Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 28 540
  • 964
  •   1
Отговори
# 300
Скрит текст:
Двете ми любимки tainichika и Tyra са в горещ спор и подклаждат въображението ми  Heart Eyes Relaxed
Аз съм 184 и ще угодя на двете
Скрит текст:
заедно Smiling Imp
.

Аз съм ти кака, братане. А Тайра - нека ме провокира... колкото си иска. Нещо ме е набелязала и тя.

Аз теб ли набелязах? Laughing

# 301
Такава, с която се разбираш и ти е кеф да съжителстваш.

# 302
Тайничка, не ви е голяма разликата в годините, няма да го спре... Smiling Imp

# 303

Тъкмо да го уплаша, ти го подстрекаваш. Tired Face

# 304
  • Пловдив
Скрит текст:

Тъкмо да го уплаша, ти го подстрекаваш. Tired Face
Мъжете трудно се плашат от какички*. От личен опит зная. Sweat Smile

Скрит текст:
* стига да са привлекателни и разбрани

# 305
Когато кака ви беше Кака, каква КАКА бешеее.... Sweat Smile

# 306
Абе не знам защо, ама напоследък мъжете на 30-40 години масово си падат по какички.

# 307
Абе не знам защо, ама напоследък мъжете на 30-40 години масово си падат по какички.
Оля, това го казваш като ощетена или като доволна от факта?  Smile

# 308
Оля, това го казваш като ощетена или като доволна от факта?  Smile

Хваля се! :mask

# 309
Браво! Дай Боже всекиму!
Упс! В случай, че жената чете - без мен, де Smile

# 310
Ако бях мъж, щях да търся привлекателна ЗА МЕН, умна, разбрана жена, със сходен стил на живот. За децата - зависи дали самият аз на тази възраст имам такива и дали искам (още). Това ще определи и възрастта на жената до +/- 5-6 години спрямо моята. За килограмите - имам примери на много пълни жени, които имат страхотни семейства и са обожавани с право от слабите си мъже. Струва ми се доста повърхностно това с гледането на глезени, ръст, ушни миди и т.н. в темата:) Важното е човекът да ми допада цялостно, не да е като изваден от списание.

# 311
Браво! Дай Боже всекиму!
Не с малки букви, с ОГРОМНИ трябваше да го напишеш. Ама и на това ли трябва ви учим, еее аман.

# 312
Браво! Дай Боже всекиму!
Не с малки букви, с ОГРОМНИ трябваше да го напишеш. Ама и на това ли трябва ви учим, еее аман.

Права си - подредбата трябваше да е обратна Simple Smile

# 313
  • Пловдив
  Относно годините, странното е, че когато бях на 37-38, две умни и хубави жени съответно на 22 и 24 години проявяваха интерес към мен, но аз считах разликата помежду ни за твърде голяма. За мен такава разлика не е проблем, но допускам, че ако една млада жена в настоящия момент би се чувствала добре с даден по-голям мъж, то след 5-10-15 години може да разсъждава по съвсем различен начин (например жената да стане на 35 години, а той на 50). Тогава на много жени им се иска някой на сходна възраст или по-малък.

# 314
На кака здравословното Пиронче, на теб явно умни и хубави не са ти фетиш, щом и на ярешко отказваш Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт