💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 185
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 2 250
И на Томас му беше кофти да гледа, но може и него да го е било страх.. Мисля че спомена, че му е казал няколко пъти да спре.  Нещо мънкаше на края като че ли.

# 2 251
  • Другата България
Скрит текст:
Аз мисля, че ако обектът на Весковото отношение не беше Ана-Мария, същия щеше да събере много повече отрицателно отношение и коментари навсякъде из мрежата. Може да ви звучи парадоксално, но е така според мен. От седмици чета, масово, много, ама наистина много хора пишат против Анка. И то защото е слаб състезател, а е стигнала дотук. Което също е парадоксално, поне за мен. Значи от една страна трябва само силни състезатели, доказали се в игрите да вървят напред и да са на финал. Но ета на, когато там са Юлиян и Пламен, същите пък не са достойни, защото не са добри хора. Снощи го чух в студиото. Така и с Анка. Тя може да не е лош човек, но е мразена, защото е лош състезател. И се получава колелото, от което няма излизане. Та затова Веселин е оправдаван от жени, защото същите жени не харесват Анито само защото е на финал, а други жени, по-добри състезателки вече са си в къщи. Всеки друг обект на Весковата агресия щеше да е посрещнат по различен начин, поне според мен.
Аз съм напълно съгласна. Но нима Веско ще се измъкне от всичко това? Няма да има смисъл и жалбата, няма да му кажат нищо и в студиото и накрая ще му стиснат ръката?
Има разлика да я обижда като състезател, но унижението на личността е различно нещо. А самият той как не се чувства унизен? За мен е унизително преди всичко за самия човек да унижава друг... просто не е достойно. Слушам Радостина.. права е, но нищо не казва, за да не го отнесе и тя... явно и Томас............
Могат проссто да му кажат да спре вече най-малкото и че е излишно. Гнусно ми е да го гледам
Не знам дали ще се измъкне, по-точно какво имаш предвид под измъкване. Аз коментирам реакциите на хората-в мрежата, в темата, в студиото, мен ме вълнува вече само и единствено последната седмица и финала, и това ще коментирам. На който финал знам, че Веско ще е аут. Затова за него просто повече нищо няма да пиша, защото няма смисъл. Веско е пътник, дали от игра, дали от СМС-и, но е пътник.

# 2 252
А да са чули за олимпийския принцип? Знаят ли изобщо какво е спортсменство? Какво ли питам и аз... Нищо не знаят тия хора! То да речеш, че Весо е газил във всички битки, че е печелил безусловно, че всичките му противници са били яки и силни мъже, които е победил с чест, а то...

# 2 253
  • Другата България
А да са чули за олимпийския принцип? Знаят ли изобщо какво е спортсменство? Какво ли питам и аз... Нищо не знаят тия хора! То да речеш, че Весо е газил във всички битки, че е печелил безусловно, че всичките му противници са били яки и селни мъже, които е победил с чест, а то...
Именно, именно. Hug

# 2 254
  • София
Аз пък си мисля че АМ ако беше приела на шега всичко нямаше да изглежда по този начин Ако бях на нейно място щях с усмивка да кажа "Ок Г-н Панчев давай ризата" и с ирония цяла вечер Веско щеше да се срине

# 2 255
  • тук, на мястото си
А аз спокойно бих му ударила една псувня.

# 2 256
  • София
Това, което аз всъщност недоумявам е, как психолозите на формата не са го надушили Веско. Сега като се усетя и върна назад, че неговото поведение през цялото време си е било типичното за насилник. Като се започне от позицията му в племето (харизматичен, лидер, мъжкар), мине се през всичките му сексистки коментари, та се стигне до розата към Роберта. Както казах - типичното начално поведение на прикрития насилник.
Та да, чуденето ми е как, по дяволите, са го допуснали този човек до формата и що са психолози са там?!? Или за тях е бил по-важен рейтинга, както обикновенно Rage

# 2 257
  • Другата България
Снощи близначките казаха отново нещо вярно-Ана няма себеуважение. Това на първо място. На второ-уплаши се, то си пролича. Не очакваше подобно нещо, не знаеше как да реагира. Явно за първи път се сблъсква с такъв примат /по Смайли/. На трето-пълното овчедушие и бездушие на Радостина и Томас, това, че поне един не застана на нейна страна. Ако Радостина го беше направила, Анка щеше да е малко по-уверена. И на последно място-много е млада. Дано няма повече срещи с такова отношение в живота, пролича си, че ѝ е за първи път. И някак не можа да ми стане приятно от това, че пак излязох права и да си кажа любимото ми "аз казах ли ти, момиче?"-за това, че беше супердупер доволна от факта, че се маха от гадните тракийци и попада при галантните джентълмени. Надявам се да си е научила урока.
Това, което аз всъщност недоумявам е, как психолозите на формата не са го надушили Веско. Сега като се усетя и върна назад, че неговото поведение през цялото време си е било типичното за насилник. Като се започне от позицията му в племето (харизматичен, лидер, мъжкар), мине се през всичките му сексистки коментари, та се стигне до розата към Роберта. Както казах - типичното начално поведение на прикрития насилник.
Та да, чуденето ми е как, по дяволите, са го допуснали този човек до формата и що са психолози са там?!? Или за тях е бил по-важен рейтинга, както обикновенно Rage
Ама ние тук го надушихме още отначало. Е, имаше харесващи го, но никой не може да излъже бг мамите, дори и един виден американски "герой". Mr. Green

