💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 093
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 2 310
Коментари все от жени...по път съм и не мога да скрия имената им, но така или иначе са публични постове в инстаграм

# 2 311
  • Испания
Аз много рядко чета ФБ страницата на игрите, отдавна съм решил за себе си.че не си струва да се обременявам с простотия.
Сега за около час разгледах и това, което много ме изуми е колко много млади жени (15-25) не виждат проблема в ситуацията, напротив - одобряват я. Това не мога да разбера. Има проблем с възпитанието и ценностната система явно в много семейства.

Това, което тези млади жени не разбират е това, че един насилник има нещо като радар и доста безпогрешно успява да намира жертви. Тези млади жени мислят, че те не са като Ана-Мария и на тях това не може да им се случи. Но грешат. Може. Един насилник може да е прекрасен "джентълмен" в началото на отношенията. Кошмарите започват, когато жертвата се привърже към насилника.

...и започват да пускат едни теми в подфорума "Семейни отношения" на БГ-мамма.

По въпроса с жалбите- снощи действахме емоционално. Печалившата стратегия беше да напишем един и същи текст, който всеки желаещ да копира и изпрати от свое име. Мисля,че щеше да е много по-ясно заявено срещу какво и защо реагираме

Един и същ текст, подписана от различни хора, мога да те уверя, че никой не би приел за нещо сериозно.

# 2 312
  • Пловдив
От 5 минути не мога да спра да се смея с това видео на Рапунцел

https://www.instagram.com/p/B5fZWr0lmRx/

Лелеее, какъв жребец JoyJoy Ама защо я придържа тая кърпа, по-ефективно щеше да е сама да си се държи на нещо Laughing Trollface

# 2 313

Ама това секси ли трябва да е JoyJoyJoy

# 2 314
Аз няма да коментирам поведението на Панчев.Остави ме без думи,пък и всичко сте казали.Този съвсем ще "избеснее"като отпадне Томас,а АМ остане в играта.

# 2 315
  • Козлодуй
Аз пък се чудя на г-н ПЪнчев като каже че си е изградил име в това племе - къде му е племето то един Томас племе не прави Simple Smile Колкото той и Томас са племе толкова и Ана-Мария и Радостина са племе и защо Радостина не защити протежето си? То хубаво че Ана-Мария е слаба и се прикрепя към по-силните но защото не се държаха двете. Изобщо никой не се сети да опонира на Веско по тази линия - къде е племето пред което е  изградил име? Simple Smile

# 2 316
  • Sunshine state
И аз драснах една жалба, защото ме е яд на продуцентите и наистина искам да ги санкционират. Прекалиха с глупостите просто.

# 2 317
  • Варна

На мен ми е унизително, обидно и ме боли. Едно заради това, което аз видях. И друго, че същото това го гледа и синът ми.

Много по-болезнено ще ви бъде ако един ден синът ви зависи от някоя като анка, с нейните качества. Бих ги изброила, но самата тя не успя.

Ами то пък егати и синът ще е, ако му се налага да зависи от хора с качества като нейните. Така, че по-скоро да си вадим изводи що за синче имаме, а не изводи за тези, от които евентуално ще зависи синковецът..... нали....

# 2 318
  • София
Какъв четвърти финалист?  Shocked
Трима малко ли са? Или това е хрумка на Тупарев в момента? Нали цял сезон уж били трима финалистите, а сега щяло и четвърти да има, чакай да се застраховаме.  ooooh!
Пълен провал е регламента и всичко.
Трябваше да има трима финалисти, финална игра от която да отпадне един от тях и накрая да има вот от зрителите, щом не може без последното.
Ама дайте да направим и пет финалисти, що не? Така олекват първите клаисирали се за финала, а и се дава шанс за прекално много плява.
Дано Пламен да е този четвъртия, но за мен това е съшивано с бели конци и излагация.

# 2 319
# 2 320
И аз драснах една жалба, защото ме е яд на продуцентите и наистина искам да ги санкционират. Прекалиха с глупостите просто.
Да, точно продуцентите са за санкция! Текстът трябваше да е основно насочен към продукцията, защото СЕМ не могат да санкционират участник в продукция заради това, че е тъпанар, както някой по-назад публикува текста на жалбата си... Могат да санкционират и телевизията, която излъчва това.

Как па не респект на тия кокошки! Сети се и Юлиян да ги възхвалява, айде, нема нужда.

# 2 321
  • София

Боже, какъв палячо! Това видео е даже още по-смехотворно и нелепо от онази тренировка с пистолета.  tooth Joy

# 2 322
SmileyДано в понеделник сутринта тези от СЕМ да са затрупани с жалбите.

PURE, как можа да не предупредиш да внимаваме, сега как да забравя видяното FlushedSmiley

# 2 323
Ох, забравих Тарзан. У-жас! Тъпо, тъпо, та вдлъбнато! Розовата кърпичка е баш подходяща за 🌈...
Ако беше паднала, щеше да е още по-смешно. 😁😆

# 2 324
  • Испания
Да, точно продуцентите са за санкция! Текстът трябваше да е основно насочен към продукцията, защото СЕМ не могат да санкционират участник в продукция заради това, че е тъпанар, както някой по-назад публикува текста на жалбата си... Могат да санкционират и телевизията, която излъчва това.

Как па не респект на тия кокошки! Сети се и Юлиян да ги възхвалява, айде, нема нужда.

Това, което писах, точно е насочено към вината на продуцентите и телевизията, излъчваща това съдържание на епизода и не само на този епизод. СЕМ няма никакво отношение към участниците.

Юлиян обърна палачинката, като видя накъде духа вятърът. Къде отиде адмирацията му към големия мъж?

Общи условия

Активация на акаунт