Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 28 040
  • 964
  •   1
Отговори
# 285
Аз ходя винаги с рулетка, на ключодържателя ми е, щото хората действително не познават мерките.
Никога не съм се замисляла как ме приемат, отклонявам и дотам. Обаче тъпото е, че аз халка не нося, но някои от тях определено.
Допел, ан така, мощност да има.
До колко мери рулетката, че има и такива до 10см ...  Simple Smile

# 286
До 2 метра, бе, мен. Няма си играя на дребно.

# 287

Моичкит работи в същата фирма, на по-висока позиция, но не ми е на мен пряк началник.  Просто беше наблизо в този момент. Той се залепи за мен. 

Ти си го каза, сладурано!

Твоичкият работел в същата фирма на по-висока позиция.

Ясна ти е работата! Още ли си говорим?

Той ти осигурява хляб, пък ти, като младо гадженеце - на тях осигуряваш доволни клиенти. При това на 4 езика - УАУ!

Ама да не ми е уредил той работата случайно? Запознахме се на работа, бяхме колеги. В последствие го повишиха. Има си качества човека.

Иначе, благодаря Ви, че ме намирате за сладка.

Наистина, добре, че са мъжете в живота ми... или тати -  за да имам работа!

# 288

Оххх, и тук ми намирисва на недостижими критерии ...  Smiley

Тайничка, моля те, спри да се дъвчеш с Тайра!
Аз и се възхищавам на търпението да ти отговаря спокойно и културно, аз надали бих устискал Flushed

# 289

Внимавай с наглите наематели, Тайра!

# 290
Joy Чакай аз още списък не съм съставила, трябва ми тетрадка някаква, а нямам.

# 291

Тайничка, моля те, спри да се дъвчеш с Тайра!
Аз и се възхищавам на търпението да ти отговаря спокойно и културно, аз надали бих устискал Flushed

На мен ми е ясен нейният случай... Не се трогвам. Даже мисля да я провокирам.

Внимавай с наглите наематели, Тайра!

Какви наематели? Не разбра ли, че имам критерии... Трябва мъжът да има минимум едно собствено жилище.

# 292
... Даже мисля да я провокирам.

Ех и ти! Тъкмо те похвалих...

Евенце, добре, че свършвам работа след 2 часа, че повече критерии не мога понесе . Smile

# 293
  • Sofia
1. На какви качества у жената бихте държали в такъв случай?
2. С каква жена задължително не бихте били?
3. С каква на възраст жена щяхте да си подхождате най-много (примерна долна/горна граница като години)?
4. Ако сте мъж със средна фигура и спортувате умерено, щяхте ли да бъдете с жена с изявено наднормено тегло, която е безотговорна към хранителния си режим и не желае да полага грижи за влизане в добра форма?
5. Ако жената има дете/деца? Ще се чувствате ли добре, ако основните грижи и време са насочени към жената и детето, а вие (мъжът) трябва да сте на по-заден план? Или ще държите да е равнопоставена на вас, т.е. да няма деца и заедно да си направите такова/такива?
6. Бидейки мъж с очаквания/изисквания към жената, редно ли е и вие да предложите същите качества, каквито желаете да притежава жената?
Не съм изчела цялата тема, отговарям на първия пост.
1. Това може да прецени само човек сам за себе си. За един външността и тоалетите са най-важни, за друг образованието и интелекта, за трети - парите. Само ти знаеш кое ти е важно. По този въпрос мога само да кажа - не прави големи компромиси с това, което ти е важно. От личен опит. Ако например ти самият си интелектуалец, обичаш да водиш интелектуални спорове и харесаш много красива, но глупава жена без образование - не се жени за нея. Може да ти е супер интересно първите 2-3-5 год, но в един момент пеперудите се изчерпват и ако няма какво да ги замести става лошо.
2. С жена която ме лъже. Всичко друго мога да приема, ако преценя че си заслужава, но няма ли доверие, такава връзка не струва.
3. Също зависи от вкусовете на конкретния човек. Ако е властен, по-добре по-млада. Ако е инфантилен и иска някой да се грижи за него, по-добре по-възрастна. Няма правила.
4. Много зависи колко ти е важен външният вид. Ако ти е важен, по-добре не се насилвай. Щом ти самият полагаш усилия и спортуваш явно ти е важен. Разбира се, хората се променят е гаранция няма никога, че няма да качиш или свалиш 30 кг, но при жена, която дори не заявява желание да положи усилия е малко вероятно нещата да се променят драстично.
5. За мен всичко зависи от самото дете. Даже не от това колко е голямо, а какво е по характер. Ако детето е приемливо, не ме тормози, не създава някакви страшни проблеми, бих го приела. Дори повече от 1 дете. Но това е за мен, защото обичам деца и не ми пречи да се грижа за тях. Дали ти обичаш сам трябва да решиш. И пак - зависи от детето и от отношението на майката към него. Има деца, които спокойно могат да съсипят всяка връзка. Както и майки.
6. Абсолютно е редно. Задължително е даже. Не може ти да си дебел, а да искаш жената да е перфектна. Не може ти да изневеряваш, а да изискваш вярност. Трябва да има справедливост. Което не значи, че човек не трябва да има стремежи и да търси нещо по-добро от себе си. Не ме разбирай погрешно. Но не може да го изискваш задължително. Дали другият ще направи компромис и ще ти го даде той си решава.

