Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 28 058
  • 964
  •   1
Отговори
# 210
Вив хубаво е описала идеалната женска компания, ама гледам никой не се е осмелил да опише мъжката партия на такава жена. Хубаво е да е мечтаете, ама да знаете и какво трябва да постигнете - дотам да стигнете. Ако една такава жена опише какъв мъж очаква насреща, надали някой от ергените във форума ще посмее да ѝ се изправи на жива среща. Wink

Категорично: красив, висок, с добър ген, мъжкар (т.е да взима решения, да носи отговорност за тях), да има семейни ценности, да бъде отговорен и достоен към семейство, родина, приятелства, работа. Да е честен. Думата му да тежи. Да е добър баща. Да има обща култура. Да е амбициозен и работлив.
Обобщаваме...
Външен вид: Над 1.85см., широки рамене, симетрично лице, 25-35 годишен.
Образование: Висше. Да говори поне един чужд език.
Доходи: Винаги растящи.

В допълнение: да е уравновесен, защото аз съм емоционална и незряла; да е грижовен; да ми прави подаръци, с повод и малки жестове - без повод.

ПП Аз, като гледам съм пред раздяла, така че, верно, ако има такива във форума... да се обадят.

Не покривам критерия за винаги растящите доходи , по-скоро съм в плато за момента Grinning

Това си беше хвалба, че покриваш другите критерии. Laughing
Няма страшно, ти си младо момче. Имаш време. Иначе, слушай ни тука съветите и ще дръпнеш крачки напред пред другите мъже в състезанието за жени.

# 211
Обективните измерими критерии ( за ръста, езиците, раменете , годините)  - да , субективните не се наемам - от опита ми всяка жена има различни представи за красив мъж ,от гени пък не разбирам съвсем Grinning За баща не знам какъв ще съм , нямам опит хаха.

# 212
Абе не че нещо, ама като се заговори за качества и критерии...от доста рано, още откъм 25, човек буквално спира да среща хора извън балончето си. Така че т. нар. критерии са описание на хората, най-често срещани наоколо. Та затова се чудя на 42 защо изобщо трябва да вербализираш критериите за жени, след като вече си имаш среда и там жените са с определени параметри.

Сега, ако тия параметри са по-скоро нисички и жените са кофти...ми такава ти е средата, това ти е резултата от живота досега.

За други пък критериите жена-еднорог са базови, около тях всички жени са такива. Просто са се групирали в една среда.

Проблемът е, ако си от среда с жени, които не ти харесват, а искаш еднорози от друга класа.

# 213
  • Варна
Женските фантазии край нямат. Joy
По темата се убедих, че мъжете са тера инкогнита за някои жени.Опознаването става чрез общуване и доверие. Не на база бройки и провали.   Не е вярно, че всеки общува само с връстници, в ограничен кръг. Аз обичам да общувам с различни хора. Има  забавни възрастни, има и скучни и депресивни младежи. В реала, 40г."чичаци"  често са с по - млади жени, дори връстници на дъщерите им. Дори безпереспективния, квартален алкохолик (около 50- те) има любовница -студентка. Обединени от чашка и общи удоволствия. Добре обезпечените мъже е излишно да ги коментирам.Списъците с изисквания биха разсмяли стандартен, привлекателен мъж. Има избор, следващата...

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 12:23 от Viviana91

# 214
1.85 е много висок мъж. За какво ми е тая талпа, да ми пази завет или да прогнозирам времето с нея?

Дори безпереспективния, квартален алкохолик (около 50- те) има любовница -студентка. Обединени от чашка и общи удоволствия.

Вивиана, посмали, Манго! За какъв случай става дума?

Ако говорим за съседски/квартални случаи, има толкова утрепани жени, които никакъв радар не ги лови. Те нямат критерии, само да могат да се вмъкнат на топло.

# 215
За жена е високо, за мъж не мисля. Аз съм 1,86 и не бих казал изобщо , че стърча над повечето мъже , визуално сме на един ръст. А и жената като е 1,70-1,75 и сложи обувки, бих искал да съм поне на едно ниво с нея , а не по-нисък.

# 216
1,85 си е средно висок, отиващ към висок мъж. Върлина е вече мъж към 2 метра и отгоре. 1,85-1,95 си е перфектна височина за мъж за моите стандарти.

# 217
Не е вярно, че всеки общува само с връстници, в ограничен кръг.

Зависи за какъв вид общуване. Като се заженят, или избират гаджета за сериозно, при повечето си взимат само хора от балончето. В моя кръг примерно повечето мъже са в определени параметри, доста близки. Не си правя илюзии, че извън балончето ми се намират под път и над път такива мъже, за които доста жени биха мечтали - а за мен са обичайното.

Мъжът ми е 191 и в тоя форум ми казаха, че е възнисичък, но това са хора, расли в балонче от волейболисти по 220.

# 218
1,85 си е средно висок, отиващ към висок мъж. Върлина е вече мъж към 2 метра и отгоре. 1,85-1,95 си е перфектна височина за мъж за моите стандарти.

Българите са ниски. Сега младите са по-високи, но не говорим за тях. 1.65 за жена и 1.75 за мъж са средните според мен.

1.85 няма как да е средно висок. Мъжете ни не са високи.

Сирена, да те светна под сурдинка, че доста хора си нямат хабер от размери, не могат да определят на око колко са 20 санта, колко е един метър и т.н. Не са се мерили от десетгодишни, оттам и разни сладки заблуди.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 12:16 от tainichka

# 219
1.85/1.90 си е задължителен ръст при мен. Аз не съм привлечена изобщо от ниски мъже.

# 220
Добре, че никога не съм ги избирала по ръст..🤪

# 221
  • Агент под прикритие
1.85/1.90 си е задължителен ръст при мен. Аз не съм привлечена изобщо от ниски мъже.
Ама разбрахме те теб, ти такава "реклама" си направи още в предната тема на Братана...
Доста прилични автоголове си забиваш обаче с тия приказки за бившите ти. Лекомислието и насмешката, с които говориш за тях, говорят за доста дефицити (най-вече ментални).

# 222
Не знам за кои млади/стари говорите. В моя род мъжете са високи, аз съм сравнително висока, дъщеря ми е по-висока от мен, мъжът ми е висок над 1,85. И всичките сме от различни поколения. До ген е, не е до млади/стари.

# 223
обсъдихме годините, сега височините... следват дължините

Мъжете на 38-40...кой се интересува какво харесват тези чичаци Simple Smile))))))
Шегувам се, аз си харесвам позаносени мъже, макар, че смятам, че за брак е важно мъжът да е млад и физически здрав, за да може да си отгледа децата. Естествено и да е богат.  Все някога ще се поизноси и ще е мой тип.  Маце на 25, което има семейство с 40 годишен...нещо не ми звучи добре в перспектива.

# 224
Не знам за кои млади/стари говорите. В моя род мъжете са високи, аз съм сравнително висока, дъщеря ми е по-висока от мен, мъжът ми е висок над 1,85. И всичките сме от различни поколения. До ген е, не е до млади/стари.

Ръстът при най-младите се увеличава. Акселерация го наричат.

В твоя род може да са високи. В нашите родове сме си нормални.

Общи условия

Активация на акаунт