Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Кой искате да отпадне?

Опции:

# 2 505
 • Мнения: 3 515
Вярно, че има разлика между домашно насилие и телевизионен формат.
Това, което Весо направи обаче беше обмислено, планирано и дори обявено предварително и посветено на Март, не го забравяйте. За него това е нормално и не е само състояние на афект.
Тези хора от телевизионно предаване не са извънземни. Те имат приятелки, съпруги, дъщери. Дори е по-страшно, защото тук поне е видимо и се показа, а в семейството се покрива и търпи с години, защото "какво ще кажат хората" и "всички ще ме сочат с пръст". Жените не могат да се защитят, дори и да са психически устойчиви и решителни. Просто сме друго тесто.(повечето)

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 10:54 от fanfanito

# 2 506
 • Испания
 • Мнения: 24 401
От промото става ясно, че в понеделник ще продължават да ни излъчват скандала от петък. Анаболът държи вече изгладената риза.Ана-Мария ако реши да го съди, има повече от доказателство - видео, а той какво се оправдава в Туитър, няма никакво значение.

# 2 507
 • София
 • Мнения: 6 360
Ще го съди ама на 30 февруари Stuck Out Tongue Winking Eye
След толкова изгледани ББ не вярвам на евтини манипулации.

# 2 508
 • Мнения: 16 604
Сексуален тормоз не означава само сексуално насилие, образовайте се малко: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%83%D0% … D0%BC%D0%BE%D0%B7

Забележете, че и "прекалено фамилиарничене" също е част от нещата, които се включват в сексуалния тормоз.

# 2 509
 • Мнения: 337
А бе на големия мъж Феско мъката по Март ли му е замъглила оскъдния мозък, та не може да съобрази  какви ги върши по телевизията? За какво толкоз обиколки и ухажвания пост фактум, като се изложи с гръм и трясък?!
Имах чувството, че А му се е опънала Ана-Мария, А й е отпрал някой шамар. :flush
Защото не беше гледал излъчения епизод и не е знаел как ще се представи от продукцията и как ще се приеме от аудиторията. Бас ловя, че до последно си е мислил, че поведението му е мнооого яко, и му е дошло като гръм от ясно небе това неодобрение.

# 2 510
 • Испания
 • Мнения: 24 401
Близначките са в "Събуди се".

Забравиха да споменат Юлиян. За три минути успяха да споменат с ирония Добрин и Ана-Мария.

# 2 511
 • София
 • Мнения: 4 503
Смятам,че това е ''брилянтно'' режисирана сценка...Нито Анабол мен, нито Миланската скала имат шанс да спечелят формата...но що пък срещу една "утешителна'' награда да не разиграят един етюд... Зер Истанбулската конвенция периодично ни я бутат под носа..Добре,че имаме решение на Конституционния съд = на закон и еврогейовете не могат да ни пипнат....Мдаммм!
Айдее, патрЕотите  и в тази тема ни налазиха...  ooooh!
И този патрЕот конкретно, във всяка тема поне по-веднъж /най-малко/ не пропуска да развее байрака на внушението. Поне да беше наясно с това, за което пищи... Rolling Eyes  Аман!!!

Да патрИот съм! Това да не е да е порок??? 
Да не би пишещите в тази тема да са глупаци дето чакат някой нещо да им ВНУШИ  ????
И art deco ли е тази, която  '' да развее байрака на внушението'' кой с какво е/не е '' наясно с това, за което пищи''
Наздраве и весели празници!!!!!!:hibiscus:Flowers HibiscusFlowers Hibiscus
Обезценихте понятията патриот и патриотизъм до степен, че и вие самите се срамувате от тях и вече се наричате родолюбци! Сега ще се погаврите още няколко години и с него, та човек да се срамува да се нарече и такъв.
И това, че повечето българи не се тупаме в гърдите и не словоблудстваме за щяло и нещяло, не ни прави по-малко патриоти, дори съм сигурна, че между нас има такива, които са направили повече за България, от всякакви динковци и перовци.

* Поднасям извинение за офтопика,  предизвикан от съфорумката, но ми писна във всяка тема /ни в клин, ни в ръкав/, да проповядва политическите си възгледи! Има си място и време за това!

# 2 512
 • Мнения: 69
Близначките са в "Събуди се".

Забравиха да споменат Юлиян. За три минути успяха да споменат с ирония Добрин и Ана-Мария.


Малко встрани от темата, но и не съвсем - едно предаване дава хляб на още пет, всичко е една добре смазана машина...
А и също така едва ли продуцентите не са усетили настроенията вече и в същото време наливат масло в огъня с промотата, сигурен съм че всичко е съгласувано вече с правния и финансов отдели.

# 2 513
 • Испания
 • Мнения: 24 401
НОВА ТЕМА: https://www.bg-mamma.com/?topic=1160018.new#new

# 2 514
 • Sofia
 • Мнения: 575
Откъде тръгнахме и докъде стигнахме...  Истината, поне за мен е много проста (Тъпанчев, както и Юлиян са доста комплексирани хора). Откъде са им комплексите е друга тема..... Ако ги нямаха, нито единият (с кухите мускули) щеше да изглеждаше по този начин, нито другият щеше да е толкова арогантен, груб и безпардонен. Същото важи и за Арията. И тук нямат място никакви конвенции. В никакъв случай не оправдавам поведението както на Тъпанчев, така и на Юлиан. Комплексите са гадно нещо, уж всички знаем, че трябва да се борим с тях и да ги преодоляваме, но колко от нас успяват наистина да го направят!

# 2 515

Общи условия

Активация на акаунт