# 294
  • София

5. За мен всичко зависи от самото дете. Даже не от това колко е голямо, а какво е по характер. Ако детето е приемливо, не ме тормози, не създава някакви страшни проблеми, бих го приела. Дори повече от 1 дете. Но това е за мен, защото обичам деца и не ми пречи да се грижа за тях. Дали ти обичаш сам трябва да решиш. И пак - зависи от детето и от отношението на майката към него. Има деца, които спокойно могат да съсипят всяка връзка. Както и майки.

Hands Clap

Бих добавила, че ако мъжът обича жената, той обичайно приема и детето. Това не означава, че може и трябва да изтърпи дете с труден характер. Но ако има разбирателство с майката, баланс в отношенията и с детето/ децата може да се постигне. Това от опит!

# 295

Всички гледате външния вид, ама само Тайра е повърхностна, защото не харесва Наполеон.

Според мъжете, само те могат да имат претенции за външен вид.
Ама ако жена има....аууу ужас, каква повърхностна вещица е  Joy

# 296
Принципно съм забелязала от обкръжението ми, че един влюбен мъж прави много повече компромиси във връзка с височина, тегло, цялостен изглед и всичкото ала-бала дето се пише тука, отколкото жена би направила.
Мъж на 40 би трябвало отдавна да има осъзната преценка какво точно търси, какво се предлага и какво всъщност ще намери. Тия дългите списъци всеки може да си ги напляска и бленува, но ако наистина вярва че ще му съвпаднат точките една по една, че дори и с бонус, то това си е чиста инфантилност.

# 297
Двете ми любимки tainichika и Tyra са в горещ спор и подклаждат въображението ми  Heart Eyes Relaxed
Аз съм 184 и ще угодя на двете
Скрит текст:
заедно Smiling Imp
.

# 298
Принципно съм забелязала от обкръжението ми, че един влюбен мъж прави много повече компромиси във връзка с височина, тегло, цялостен изглед и всичкото ала-бала дето се пише тука, отколкото жена би направила.
Мъж на 40 би трябвало отдавна да има осъзната преценка какво точно търси, какво се предлага и какво всъщност ще намери. Тия дългите списъци всеки може да си ги напляска и бленува, но ако наистина вярва че ще му съвпаднат точките една по една, че дори и с бонус, то това си е чиста инфантилност.

Съгласна съм.

Двете ми любимки tainichika и Tyra са в горещ спор и подклаждат въображението ми  Heart Eyes Relaxed
Скрит текст:
заедно Smiling Imp
.

Заедно, НЕ! Как ще го изтърпя това мрънкало, освен във форума и в леглото ми...

# 299
Скрит текст:
Скрит текст:
заедно Smiling Imp
.

Аз съм ти кака, братане. А Тайра - нека ме провокира... колкото си иска. Нещо ме е набелязала и тя.

Общи условия

Активация на акаунт