Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 28 630
  • 964
  •   1
Отговори
# 315
Нова реинкарнация? Joy Разликата все по-малко се чувства с годините, не обратното.

# 316
  • Пловдив
Разликата все по-малко се чувства с годините, не обратното.
Е, зависи. Simple Smile То и много мъже на 25-30 години биха харесали някоя позапазенка жена на 40, но какво правим, когато тя стане на 50, а те са на 35-40? Дали ще искат да са с нея тогава, или ще залитнат към по-младички жени? Simple Smile Рядкост са тези, които ще държат на нея и тогава. Същото се случва и с немалко жени, които са се събрали с малко по-възрастен от обичайното мъж, когато са изпитвали необходимостта да са до зрял такъв, който да ги подкрепя морално (и не само). После стават на 35-40 години и изведнъж започва "да им се живее" като за последно, а зрелият мъж съвсем е презрял и е на прага на 50-те години или вече ги е наскочил.

# 317
Има живот и след 50, не се бой. Smiley Работата е там, че мъж на 50+ може да стане баща, а жена на толкова не може. Затова ми се струва по-приемливо жената да е по-младата, но въпрос на предпочитания.

# 318
  • Пловдив
Скрит текст:
Има живот и след 50, не се бой. Smiley Работата е там, че мъж на 50+ може да стане баща, а жена на толкова не може. Затова ми се струва по-приемливо жената да е по-младата, но въпрос на предпочитания.
Наскоро в една съседна тема няколко жени твърдяха, че жените без риск за плода можели да раждат и на 50 години (факт е, че има и такива случаи, но едва ли са масово явление). А лекари специалисти предупреждават, че слд 35-40 години рискът е много по-голям. Не зная на кого да вярвам, но съм склонен да мисля, че в общия случай рискът няма да е по-голям за по-младата жена.

# 319
Абе на кой викате Пирончо?  newsm78

# 320
Абе на кой викате Пирончо?  newsm78
На фантома под псевдонимите "Счупено пиронче", "Здравословна храна", "На кака жребчето"...Поне на мен тези са ми известни дотук.Joy

# 321
Няма (голямо) противоречие, като се абстрахираш от факта, че яйцеклетката трябва да е донорска. Ако си ок с това, сигурно няма особен проблем за износването. Или пък хората се сещат да си замразят... Thinking

# 322
Моят настоящ мъж е на 25 години, красив, спортна натура. Адски много го ревнувам от по-възрастни жени. Даже повече от младите. Всички, около мен казват, че съм ненормална, ама на мен “каките” ми изглеждат много хитри. Бързо убеждават. На всичко отгоре са и със сигурност по-чувствителни в секса. А моят брои само попадения (в смисъла на оргазми).
От някоя 25 годишна какво ще вземе... той емоциите си ги получава с мен, скандалите, смяната на настроенията и безкрайните разходи.

Изобщо не се шегувам...

# 323
Завидяха ти вече. Grin

А сега се помири с tainichka и уикенда ви искам на линия за приключения. Champagne
После ще се хвалиш с мене. Wink

# 324
  • Варна
Tyra,от 20 г. има какво да вземе. Защо ревнуваш излишно? Като прегреши му мисли.

# 325
Олеле, 25 ... сякаш бях преди век на толкова. Не ми трябва такъв, ще ми е като "завръщане в миналото", от друго измерение .. абе коренно различни планети в паралелни вселени направо. Може и да ми е забавно, знам ли, със сигурност ще е хилеж страшен. Не, че и 40 годишни не ме развеселяват.

# 326
Жребчето, значи млади, умни и хубави ги изваждаме от уравнението ...  и то какво остана?
Злодеида беше права - вземи си грозна 60 годишна, а пък деменцията ще ти дойде бонус!

# 327
Ами бившият ми е на почти 40. Да ти кажа - единствената разлика им е в материалното положение, което е обяснимо и нормално. Иначе еднакви си ги подбирам по характер.
И еднакво си ревнувам. От всичко с женски полов орган между краката.
Не ми е далечно 25, нито 40. Те са от верните мъже... искам да кажа от тези, дето не си го търсят, а не че никога няма да изневерят.
Ама днеска му прави масаж на моя 50-годишна. Полудях. Той после учтиво ме помоли да не се карам с жената. Мен ме беше срам. Ама не ми се лъже пред Вас тая вечер...

# 328
  • Пловдив
Скрит текст:
Жребчето, значи млади, умни и хубави ги изваждаме от уравнението ...  и то какво остана?
Злодеида беше права - вземи си 60 годишна, а пък деменцията ще ти дойде бонус!
 Става дума за два случая, а не за всички жени. Прибързвате с поставянето под общ знаменател. Simple Smile Просто съм усетил, че са малко хвърчащ акъл, осланящи се на моментната си вълна̀ и макар едно да искат, щеше да е друго след няколко години (няма нужда да съм врачка, за да го допусна като твърде вероятен изход). До вчера са били с няколко момчетии като тях, разочаrовали са се от тяхното лигаво поведение и/или изневери и днес вече са твърдо решени, че ще са обезателно с някой доста по-зрял мъж. Да, но те обикновено искат зрял като отношение мъж, а не с възраст и външност като на бащите им. То и много младоци си умират някоя отракана кака да им "мяука", само че в действителност искат нейния набор от опит и поведение, но в тялото на засукана млада сърничка. Grinning

# 329
  • Варна
Даваш жокер на автора, че има шанс със страстна, ревнива 25 г.Темата ще има оптимистичен финал . Grinning

Общи условия

Активация на акаунт