💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 116
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 2 235
Овца! Загуби последните ми капки симпатии току що и Бетито. Ма то що ли не ви повярвах като я хранехте за кръшния налудничав смях за щяло и нещяло...

# 2 236
Не знам колко добра идея е, но наистина се зачудих дали последният епизод не може да бъде качен някъде в интернет, но с придружаващ превод поне на английски за американските му фенове Smiling Imp
И работодатели!

А ти да не мислиш, че панчо за американци работи? Така като го гледаш дали е стигнал
такива висоти 😂

# 2 237
Мен ме притеснява това определяне на победител с СМС.
Никога не вярвам, че е така, защото могат всичко да кажат и няма проверка според мен.
Това и не доказва , кой е най-силен и съобразителен, издържлив и т.н. За мен победител се избира в пряк сблъсък с другия претендент. Тук това няма да видим обаче стана ясно.
Така погледнато феновете на Весо са повече, поне са активни, той и затова пише, мота се, показва се и т.н.
Доби няма фенове, поне видими толкова. Пламен и той.
Юли го харесват хората, оценяват играта му, той направи наистина това предаване, както каза Джаферович. Без него нямаше да е същото. Но..неговите фенове са по форумите да си пишат, дори гледам и няма активност той във фейса, инстаграм (не съм много гледала, но Весо пише, споделя, показва се)
Та си мисля, че хората като цяло са за Юли или дори Добата, но ..победител щом се избира с СМС ще е Весо. То може и безброй гласувания от телефона да имаш, въпрос на желание, при Весо има хора, които ще пуснат по много, а за Юли евентуално по 1. Така мисля и не смятам, че трябва да бъде такъв финалът. Е..ако мъжкаря достигне до финал де.

# 2 238
да, няколко пъти предупредих за това. Не е проблем за Веско десет негови фена да пуснат по сто семеса, а останалите фенове просто да ги "блокират" и само да отчита паричките, но не и гласовете. Знам доста формати в които това е правено.
Реално ако избираха участниците и им бяха показали държането на другарчетата за Веско щяха да гласуват само Март и Томас, Добрин имаше шансове, но при смс-и, нещата не са такива.
Трябва яко да ги погнат от НОВА, Сем и прокуратура, за да размислят дали да го бутат напред.

# 2 239
Аз много рядко чета ФБ страницата на игрите, отдавна съм решил за себе си.че не си струва да се обременявам с простотия.
Сега за около час разгледах и това, което много ме изуми е колко много млади жени (15-25) не виждат проблема в ситуацията, напротив - одобряват я. Това не мога да разбера. Има проблем с възпитанието и ценностната система явно в много семейства.

Това, което тези млади жени не разбират е това, че един насилник има нещо като радар и доста безпогрешно успява да намира жертви. Тези млади жени мислят, че те не са като Ана-Мария и на тях това не може да им се случи. Но грешат. Може. Един насилник може да е прекрасен "джентълмен" в началото на отношенията. Кошмарите започват, когато жертвата се привърже към насилника.

# 2 240
мъжете специално за това предаване бяха подбрани комплексари. Наско и Добрин изглеждаха много не на място - заедно и поотделно.
Извън света на предаването има и нормални мъже. Страшнто е, че н българската жена се внушава, че това е нормалното поведение за мъж. Снощи прочетох точно такъв пост от жена "това е нормалното поведение на българските мъже" и следователно било "нормална реакция" и се вгадих. Не е така. Аз нямам такова поведение, но не се считам да ненормален.  А не е да не съм имал трудно детство-Всичко е въпрос на възпитание.

Според мен не го считат за нормално, а за често срещано, което със сигурност не го прави нормално

Пускам нещо от Фейса на Игри на Волята, което ме шокира (а вече трудно се шокирам)

Pepa Opreva: Цветелина Туфкова - НЕ Е личност ! Нито ДАМА ! А това , че Веско смята това за НАКАЗАНИЕ отново говори добре за него, защото повечето български мъже го смятат за нещо нормално ! *(става дума за АМ)

*почерняването е мое, главните букви - не! - Лорд Сняг

# 2 241
Аз много рядко чета ФБ страницата на игрите, отдавна съм решил за себе си.че не си струва да се обременявам с простотия.
Сега за около час разгледах и това, което много ме изуми е колко много млади жени (15-25) не виждат проблема в ситуацията, напротив - одобряват я. Това не мога да разбера. Има проблем с възпитанието и ценностната система явно в много семейства.

