Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 28 625
  • 964
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Имах гадже, само с 2 см по - висок от мен.Беше перфектен в секса. Друг, с идеални физ. параметри - убийствена скука и бърз акт. Височината не е водещата величина.
Мъже с еднаква височина имат различна визия, структура и излъчване.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 14:28 от Viviana91

# 226
1.85/1.90 си е задължителен ръст при мен. Аз не съм привлечена изобщо от ниски мъже.
Ама разбрахме те теб, ти такава "реклама" си направи още в предната тема на Братана...
Доста прилични автоголове си забиваш обаче с тия приказки за бившите ти. Лекомислието и насмешката, с които говориш за тях, говорят за доста дефицити (най-вече ментални).

Каква насмешка и лекомислие? Дамата ме пита дали още съм с него. Тя много добре знае за какъв случай ставаше дума - непоправим, бях занимавала целия форум с драмите в отношенията и проблемите с майка му. Повечето предположиха, че той ще си остарее с майка си и натам върви.
Какво лошо има пък сега, че харесвам високи мъже. Той и бившия ми си е 196см. Настоящия 187см. Какъв е проблема с това? Бъдещия пак ще е висок, защото ТАКИВА МЪЖЕ ХАРЕСВАМ.
Това, че ти си нисък не е мой проблем. Имам ниски... приятели.

# 227
40 годишен ерген без деца, който го е страх от евентуално провален брак и търси идеалната, рискува да си остане такъв доживотно. Примери бол. С годините претенциите нарастват, но възможностите намаляват.

По-скоро обратно... Възможностите се увеличават, за сметка на претенциите...! От странично наблюдение коментирам...

# 228
Тайра, ако ти си висока, ОК. Аз главата на мъж над 175см ще я ползвам единствено за метеорологичен балон.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 18:28 от tainichka

# 229
Тайра, ако ти си висока, ОК. Аз главата на мъж над 175см ще да ползвам единствено за метеорологичен балон.

Ами, да. Аз съм 175см, баща ми е 193см, брат ми е 190см. Нося токчета всеки ден. За мен висок мъж не е каприз, а е нещо естествено и изглеждащо естетично до мен. То май ми е и заложено да търся високи мъже и да ме впечатляват.
Вие сте нормална жена и разбирате. Някои хора търсят само повод да се заяждат. Аз вече нарочно ги провокирам в последните си 20 публикации в различни теми.

# 230
Скрит текст:
40 годишен ерген без деца, който го е страх от евентуално провален брак и търси идеалната, рискува да си остане такъв доживотно. Примери бол. С годините претенциите нарастват, но възможностите намаляват.

По-скоро обратно... Възможностите се увеличават, за сметка на претенциите...! От странично наблюдение коментирам...

Така, така. Това само, ако първо, не е вечния ерген и седмо ако става въпрос за осъзнат индивид без ментални отклонениея/ по невероятния изказ на някои мъже в темата/. Грозна работа, изказа визирам.
Не е за самовлюбени, самовглъбени, самоОмаяни от собственото си великолепие и незаменимост господа. Остави... бегАла работата...

# 231
  • Агент под прикритие
Tyra, не разбрах ТИ какво предлагаш на мъж с изброените от теб "критерии", освен, както вече разбрахме от другата тема, че ще се прибираш по-рано да му сипеш питието?

Това за естетичното просто ме разби... все едно говориш за неодушевен предмет. Simple Smile

# 232
А какво трябва да предлага една жена? Ние не сме търговски дружества, предлагаме общо взето това, за което ни вдъхнови мъжът до нас. Това, че някой мъж кара ферари на втора скорост си е негов проблем. Една и съща жена за един мъж предлага всичко, за друг предлага 50%, за трети нищо или дори нарочно би причинила вреда.

# 233
Къде ги намирате тия високи мъже, изпадам в чуденка вече. Кога станахме Холандия?
Като стигнете до дължините, свирнете. И без това от 2 години погледа ми е все на метър от земята, та наблюдения бол.

# 234
Tyra, не разбрах ТИ какво предлагаш на мъж с изброените от теб "критерии", освен, както вече разбрахме от другата тема, че ще се прибираш по-рано да му сипеш питието?

Феникс, много са интересни такива въпроси - Ти какво предлагаш?

Естествено, че всеки иска да се продаде възможно най-скъпо, предлагайки възможно най-малко.

Евенце, и аз не разбрах. Дори не зная къде се намирам. Аз - жена, ходеща почти винаги с ниски обувки, на ръст 1.65, т.е. с обувките не съм повече от 1.68, се движа сред хора и стърча над жените, почти достигам мъжете. Рядко има стърчащи. Ако има, те са тийнове. В темата обаче ръстът е самоцел и досмешава.

# 235

Това за естетичното просто ме разби... все едно говориш за неодушевен предмет. Simple Smile

Аз вече обясних в другата тема каква съм и какво предлагам. Това, че на теб не ти харесва е друг въпрос.
Правя всичко, така че на човека до мен да му е комфортно. Включително, да му сипя и питието. Включително, да му сготвя любимото ястие и да му сервирам. Аз не се чувствам слугиня, след като го правя с любов към мъжа до мен.
За мен това е НОРМАЛНО.
Пич, аз ли трябва да ти обясня, че първоначално сме привлечени от човек, поради външния му вид. Друг е въпроса, че всеки има различни критерии. Не искам нисък мъж. Сигурно има много прекрасни ниски мъже и като знам, как не исках руснак и това получих, най-вероятно ще съм наказана и някой ден ще се омъжа точно за такъв. Ама не искам, бе! Защо трябва да лъжа? Тука всички лъжат какви са, колко пари получават, как имат идеални връзки. Ами, аз нямам нужда да лъжа.
Всички гледате външния вид, ама само Тайра е повърхностна, защото не харесва Наполеон.

Къде ги намирате тия високи мъже, изпадам в чуденка вече. Кога станахме Холандия?
Като стигнете до дължините, свирнете. И без това от 2 години погледа ми е все на метър от земята, та наблюдения бол.

Който търси, намира. Laughing
От 4 връзки в живота ми, настоящата ми е с най-ниския мъж. Именно 187см. Grinning 2-ма българи. 2-ма чужденци.

ПП Забравих първото гадже, че тогава бях малка. Не помня колко беше, ама беше около 190. Българин. От чужденците холандец няма, ама пък единият е германец. Другият е руснак.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 12:55 от Tyra.

# 236
Цитат
не харесва Наполеон.
Аз да ти кажа досега не съм чула някоя да каже, че го харесва. Smile

# 237
  • София
Имах гадже, само с 2 см по - висок от мен.Беше перфектен в секса. С идеални физ. параметри - убийствена скука и бърз акт.

От любопитство само: как така е бил перфектен в секса, в същото време пишеш, че е имало убийствена скука и бърз акт?!?

# 238
Имах гадже, само с 2 см по - висок от мен.Беше перфектен в секса. С идеални физ. параметри - убийствена скука и бърз акт.

От любопитство само: как така е бил перфектен в секса, в същото време пишеш, че е имало убийствена скука и бърз акт?!?

Laughing

И аз се чудих, ама си викам, че пак аз нещо не съм разбрала. Laughing

# 239
С идеални физ. параметри - убийствена скука и бърз акт. - това явно е писано за втори човек , като сравнение с предходния ( Имах гадже, само с 2 см по - висок от мен.Беше перфектен в секса)

Общи условия

Активация на акаунт