Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 28 002
  • 964
  •   1
Отговори
# 180
  • here and now
Именно ...
Автора, бидейки счупен пирон е къс тънък, че дори не е издръжлив.
Относно здравословната храна от аватара е видно е, че не желаят да я ядат.
Казах си мнението. От мен толкова.

# 181
Вив хубаво е описала идеалната женска компания, ама гледам никой не се е осмелил да опише мъжката партия на такава жена. Хубаво е да е мечтаете, ама да знаете и какво трябва да постигнете - дотам да стигнете. Ако една такава жена опише какъв мъж очаква насреща, надали някой от ергените във форума ще посмее да ѝ се изправи на жива среща. Wink

anonymiss, не смятам, че някой ще се стресне от жива среща от тази перфектна жена Simple Smile Нали знаеш турците как правят - свалят звезди, говорят приказни истории, така залъгват жената, че изпада в невменяемост. И докато се усети да си каже изискванията - вече потурчена в патриархата Satisfied

Колко му е на един (форумен) ерген, който-му-се-занимава-с-такива-игрички, да се изтупа марково, да наеме един Астон Мартин за седмица, да отработи сладките приказки и ето го - успелия принц. Жените доста си изглупявате, като видите лъсково.
Пък нека после след нощта в хотела перфектната жена да си рецитира изискванията. Smile Мъжът ще си ги изслуша в moment of clarity и ако го устройстват, ще се разберат някак.

# 182
Подходящата жена за автора е .... автора, амин!

# 183
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Нека не забравяме, че повечето от жените между 20г. и 30г. са харесвани от 99% от мъжете между 8г. и 88г. Тези жени между 20-30 процента обаче ще се съревновават само за елита 10% от тези 99% мъже. Тези, които не успеят, ще се примирят с остатъка след като задминат своите 30г.
Това би било донякъде логично, ако изключиш разводите на елитните 10%. От тях поне 50% се развеждат и статистиката се променя. А колко са елит щом са се развели това е отделна тема. Joy
Често чувам жени да мислят, че са много харесвани от почти всички мъже. Истината е друга. Болшинството млади мъже (че и много от 50-годишните и нагоре) биха прекарали през кревата си около 50% от жените (но другата половина жени не биха желали да докоснат дори и за едното "лягане"), но това съвсем не означава, че ги харесват като жени или личности. Тези мъже харесват идеята да употребят тялото на жената, а не да се обвържат с нея и да се раздават за нея. Биха прекарали за по 1-2 пъти дори и много от некрасивите и/или пълни жени, макар че никога не биха ги избрали за сериозни взаимноотношения. Но много жени си съставят погрешни изводи и разчитат това полово влечение и прилив на хормони като основание да се считат за ценени и желани. Да, желани са, но за плътски удоволствия. Малцина са жените, които са истински харесвани от мъжете с цел връзка.

# 184
Братане, нямала съм романси с турци, нито турски сериали гледам, но аз за българите тук, във форума говоря. И ти доказа, че не знаеш как да впечатлиш такава жена и как да се появиш пред нея, щом мислиш, че лъскавата обивка (макар и фалшива) е достатъчна, за да я трогне. Такава жена би се дърпала доста упорито на килфьока описан от теб. Мисля си, че си с доста грешни разбирания за това какво очаква качествената жена. Simple Smile
Забравяш нещо съществено - хората с положение не обичат да парадират с него.

# 185
Недей да елитарничиш, знаем си стоката Wink
В страната на кифлите сме, ако си забравила.
Твоите доводи падат в онзи момент, в който й светнат очичките.
Видях нещо подобно преди 2 седмици.

# 186
Всеки стига там докъдето му се простират мислите, нали знаеш? Sunglasses Живей си в държавата на кифлите щом те кефи, но не се оплаквай после, че само кифли има.

# 187
Ще споделя моите наблюдения.
Жената вероятно ще е на същата възраст: 38- 40 год. По-младите търсят по- млади мъже. Госпожиците около мен споделят, че в никакъв случай не биха се хванали с по-възрастен от тях. Ергенът да забрави мацките под 35 години.
Ако жената е без свои деца ще бъде доста по-взискателна към мъжа, не би приела той да е с наднормено тегло, с по-нисък социален статут, простак или сексист. Свободните жени без деца над 35 г. обикновено имат добра кариера, грижат се за външността си и очакват същото от партньора.
Тези с дете от предишна връзка биха били по- толеранти към някои недостатъци в господина. Разбира се, в случай че тези липси не са значими в техните очи. За тях определящо би било дали детето и новият партньор се разбират взаимно. Ако детето/децата/ 'и приема мъжът, то майката също би му дала шанс.
Защо БЪЛГАРСКИТЕ мъжете по-трудно биха "взели" жена с дете? Чист егоизъм и неувереност е себе си. Страх, че ще са №2 по важност вместо №1.
Господинът да стои далеч от свадливи жени (това за недопустимите черти у госпожицата) .
В заключение: да си 40-годишен ерген не е лесно. Ако търси идеалната жена ще си остане необвързан и на 45 г., та и след това.

