Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 28 027
  • 964
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Защо някои жени са зли ?

# 271
А, Тайничка, не съм съгласна. В две сфери съм работила - медии и строителство/имоти/, и в двете са ме канели - директно или индиректно. Пробват се, пък ако върже. Обаче никога не съм излизала с клиенти, с колеги да.

Не се ли води сексуален тормоз?

Никога не съм се възгордявала от подобни предложения. Винаги съм смятала, че хората са доволно прости, за да те канят на срещи.

Но Тайра тепърва прохожда и се чувства незаменима.

Боряна, ако слушаш форума, вземай мерки за ковчег. Какво да ти кажа...

Ами то си е нормално. Недейте да злобеете. Животът мене няма да ме пропусне, ще ме научи, че не съм. Дишайте!

# 272
... Нормалните жени не са лицемерки на 50% или друг процент, а се събират с мъж, с когото ще са отдадени взаимно на 100%.

To не е лицемерие, просто така се получава. И не е само в отношенията мъж-жена това; всеки нормален човек се раздава различно, в зависимост от това колко го оценяват и как откликват на раздаването.

Сега, понякога се получава така, че мъжът подвежда в началото и после оставя жената да опъва със стоте си процента. Ама в един момент и жената ще се усети. И може да намали раздаването, защото то няма смисъл. Има и мъже, които са като вампири - изискват 100% и много раздаване и после похабяват всичко и те е яд, че си се раздала.

# 273
....
Трябва да питам мъжа ми колко е висок. Grinning

И на мен ми стана интересно как се определя ръста от пръв поглед? В случая на Тайра - тя сигурно си носи рулетка в джоба Smile , но мен например, който не покривам ръстовите ѝ критерии, винаги са ме мислили за по-висок от действителното, заради по-мощно телосложение от масовото

# 274
Когато за първи път ме покани на среща клиент (португалец), Тайра, се запитах "С какво му напомних на този човек на ония българки, които ни представят из Европа?"

Не се възгордях. Тъпо ми стана.

Приличах ли на ония гладни и евтини въшли, които за една кОла свирят без презерватив и оправят цялата вечер? И изобщо как ме вижда той?

Допел Т, хората си нямат понятие от метри и сантиметри. Не говори за това, моля те!

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 14:59 от tainichka

# 275
....

Допел Т, хората си нямат понятие от метри и сантиметри. Не говори за това, моля те!

Със сантиметрите ме спечели - тази нощ ще спя успокоен ... Sweat Smile

# 276
Когато съм злобна, ставам саркастична. Чети темата на Калоян и жена му - там съм доста злобна.

# 277
Когато за първи път ме покани на среща клиент (португалец), Тайра, се запитах "С какво му напомних на този човек на ония българки, които ни представят из Европа?"

Не се възгордях. Тъпо ми стана.

Приличах ли на ония гладни и евтини въшли, които за една кОла свирят без презерватив и оправят цялата вечер? И изобщо как ме вижда той?

Моята самооценка не е такава. Съответно, никога не се питам приличам ли онези. Дори не го допускам.

....
Трябва да питам мъжа ми колко е висок. Grinning

И на мен ми стана интересно как се определя ръста от пръв поглед? В случая на Тайра - тя сигурно си носи рулетка в джоба Smile , но мен например, който не покривам ръстовите ѝ критерии, винаги са ме мислили за по-висок от действителното, заради по-мощно телосложение от масовото

За мъжете с които съм била - знам точните сантиметри. Все пак в дълга връзка е нормално да си споделяме и такава информация. Иначе, за 1.90 горе долу е една глава над мене. Не е много сложно. Точни сантиметри не мога да оцеля, но приблизително е лесно.

# 278
Разбирам, но клиентите ви виждат друго - държат те там, за да смазваш колелцата на бизнеса. Сещай се.

# 279
  • Пловдив
Аз често си играя с едно дълго и твърдо нещо, което в ръцете ми става още по-дълго*. Мъжете сме на "ти" с точната преценка на размерите. Обаче не една и две жени са се учудвали, когато съм им казвал колко висок съм. tainickka съвсем правилно отбеляза, че някои просто нямат понятие от размери. Като са по 155 см, например, съм им се виждал висок, но когато по-късно се сетят да ме попитат колко точно съм, чутото ги е изненадвало, а на някои открито не им е харесвало. Явно са имали предварителна психологическа нагласа да чуят някаква заветна по-голяма стойност. Една 150-сантиметрова мацка в училище беше потресена и отказа да излиза повече с мен след този мой отговор, макар че ходехме известно време. Каза ми, че съм твърде нисък за нея и че заради мен децата ѝ ще бъдат ниски, макар допреди това по преценка с поглед да си ме харесваше и нямаше проблем да движим заедно. Sweat Smile
Скрит текст:
*основно шублер, но също и рулетка

За мъжете с които съм била - знам точните сантиметри. Все пак в дълга връзка е нормално да си споделяме и такава информация. Иначе, за 1.90 горе долу е една глава над мене. Не е много сложно. Точни сантиметри не мога да оцеля, но приблизително е лесно.
Ако мъжът е висок 190 см и ти си една глава под него, значи следва ти да си 165 см. Една глава на човек с размер над 170-175 см обикновено е висока 25 см. Изключваме случаите на хора с твърде малък череп.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 15:14 от Здравословна храна

# 280
Разбирам, но клиентите ви виждат друго - държат те там, за да смазваш колелцата на бизнеса. Сещай се.

Държат ме тука, защото говоря 4 езика и си върша работата. Колкото и да ти се иска да е друго... Не знам къде ти плащат пари, заради хубост. Дори и на моделите им плащат за свършена работа.

# 281
Аз ходя винаги с рулетка, на ключодържателя ми е, щото хората действително не познават мерките.
Никога не съм се замисляла как ме приемат, отклонявам и дотам. Обаче тъпото е, че аз халка не нося, но някои от тях определено.
Допел, ан така, мощност да има.

# 282
Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж.............

Като един прагматик, с опит като на надзирател в централния с махмурлук, бих споделил, че всичко зависи от така наречения "мъж", независимо дали е на 30,40 или 50+. От труженичка за 80 лв на час до зряла дама за създаване на семейство, говорят единствено приоритетите на въпросния индивид, както и адекватната му самооценка!

# 283
  • Пловдив
Скрит текст:
Пухкавият младеж от онази изрязаната снимка е Пирончето, нали?
Едва ли.
Как можа да си го помислиш? Аз догодина ставам дърт чичак на 40 и съм напълно искрен за възрастта си. Sweat Smile Щеше да ми дойде добре да съм на 24, но всеки си живее живота и трябва да се радва на нещата, които осмислят ежедневието му. Simple Smile

# 284

Моичкит работи в същата фирма, на по-висока позиция, но не ми е на мен пряк началник.  Просто беше наблизо в този момент. Той се залепи за мен. 

Ти си го каза, сладурано!

Твоичкият работел в същата фирма на по-висока позиция.

Ясна ти е работата! Още ли си говорим?

Той ти осигурява хляб, пък ти, като младо гадженеце - на тях осигуряваш доволни клиенти. При това на 4 езика - УАУ!

Общи условия

Активация на акаунт