# 2 258
Аз пък ако бях, щяха първо мен да изгонят. За удар с ютия в главата... В трети клас имах забележка в бележника и там пишеше "Бие децата с метла!"... Защо ли? Защото на едно момче не му хареса, че не му подсказах и ми каза "вещица". Ми аз отнесох забележка, а той няколко метли по главата... 😈
Скрит текст:
Дълги години след това бяхме близки приятели, дори семействата ни, докато в еден момент жена му не му забрани да общува с мен. По какви причини - до днес не е известно нито на мен, нито на ММ. Сигурно, защото се възмутих, че тя доведе любовника си и майка му и баща му в къщата им на гости, и бяха посрещнати с особени почести, а моят приятел ми рева от унижение на рамото тогава. Но пък този човек се оказа пълен чехъл впоследствие... Та си заслужава жената!

# 2 259
Аз пък си мисля че АМ ако беше приела на шега всичко нямаше да изглежда по този начин Ако бях на нейно място щях с усмивка да кажа "Ок Г-н Панчев давай ризата" и с ирония цяла вечер Веско щеше да се срине

след което задържа ютията по-дълго време и изгаря хубавата ризка. Подава му я и му казва, ето и за това не ставам.

Аз мисля, че ако обектът на Весковото отношение не беше Ана-Мария, същия щеше да събере много повече отрицателно отношение и коментари навсякъде из мрежата.

Да, съгласен съм.
Но от всички 23 участника според мен никой друг не би му изгладил ризата, всеки от останалите от каста би проявил характер ( само за Бояна се колебая ).

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 13:44 от Bengun

# 2 260
  • тук, на мястото си
Не съм на страната на Ана-Мария, не я харесвам. Тя  беше 3 месеца без свое собствено мнение,  силно до Радостина като кученце,  правеше каквото и нареди  каката. Не е човек, който ще се опълчи директно на някой. И все пак я харесвам повече в сравнение с Веселин.
Мисля, че Томас е мъжкия вариант на АМ.

# 2 261
Хората са различни, едни са по-лабилни психически, други умеят да се защитават, трети (не)разбират от хумор... така отново се търси вината у жертвата. Аз лично бих се разплакала и ще си тръгна оттам. Не ме интерсува нищо, никакви пари, нищо.

Merri, под измъкне имам предвид, че той самият ще се почувства оправдан за поведението си, защото Ана Мария е слаб играч, че никой няма да му потърси реална сметка за нищо. Да, хората го обвиняват, но и доста го защитават в социалните мрежи.
Останала съм с впечатленето, че тук в България всякакви агресори и насилници се измъкват безнаказано наистина. Ако беше това в Щатите с тая ризка.. щяха да го съдят до дупка. Още по време на предаването някоя адвокатка щеше да се обади на Ана Мария.

# 2 262
  • София
Скрит текст:
Снощи близначките казаха отново нещо вярно-Ана няма себеуважение. Това на първо място. На второ-уплаши се, то си пролича. Не очакваше подобно нещо, не знаеше как да реагира. Явно за първи път се сблъсква с такъв примат /по Смайли/. На трето-пълното овчедушие и бездушие на Радостина и Томас, това, че поне един не застана на нейна страна. Ако Радостина го беше направила, Анка щеше да е малко по-уверена. И на последно място-много е млада. Дано няма повече срещи с такова отношение в живота, пролича си, че ѝ е за първи път. И някак не можа да ми стане приятно от това, че пак излязох права и да си кажа любимото ми "аз казах ли ти, момиче?"-за това, че беше супердупер доволна от факта, че се маха от гадните тракийци и попада при галантните джентълмени. Надявам се да си е научила урока.
Ама ние тук го надушихме още отначало. Е, имаше харесващи го, но никой не може да излъже бг мамите, дори и един виден американски "герой". Mr. Green
Е да де, но ние повече го нарочихме за сексист и селски бек, не толкова за насилник ... Но да, дори това е странно - как ние го надушихме, а те не ....

# 2 263
Това, което аз всъщност недоумявам е, как психолозите на формата не са го надушили Веско. Сега като се усетя и върна назад, че неговото поведение през цялото време си е било типичното за насилник. Като се започне от позицията му в племето (харизматичен, лидер, мъжкар), мине се през всичките му сексистки прояви, та се стигне до розата към Роберта. Както казах - типичното начално поведение на прикрития насилник.

Според мен психолозите много добре са го надушили всъщност, както и много съфорумки тук. Знаели са, че извадят ли го от зоната му на комфорт, насилническото му Аз ще се покаже и го използваха, за да си направят шоуто на гърба на безсилната да се защити Ана Мария за съжаление. Още ми става мъчно за нея между другото, като си спомня неприкрития страх в очите и.

# 2 264
И от къде се намериха толкова фенки На панчо в мрежите, след като тук освен леля Дора от другия вход, друга не е писала за сега? Дали са истински профили?

Общи условия

Активация на акаунт