# 188
Майка ми е на 52 години. Гаджето и направи тази година 41. Мама каза, че нещо го "изпрал тока с годините" и ще го сменя, но пък кандидата и е на 37 и бил подходящ за мен. Само, че аз съм на 33 и гаджето ми е на 28 и няма да го сменя за 37 годишен докато аз не стана на 42. Бившия ми мъж в момента е на 38 и ми се струва много остарял и изхабен, макар и той да е финансово красив и да се поддържа.  Най-успешните връзки, които съм виждала са между по-голяма жена и по-млад мъж.

# 189
Мисля, че подходящата жена за Пирончо или както там се казва трябва да е учителка. Може да се намери някоя сгодна мома на близка възраст в тези женски среди, пък и ще си философстват двамата на воля.

# 190
Злодеида ти го каза, Пиронче - уравнението се решава с около 60 годишна дама, но гледай да няма щерка, че току виж ти докарала зет с памперс ...  Smile

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 08:24 от Doppel T

# 191
Вив хубаво е описала идеалната женска компания, ама гледам никой не се е осмелил да опише мъжката партия на такава жена. Хубаво е да е мечтаете, ама да знаете и какво трябва да постигнете - дотам да стигнете. Ако една такава жена опише какъв мъж очаква насреща, надали някой от ергените във форума ще посмее да ѝ се изправи на жива среща. Wink

Хаха, вярно е..))

Макар че аз моят точно така го разпознах - опитах се да го уплаша със списъка, даже му го показах и изчетох точка по точка, с насмешка дори. А той ми се усмихна и каза, че това изключително го радва. Защото това бил той, ама аз още не съм го знаела.
И се оказа прав..)

# 192
Само да вметна, че мъж на 30 може да изглежда зле, а друг на 40+ твърде добре.   И дори не говоря (чак) толкова за поддръжката (спорта), генът е нещо много важно. Kissing Heart

# 193
  • Пловдив
Скрит текст:
Майка ми е на 52 години. Гаджето и направи тази година 41. Мама каза, че нещо го "изпрал тока с годините" и ще го сменя, но пък кандидата и е на 37 и бил подходящ за мен. Само, че аз съм на 33 и гаджето ми е на 28 и няма да го сменя за 37 годишен докато аз не стана на 42. Бившия ми мъж в момента е на 38 и ми се струва много остарял и изхабен, макар и той да е финансово красив и да се поддържа.  Най-успешните връзки, които съм виждала са между по-голяма жена и по-млад мъж.
ЗЛОДЕИДА, и моята най-продължителна връзка беше с какичка. И с един тон изисквания, но тогава е най-готино, защото това помага и на мъжа да се представя на ниво. Не мога да разбера защо някои мъже се страхуват от жени, държащи на доброто мъжко отношение и целеустременост в професионален план.
 А как на едва 38 години бившият ти вече ти се вижда остарял и похабен? От много работа и недоспиване ли? Thinking

Скрит текст:
Мисля, че подходящата жена за Пирончо или както там се казва трябва да е учителка. Може да се намери някоя сгодна мома на близка възраст в тези женски среди, пък и ще си философстват двамата на воля.
Застани открито с името и пола си и ще ти кажа как се казвам. Simple Smile

Скрит текст:
Злодеида ти го каза, Пиронче - уравнението се решава с около 60 годишна дама, но гледай да няма щерка, че тя пък току виж ти довела 17 годишен зет ...  Smile
Ааа, не! Трябва да е поне 120-годишна, иначе не я признавам за красавица! Sweat Smile

Скрит текст:
Само да вметна, че мъж на 30 може да изглежда зле, а друг на 40+ твърде добре.   И дори не говоря (чак) толкова за поддръжката (спорта), генът е нещо много важно. Kissing Heart
Цигарите и наркотиците са най-големият бич за излъчването на човек. Също и тревогите по тежко болен близък човек. Имам познат, който се състари и побеля за броени месеци, заради болната си жена... Disappointed Relieved

# 194

Категорично: красив, висок, с добър ген, мъжкар (т.е да взима решения, да носи отговорност за тях), да има семейни ценности, да бъде отговорен и достоен към семейство, родина, приятелства, работа. Да е честен. Думата му да тежи. Да е добър баща. Да има обща култура. Да е амбициозен и работлив.
Обобщаваме...
Външен вид: Над 1.85см., широки рамене, симетрично лице, 25-35 годишен.
Образование: Висше. Да говори поне един чужд език.
Доходи: Винаги растящи.

В допълнение: да е уравновесен, защото аз съм емоционална и незряла; да е грижовен; да ми прави подаръци, с повод и малки жестове - без повод.

ПП Аз, като гледам съм пред раздяла, така че, верно, ако има такива във форума... да се обадят.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 09:07 от Tyra.

Общи условия

Активация на акаунт