го подкрепят.

Тоя нормален ли е?!
Цитат
Имах желанието да ми изглади ризата за вечеря и да се обръща към мен на Г-н Панчев тя каза добре. Нито съм я псувал нито съм я заплашвал. Тя ако беше казала че няма да го направи аз също щях да бъда ОК, какво мога аз да и направя на нея?

Общи условия

Активация на акаунт