Това, което тези млади жени не разбират е това, че един насилник има нещо като радар и доста безпогрешно успява да намира жертви. Тези млади жени мислят, че те не са като Ана-Мария и на тях това не може да им се случи. Но грешат. Може. Един насилник може да е прекрасен "джентълмен" в началото на отношенията. Кошмара започва, когато жертвата се привърже към насилника.
Ами в заключение на това бих казала, че всеки човек получава такова отношение каквото е позволил и затова си го заслужава тогава!... Само че жертвите не осъзнават, че са жертви!

# 2 242
  • Пловдив
Тъжно ми става като чета коментарите на подкрепящите го в мрежата. Чудя се какви са тия хора, но истината е, че има много озлобени, комплексирани и агресивни хора, които си мечтаят да имат власт над някой и да го мачкат, за да се почувстват силни и значими поне веднъж. Ето такива хора му симпатизират и се припознават в него Sad

# 2 243
  • тук, на мястото си
Не мога да си отговоря на един въпрос - защо Ана-Мария трябваше да бъде наказана? Защото е пратила Веселин на дуел? Ами, че нали той затова е там, да играе, да се състезава. С какво го е застрашила? Досега никой друг не се изказа, че е застрашен, а имаше хора и по два пъти ходиха на елиминации.
Според мен всичко е постановка на продукцията. Горещата тема събира много sms-и, гледаемост, разговори. Няма лоша реклама особено ако ти докарва пари.
Още нещо поради което мисля, че е нагласено - изпратиха близначките. Изведнъж последните две състезания се сетиха, че те са едно и при тяхното отстраняване, хоп, и двата отбора са с по 4 човека.

# 2 244
  • София
Тези аплодиращи Феско особи явно са израсли в подобна среда, не виждат нищо нередно, а и сигурно смятат, че на тях не може да се случи... То, сигурна съм, че и самият господин Тъпанчев не вижда проблем, той явно се гордее с постижението си, нали призоваваше любимия М. да гледа...

Аз на мястото на АМ не знам, честно казано, как бих постъпила. Сигурно би ме било страх да го отрежа рязко, той изглеждаше като че едва се сдържа. Ама и тя глупава, какво ходи да се обясняват едно и също по стълбите.

Би ми се искало да друснат една глоба на продукцията, белким се замислят друг път дали сеир на всяка цена е най-важното.

# 2 245
Не мога да си отговоря на един въпрос - защо Ана-Мария трябваше да бъде наказана? Защото е пратила Веселин на дуел? Ами, че нали той затова е там, да играе, да се състезава. С какво го е застрашила? Досега никой друг не се изказа, че е застрашен, а имаше хора и по два пъти ходиха на елиминации.
Според мен всичко е постановка на продукцията. Горещата тема събира много sms-и, гледаемост, разговори. Няма лоша реклама особено ако ти докарва пари.
Още нещо поради което мисля, че е нагласено - изпратиха близначките. Изведнъж последните две състезания се сетиха, че те са едно и при тяхното отстраняване, хоп, и двата отбора са с по 4 човека.

пак казвам реакцията на МАшиниста за мен бе едно към едно с тази на Георги, с тази разлика, че тогава основният "предател" бе Юлиян, здрав и силен мъж и той не посмя да тръгне на физическа саморазправа с него. ОСвен това отпадна безславно, въпреки грозните закани. Докато тук Машиниста се върна с приповдигнато самочувствие на шампион, защото бе бил една жена и с убеждението, че е много по-силен от "предателката" Ана Мария

АЗ пак казвам - на мястото на АМ щях да използвам момента, да го провокирам до краен предел, да ме блъсне в гърдите или да ми удари шамар (нямаше да е трудно) - той бе пиян - после щат , не щат трябваше да го изгонят за физическа агресия.

за въпросът не е дали АМ заслужаваше да стигне дотук. За мен аспектите са два:
1 - Кой е Машиниста, че да определя наказания?
2 - защо  счита, че някой нещо му длъжен?

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 13:14 от Лорд Сняг

# 2 246
Скрит текст:
Тези аплодиращи Феско особи явно са израсли в подобна среда, не виждат нищо нередно, а и сигурно смятат, че на тях не може да се случи...
То, сигурна съм, че и самият господин Тъпанчев не вижда проблем, той явно се гордее с постижението си, нали призоваваше любимия М. да гледа...
Скрит текст:
Аз на мястото на АМ не знам, честно казано, как бих постъпила. Сигурно би ме било страх да го отрежа рязко, той изглеждаше като че едва се сдържа. Ама и тя глупава, какво ходи да се обясняват едно и също по стълбите.

Би ми се искало да друснат една глоба на продукцията, белким се замислят друг път дали сеир на всяка цена е най-важното.

Същото си мислех и аз. Пълният идиот се гордее с поведението си - подкани Март да гледа "геройството му". Призова фенчетата си да гледат епизодите, защото за него унижението на едно момиче е "шоу"... 🤢🤢🤢

# 2 247
Роберта тотално ми падна в очите. Овца отвсякъде. И аз не повярвах, когато всички я коментираха и оплюваха за смеха...  долнопробно.

# 2 248
  • Другата България
Аз мисля, че ако обектът на Весковото отношение не беше Ана-Мария, същия щеше да събере много повече отрицателно отношение и коментари навсякъде из мрежата. Може да ви звучи парадоксално, но е така според мен. От седмици чета, масово, много, ама наистина много хора пишат против Анка. И то защото е слаб състезател, а е стигнала дотук. Което също е парадоксално, поне за мен. Значи от една страна трябва само силни състезатели, доказали се в игрите да вървят напред и да са на финал. Но ето на, когато там са Юлиян и Пламен, същите пък не са достойни, защото не са добри хора. Снощи го чух в студиото. Така и с Анка. Тя може да не е лош човек, но е мразена, защото е лош състезател. И се получава колелото, от което няма излизане. Та затова Веселин е оправдаван от жени, защото същите жени не харесват Анито само защото е на финал, а други жени, по-добри състезателки вече са си в къщи. Всеки друг обект на Весковата агресия щеше да е посрещнат по различен начин, поне според мен.

# 2 249
Аз мисля, че ако обектът на Весковото отношение не беше Ана-Мария, същия щеше да събере много повече отрицателно отношение и коментари навсякъде из мрежата. Може да ви звучи парадоксално, но е така според мен. От седмици чета, масово, много, ама наистина много хора пишат против Анка. И то защото е слаб състезател, а е стигнала дотук. Което също е парадоксално, поне за мен. Значи от една страна трябва само силни състезатели, доказали се в игрите да вървят напред и да са на финал. Но ета на, когато там са Юлиян и Пламен, същите пък не са достойни, защото не са добри хора. Снощи го чух в студиото. Така и с Анка. Тя може да не е лош човек, но е мразена, защото е лош състезател. И се получава колелото, от което няма излизане. Та затова Веселин е оправдаван от жени, защото същите жени не харесват Анито само защото е на финал, а други жени, по-добри състезателки вече са си в къщи. Всеки друг обект на Весковата агресия щеше да е посрещнат по различен начин, поне според мен.
Аз съм напълно съгласна. Но нима Веско ще се измъкне от всичко това? Няма да има смисъл и жалбата, няма да му кажат нищо и в студиото и накрая ще му стиснат ръката?
Има разлика да я обижда като състезател, но унижението на личността е различно нещо. А самият той как не се чувства унизен? За мен е унизително преди всичко за самия човек да унижава друг... просто не е достойно. Слушам Радостина.. права е, но нищо не казва, за да не го отнесе и тя... явно и Томас............
Могат проссто да му кажат да спре вече най-малкото и че е излишно. Гнусно ми е да го гледам

Общи условия

Активация на акаунт